Omdömen(15)

Sorterat efter datum
J
Joche

3 omdömen

Utmärkt
en månad sedan

Trevlig support som svarade snabbt och som hjälpte mig med en utlandsbetalning.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Jag har en gustavsberg toalett.. Tillförsel ventilen var igen kalkad... Ringde till gustavsberg, fick nytt ersättningsnummer,, rsk och gustavsberg eget bestnummer och bild på delen med alla möjliga nummer via email Gick till rinkaby rör.. nej tyvärr den går inte att köpa eller beställa för privatpersoner. Gick till hornbach, 3 dagar sedan har jag monterat den. Funkar perfekt nu

Dålig
4 månader sedan

Totalt värdelös butik. Köpte en pumpstation. En månad efter är den kass. Ringde växeln som lovade någon skulle ringa o hjälpa mig. Nu är det fredag eftermiddag o ingen har ringt. Inget vatten i kranen, inget på toan. Mailade, inget svar. Flera vittnar om samma. Man vill sälja, utan ansvar. Se upp!

p
prakah

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 3 år sedan

Fantastiskt snabb leverans och prickfri returhantering. I'll be back!

Dålig
3 år sedan

Inte alls nöjd med hur Rinkaby rör har skött mitt ärende. De har inte - 8/5 gjorde min beställning från e-handeln - 15/8 ringde jag för att höra vad som hänt med min order. Tydligen var en av mina varor restnoterade, inget som framgick av siten eller kommunicerats efter jag lagt ordern. Kundtjänst lovade att i fortsättningen följa mitt ärende och skicka ordern så den kunde vara framme nästa vecka men absolut senast den 22/5. - 22/5 ringde kundtjänst igen för att fråga när min order kommer. De säger att den inte kommit in än men att den ska komma in nästa vecka och vara framme 29/5. Katastrof!

Usel
4 år sedan

Blev lite chockad över hur slarvigt emballerat min beställning var. Känsliga packningar i öppen plastficka tillsammans med hårdare och tyngre ventiler i en tunt madrasskuvert. Ren tur att ingen packning blev skadad. Verkar som detta företaget inte bryr sig mycket om att kundernas beställningar kommer fram oskadade.

l
linusv

3 omdömen

Usel
4 år sedan

När två olika artiklar ligger på samma bild, men luddig förklaring om vilken som är vilken, och man lyckas beställa fel (jag är inte i VVS-branschen men visste klart och tydligt vilken jag var ute efter). Räkna då inte med någon som helst förståelse eller vilja att hjälpa till att avhjälpa situationen med en rimlig överenskommelse avseende utbyte av produkten. Räkna med att betala frakten, returfrakten samt frakt igen kryddat med ett icke tillmötesgående beteende från Rinkaby Rörs håll. Som första kund hade det varit enkelt att gjort mig nöjd och fått mig att komma tillbaka. Texten ovan kanske förklarar att detta inte kommer att bli fallet.

j
jonas_bz

18 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Seriös butik, snabba leveranser, om du loggar in kan du se dina tidigare beställningar. Butiken vänder sig mot VVS-kunniga kunder, dvs. ingen rådgivning per telefon. Öppet köp 180 dagar, dock betalar kunden returfrakten.

s
skoog84

30 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Snabba leveranser. Har även gjort returer på delar som blev över utan några som helst problem.

m
marr1977

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Snabbt levererat, bra utbud. Har aldrig behövt returnera något dock så jag kan inte svara på hur de är på den punkten.

Kladdkaka
Kladdkaka

9 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Enkelt och väldigt snabb frakt - sådant gillar jag! Beställde på söndagskvällen och jag hade varan på tisdagen när jag kom hem från jobbet.

n
n_e_s_h

29 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Utmärkt service, bra priser, bra utbud och snabb leverans. Råkade beställa en vara fel men fick en ny, denna gången rätt, helt kostnadsfritt. Världsklass!

T
The-Tor

13 omdömen

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Beställde över 30 produkter till mitt nya badrum och Rinkaby var billigast på nästan alla dessa produkter. Allt stod utanför dörren efter 3 dagar. En vara blev fel vilket Rinkaby fixade direkt utan problem. Att sedan DHL har dåliga och otrevliga chaufförer är ju inte Rinkabys fel...

Usel
Redigerades 10 år sedan

Aldrig handlar jag där mer. De vägrar skicka de bevisat betalda varorna då de fanatiskt måste följa sina rutiner som man inte förklarat på sajten. Jag böna o ber att de ska skicka då det är -22 här och värmesystemet behöver delarna men icke då rutiner måste följas som någon slags religion. Däremot har man hur mycket tid som helst att via mail käbbla fram o tillbaka med mej om sina rutiner istället för att lägga krut på att få iväg reservdelarna??? Skulle jag ärligt använda de ord jag har på tungan om företaget och personerna där så skulle detta inte publicerats. Inte är Rinkabyrör billiga heller men denna gång betalade jag 40% överpris eftersom jag hade bråttom, men blåst blev jag.

vaniljmunk
vaniljmunk

92 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Riktigt bra butik! + stort lager + riktigt snabba på att skicka + 180 dagar öppet köp. Suveränt när man bygger/renoverar och något blir liggandes som man sen inte behöver. + oftast billigast på det dom har i lager Dom har fraktfritt men en expedtionsavgift på 128:-/ order. Mindre bra om man bara ska köpa några smågrejjer som skulle kunna skickas billigare. Men det man likväl handla av sin lokala VVS butilk. Drar dock av en stjärna på betyget pga det. Har beställt hem grejjer 4-5 gånger och frakttiden är riktigt bra.

    Betyg köpupplevelse

    2.4OK
    3 omdömen