• Prisgaranti och paketpriser
  • Bra service och fri rådgivning
  • Fraktfritt över 900 kr
p
perra1971

5 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Beställde ett Monacor delningsfilter till mina centrar. Dom fick ett helt nytt liv efter detta, supernöjd ! Snabb service och humana priser. Kommer definitivt att handla här igen !

F
FLIFF

94 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Fantastiska människor här, supporten är outstanding! Jag hade några frågor ang vad för element som var lämpliga till min blivande festivalboombox, jag hade några förslag, de rekommenderade två andra diskanter istället för de jag valt, med delningsfilter etc, utöver det var leveransen snabb som sjutton! Beställde 09:20 - skickades samma dag med spårbart paket från posten. Jag rekommenderar med ypperlig värme denna butik!

K
Karl81

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Mycket bra butik med stort sortiment och kunnig personal. Har handlat flera gånger och har bara positiva erfarenheter. Blir full pott!

B
Bernhall

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan

Bara positiva saker att säga om Eluxson. Trevlig, hjälpsam och kunnig personal, bra produkter och snabba leveranser enligt plan. Om något är restnoterat blir man meddelad om detta omgående. Rekommenderar Eluxson helt klart om man behöver Ljus eller PA utrustning (Det jag har erfarenhet av). /Christian Bernhall

L
LjudRobert

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan

Snabb leverans och grymt nöjd, både med produkt och support! Köpte ett slutsteg till en hemmastudio, vilket blev ett större lyft för studion än vad jag hade förväntat mig med tanke på priset. Dessutom fick jag kanonbra support även EFTER köpet. Rekommenderar Eluxson till alla som vill få ut maximalt av köpet - särskilt om det finns behov av ordentlig kundsupport.

R
Robban121

9 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Kan inte bli bättre! Mkt bra support, snabb leverans. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Eluxson.

Utmärkt
10 år sedan

Toppen! Prisvärt, enkelt, snabbt OCH bäst av allt - fantastisk kundsupport! Snabba svar och underbar service. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Eluxson. //Anngelica

e
excel

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan

Beställde i onsdagskväll och fick min order idag, fredag, vid 11! Tyvärr så var högtalargallren jag beställt i fel storlek på grund av ett skrivfel på deras hemsida. Ringde supporten som tog på sig allt och skulle skicka rätt galler tills nästa vecka! Bra priser, snabb leverans och bra service!

Om butiken

Eluxson

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.eluxson.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: eluxson handelsbolag

Organisationsnr: 969748-5853

Information hos allabolag.se