Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2012-07-17
b
bsba(59 omdömen)
Snabb leverans och bra paketerat. Frakten ingår, perfekt för mindre summor då annars frakten blir en för tung post. Känns lite osäkert med förskottsbetalning via bankgiro, men annars tillkommer postförskottsavg. Vore ju bra om det gick att betala med kort.
BaraLuftvapen svarar:2012-08-07
Tack för bra feedback. Vi ska se om vi kan lägga till kortbetalning som betalalternativ på vår webshop.
2012-03-11
B
BMoon(100 omdömen)
Bara bra! Snabb leverans och bra packat.
BaraLuftvapen svarar:2012-03-12
Tack! Kul att du är nöjd med oss.
2011-06-09
r
ronals(12 omdömen)
En hel del info på hemsidan om de flesta produkterna. Okomplicerat att beställa. Något ovanligt betalningsförfarande men likväl inga problem. Varan levererades dagen efter betalning, snabbare kan det inte gå. Instämmer att det är skönt att slippa skapa ett användarkonto för att kunna beställa. Paketeringen var dock inte så proffsig; ungefär som en julklappsinslagning, med tunt vitt papper och brun tejp virat runt. Detta är helt klart ett förbättringsområde. Att det är fult bryr jag mig inte om men det finns en klar risk att kunna skadas under frakt/hantering av Posten samt väldigt fuktkänsligt. Frakt ingår i priset - sånt gillar jag - och kanske är det för att man håller nere vikten/materialkostnaden genom denna paketering? För övrigt var priset på min vara som lägst i denna butik. Har ej haft kontakt med kundtjänst på något sätt så det kan jag inte bedöma.
BaraLuftvapen svarar:2011-06-15
Tack för bra feedback och ett fint betyg. När det gäller packningen har vi gjort på detta vis när det gäller vissa av våra knivar som redan ligger välpackade. Men vi har tänkt om där och packar allt i kartong nu istället. Du är varmt välkommen att handla av oss igen.
2010-12-08
jennie_b(9 omdömen)
Helt suverän. Bra pris, fri frakt och det tog bara två dagar att få hem kniven jag beställde. Webshopen skulle dock kunna göras snyggare och mer användarvänlig med flera betalningsalternativ. Ett stort + för att man slipper registrera ett användarkonto med lösenord m.m för att kunna handla.
BaraLuftvapen svarar:2011-06-15
Tack för ditt omdöme. När det gäller Webshopen, så har vi gjort om den helt, med ny design och för att få den mer användarvänlig. Vi håller även på att hitta nya lösningar när det gäller betalningsalternativ. Tack än en gång för din feedback. Du är varmt välkommen in och kolla våran nya webshop.
2010-06-13
J
Joolet(17 omdömen)
Schyssta priser, riktigt nöjd med mitt eftersökspaket som tog 2 dagar att få. Inget att klaga på.