Kategorier
Prisjakt
Bonprix
  • Säkra betalningar
  • Omfattande service
  • Högsta kvalitet
Anonym användare
Anonym användare
Usel
9 dagar sedan
6 veckor efter beställning och 4 veckor efter att jag returnerar varor så har jag fortfarande inte fått tillbaka alla pengar. Nu behöver jag tillsagd att inte höra av mig för på ett tag för de har inte tid.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
14 dagar sedan
Otroligt dålig kundservice och bemötande! Total nonchalans! Verkar inte som om dem vill ha några kunder överhuvudtaget med tanke på deras bemötande och hantering av sina Mail ! Bara krångel, från början till slut, med allt! Ingen ordning på någonting! Verkar helt ointresserade av sina kunder helt enkelt! Så det företaget kommer man inte att beställa av igen!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
23 dagar sedan
Varning för detta blufföretag! Betalar via konto punktligt men får varje månad felaktiga förseningsavgifter. Vid kontakt med Bonprix idag frågar damen om jag inte vill ha en påminnelse. :) När jag betalar i tid? Förstår inte vad dom har för personal som svarar i telefon.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
25 dagar sedan
Har många bra plagg men går inte att handla av. De slarvar bort returer, skickar krav med förseningsavgifter som inte stämmer. Kundtjänsten är en katastrof. Det går inte att få några svar. Dom skickar damma meddelande gång på gång oavsett frågan. Försöker nu få en slutfaktura så jag kan komma ur denna sörja. Handla inte här.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Fick krav på fraktavgift, som var gratis med kod, och sedan straffavgifter på denna påstådda avgift plus ränta. Rena rama bluffen, köp inte pp Bonpfix, ni blir bara lurade, tyvärr.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Aldrig mer BonPrix, ohyfsad kundtjänst som bara upprepar samma sak gång på gång. Fick krav på en summa som jag aldrig handlat för och någon fakturakopia kan de inte skicka. Charmkurs till personalen rekommenderas!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Kundtjänst usel: Deras standardsvar: ”Sjävklart ska du få svar på dina frågor” men det får jag inte! Får betalningspåminnelse fast det är betalt, som de info även om, men sen får jag info att jag har ett tillgodo, som inte stämmer......Nä Bonprix inget att rek!
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
3 månader sedan
Varning Tog lång tid att få leveransen. Tog nästan 4 veckor och när den väl kom var det helt fel varor. Istället för 2 st skjortor var det sängkläder. Deras kundtjänst är ett skämt. De svarar inte på frågorna utan ber att få återkomma inom det snaraste. Det betyder tydligen om en vecka och då ssd varar de på något helt annat än vad man frågade om. Returnerade de felaktiga varorna och väntar fortfarande, efter 6 veckor, på kreditering av beloppet.
Betyg köpupplevelse
1.4Dålig
18 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(2)
(15)

Om butiken

Bonprix

Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.bonprix.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Bon Prix Handelsgesellschaft MBH

Organisationsnr: 502067-5434

Information hos allabolag.se