rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2018-12-03
z
zaltuser.total-reviews
Beställt en britax barnstol, över en vecka har gått och ingen leveransinformation. Otrevlig kundtjänst, svarar med standardsvar. Får ingen återkoppling på min fråga om min order. Dessutom har pengarna reserverats på KONTOT.
Bilia Butiken svarar:2018-12-04
Hej zalt, Tråkigt att höra att leveransen av bilbarnstolen dröjer och jag beklagar att du inte fått någon återkoppling angående statusen på din beställning, så ska det inte vara. Om du har möjlighet att skicka ditt ordernummer till mig (robin.carlsson@bilia.se) så ska jag kontrollera status på din beställning omgående. Med vänlig hälsning, Robin
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-05
skiffervaguser.total-reviews
Bra sortering av tillbehör.Suveränt snabba leveranser.
Bilia Butiken svarar:2018-03-06
Tack för ditt omdöme, roligt att höra att du är nöjd! Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänlig hälsning, Robin.
2015-12-29
Z
Zitramuser.total-reviews
Riktigt bra webbshop! Bra priser och stort utbud av allt man behöver till bilen! Snabb leverans också, en dag!
2015-03-02
b
bjojouser.total-reviews
Lagerstatus stämmer inte. Det suger...
2014-08-15
l
lars_lindmanuser.total-reviews
Kanon service, beställde i onsdags kväll, idag fredag fick jag ett sms om att varorna finns att hämta i butiken. Så skall det vara.
2014-03-10
m
mendezzzuser.total-reviews
Jag beställde en bilstol Britax adventure och valde att hämta i butik. Jag får mail på att de tagit emot beställningen och att butiken ska kontakta mig när de fått stolen, jag får bekräftelsen en måndag. När jag sex dagar senare inte hör något försöker jag på telefon kontakta butiken flera gånger utan att lyckas, detta var på en lördag, enligt deras hemsida ska det vara öppet då. På måndag en vecka efter beställningen, lyckas jag få kontakt med butiken som känner till beställningen och säger att det kan ta någon vecka innan den kommer, då den inte finns i någon biliabutik överhuvudtaget, jag kollar lagerstatus på webben ,som fortfarande är "i lager" och ber därefter personen i andra änden boka av min beställning. Butiken är svår att komma i kontakt med, verkar ej gå fast det enligt hemsidan ska vara öppet. De informerar dåligt om leveranstider när man väljer att hämta upp i butik. De har en felaktig lagerstatus på webben.
2009-01-10
oskar 123user.total-reviews
bra volvo affär