• BaraLuftvapen

    (8)

  • se
Gästanvändare
Uselen månad sedan

Dålig service och hjälp om nåt krånglar. Det svåra är inte att sälja saker…det svåra är att ge bra service och ta kunden på allvar. 👎 Hade problem i veckor innan jag vände mig till Huma-air direkt. Köpte huma-air regulator och ångrar att jag inte köpte direkt från dem. Huma-air löste problemet vilket egentligen Sven Hansson borde ha gjort.. De krånglade inte och skickade en ny och den fungerar som det skall. Sven Hansson orkade inte hitta en lösning, utan sa att han kunde eventuellt köpa tillbaka den han sålt och glömma saken… men det är en bekväm lösning för honom och inte för kunden! Som kund så hade man fortfarande varit utan en regulator och haft 4 veckor av problem och irritation bakom sig… Ska ni köpa en huma-air regulator så vänd er direkt till Huma-air. De ger kanon service!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Bästa sidan att köpa luftvapen och tillbehör. Är alltid lika supernöjd!

U
Utmärkt3 år sedan

Ser att det var ett tag sedan någon gjorde en recension här. Som jag har sett så hela hemsidan ett superlyft sedan tidigare. Hela hemsidan är anpassad för mobiler, där den tidigare versionen inte alls var anpassad för smartphones. Det finns nu betydligt fler betalningsalternativ, som Klarna. Rekommender BaraLuftvapen starkt.

b
bsba
69 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Snabb leverans och bra paketerat. Frakten ingår, perfekt för mindre summor då annars frakten blir en för tung post. Känns lite osäkert med förskottsbetalning via bankgiro, men annars tillkommer postförskottsavg. Vore ju bra om det gick att betala med kort.

BaraLuftvapen svarar:2012-08-07
Tack för bra feedback. Vi ska se om vi kan lägga till kortbetalning som betalalternativ på vår webshop.
B
BMoon
103 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bara bra! Snabb leverans och bra packat.

BaraLuftvapen svarar:2012-03-12
Tack! Kul att du är nöjd med oss.
r
ronals
12 omdömen
BraRedigerades 12 år sedan

En hel del info på hemsidan om de flesta produkterna. Okomplicerat att beställa. Något ovanligt betalningsförfarande men likväl inga problem. Varan levererades dagen efter betalning, snabbare kan det inte gå. Instämmer att det är skönt att slippa skapa ett användarkonto för att kunna beställa. Paketeringen var dock inte så proffsig; ungefär som en julklappsinslagning, med tunt vitt papper och brun tejp virat runt. Detta är helt klart ett förbättringsområde. Att det är fult bryr jag mig inte om men det finns en klar risk att kunna skadas under frakt/hantering av Posten samt väldigt fuktkänsligt. Frakt ingår i priset - sånt gillar jag - och kanske är det för att man håller nere vikten/materialkostnaden genom denna paketering? För övrigt var priset på min vara som lägst i denna butik. Har ej haft kontakt med kundtjänst på något sätt så det kan jag inte bedöma.

BaraLuftvapen svarar:2011-06-15
Tack för bra feedback och ett fint betyg. När det gäller packningen har vi gjort på detta vis när det gäller vissa av våra knivar som redan ligger välpackade. Men vi har tänkt om där och packar allt i kartong nu istället. Du är varmt välkommen att handla av oss igen.
jennie_b
jennie_b
8 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Helt suverän. Bra pris, fri frakt och det tog bara två dagar att få hem kniven jag beställde. Webshopen skulle dock kunna göras snyggare och mer användarvänlig med flera betalningsalternativ. Ett stort + för att man slipper registrera ett användarkonto med lösenord m.m för att kunna handla.

BaraLuftvapen svarar:2011-06-15
Tack för ditt omdöme. När det gäller Webshopen, så har vi gjort om den helt, med ny design och för att få den mer användarvänlig. Vi håller även på att hitta nya lösningar när det gäller betalningsalternativ. Tack än en gång för din feedback. Du är varmt välkommen in och kolla våran nya webshop.
J
Joolet
16 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Schyssta priser, riktigt nöjd med mitt eftersökspaket som tog 2 dagar att få. Inget att klaga på.

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma