Prisjakt

Redstorm

Medlem sen 2006-12-07
50
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Google Chromecast (4th Generation) with Google TV
Full Star 1
4.2
(51)
773 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Fantastiskt köp. Hade köpt den även om den kosta det dubbla.

Ubiquiti Networks UniFi AP AC Lite
Full Star 1
4.4
(45)
885 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Utmärkt.

Markslöjd Sken Ljusslinga LED 160L
Full Star 1
3.8
(1)
289 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Inget att anmärka på.

Winchester of Sweden Weekend Bag
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Metallspännet mellan rem och väska är av dålig kvalitet, ger vika när väskan är fullpackad. Klarar bara max ca 3-4kg. Dessutom, innerfickan på min väska är felsydd, är 5cm hål på vardera sida så saker ramlar ut inuti innerfodret.

Zagg InvisibleSHIELD Glass for iPhone 6
Full Star 1
2.4
(3)
249 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Kan börja med mina tidigare erfarenheter av skärmskydd: haft hårda och mjuka plastskydd av alla dess slag på mina iphones sedan 3g. Har aldrig spräckt en skärm och åtminstone de mjuka skärmskydden(tex Copter och Invisible shield) har hållit bra tills jag bytt telefon(1+ år). Det första exemplaret av Invshield glass fick en spricka från kant till kant inom 3 dagar från jag fick den. Antagligen kom den av att jag la telefonen med skärmen nedåt på en bordsyta med ett(?) gruskorn på. De har livstidsgaranti så det är bara att gå att byta ut. Den nuvarande skyddet har suttit på sedan dess, vilket är ca ett halvår. Det finns en 1,5cm spricka strax nedanför främre kameran och tre stycken kantstötningar på olika ställen. Detta är fullständigt oacceptabelt i jämförelse med de mjuka skydden(tex från samma tillverkare). Enda orsaken till att jag inte ger den bara 1 stjärna är att min skärm fortfarande är skyddad och att det endast rör sig om kosmetiska defekter. Kommer kräva att få byta till ett mjukt nästa gång jag har vägarna förbi affären. ______ Uppdatering 2 månader senare: Ytterligare kantstötningar har tillkommit, två av dem har vassa kanter. Rycker en stjärna till eftersom jag inte längre kan använda telefonen utan att vara försiktig.

Jays t-Jays Four In-ear
Full Star 1
3.7
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Hade a-jays four före. Efter de gått sönder två gånger köpte jag dessa. Riktigt bra ljud för sitt pris! Sitter helt magiskt och all form av resonans i kabeln är borta. De fäster sig innanför "öronsnibben" vilket gör att man utan problem kan springa med dem. Men pass på, i min flickväns små öron gick de inte in utan fick omvänd effekt. Uppdatering 150511(3 år): Ena hörluren började tappa volym till cirka halva effekten, visade sig att gallret i hörlurskanalen hade rostat (har varit utsatta för regn ett stort antal gånger). Fungerar utan problem sedan jag tog bort gallret.

Nike LunarGlide+ 5 (Herr)
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mycket bra dämpning och låg vikt. Minus för att de är ömtåliga i det vita gummit.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Inget att klaga på. De skrev på sin hemsida att de hade stor orderingång - det är ett villkor man accepterar genom att köpa. Min vara skickades efter 5 arbetsdagar. Helt ok!

HP OfficeJet Pro 8600
Full Star 1
2.6
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

+Mycket kompetent skrivare med mycket bra patronpriser. -För den extremt(?) sega scannern. -Har upplevt ränder i fotografiutskrifter från dag 1. Beror eventuellt på patronen, uppdaterar senare om det är det. -Den skakar mer än vanligt när den skriver ut, gäller därför att ha den på ett stabilt bord.