Prisjakt

Omdömen(12)

Sorterat efter datum
p
prakah

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan*
Fantastiskt snabb leverans och prickfri returhantering. I'll be back!
*Redigerades 2 år sedan
Usel
2 år sedan
Inte alls nöjd med hur Rinkaby rör har skött mitt ärende. De har inte - 8/5 gjorde min beställning från e-handeln - 15/8 ringde jag för att höra vad som hänt med min order. Tydligen var en av mina varor restnoterade, inget som framgick av siten eller kommunicerats efter jag lagt ordern. Kundtjänst lovade att i fortsättningen följa mitt ärende och skicka ordern så den kunde vara framme nästa vecka men absolut senast den 22/5. - 22/5 ringde kundtjänst igen för att fråga när min order kommer. De säger att den inte kommit in än men att den ska komma in nästa vecka och vara framme 29/5. Katastrof!
Usel
3 år sedan
Blev lite chockad över hur slarvigt emballerat min beställning var. Känsliga packningar i öppen plastficka tillsammans med hårdare och tyngre ventiler i en tunt madrasskuvert. Ren tur att ingen packning blev skadad. Verkar som detta företaget inte bryr sig mycket om att kundernas beställningar kommer fram oskadade.
l
linusv

3 omdömen

Usel
3 år sedan
När två olika artiklar ligger på samma bild, men luddig förklaring om vilken som är vilken, och man lyckas beställa fel (jag är inte i VVS-branschen men visste klart och tydligt vilken jag var ute efter). Räkna då inte med någon som helst förståelse eller vilja att hjälpa till att avhjälpa situationen med en rimlig överenskommelse avseende utbyte av produkten. Räkna med att betala frakten, returfrakten samt frakt igen kryddat med ett icke tillmötesgående beteende från Rinkaby Rörs håll. Som första kund hade det varit enkelt att gjort mig nöjd och fått mig att komma tillbaka. Texten ovan kanske förklarar att detta inte kommer att bli fallet.
j
jonas_bz

16 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Seriös butik, snabba leveranser, om du loggar in kan du se dina tidigare beställningar. Butiken vänder sig mot VVS-kunniga kunder, dvs. ingen rådgivning per telefon. Öppet köp 180 dagar, dock betalar kunden returfrakten.
*Redigerades 4 år sedan
s
skoog84

31 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Snabba leveranser. Har även gjort returer på delar som blev över utan några som helst problem.
*Redigerades 5 år sedan
m
marr1977

2 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
Snabbt levererat, bra utbud. Har aldrig behövt returnera något dock så jag kan inte svara på hur de är på den punkten.
*Redigerades 6 år sedan
Kladdkaka
Kladdkaka

9 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Enkelt och väldigt snabb frakt - sådant gillar jag! Beställde på söndagskvällen och jag hade varan på tisdagen när jag kom hem från jobbet.
*Redigerades 7 år sedan
n
n_e_s_h

27 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Utmärkt service, bra priser, bra utbud och snabb leverans. Råkade beställa en vara fel men fick en ny, denna gången rätt, helt kostnadsfritt. Världsklass!
*Redigerades 7 år sedan
T
The-Tor

14 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Beställde över 30 produkter till mitt nya badrum och Rinkaby var billigast på nästan alla dessa produkter. Allt stod utanför dörren efter 3 dagar. En vara blev fel vilket Rinkaby fixade direkt utan problem. Att sedan DHL har dåliga och otrevliga chaufförer är ju inte Rinkabys fel...
*Redigerades 7 år sedan
Usel
9 år sedan*
Aldrig handlar jag där mer. De vägrar skicka de bevisat betalda varorna då de fanatiskt måste följa sina rutiner som man inte förklarat på sajten. Jag böna o ber att de ska skicka då det är -22 här och värmesystemet behöver delarna men icke då rutiner måste följas som någon slags religion. Däremot har man hur mycket tid som helst att via mail käbbla fram o tillbaka med mej om sina rutiner istället för att lägga krut på att få iväg reservdelarna??? Skulle jag ärligt använda de ord jag har på tungan om företaget och personerna där så skulle detta inte publicerats. Inte är Rinkabyrör billiga heller men denna gång betalade jag 40% överpris eftersom jag hade bråttom, men blåst blev jag.
*Redigerades 9 år sedan
vaniljmunk
vaniljmunk

93 omdömen

Utmärkt
9 år sedan*
Riktigt bra butik! + stort lager + riktigt snabba på att skicka + 180 dagar öppet köp. Suveränt när man bygger/renoverar och något blir liggandes som man sen inte behöver. + oftast billigast på det dom har i lager Dom har fraktfritt men en expedtionsavgift på 128:-/ order. Mindre bra om man bara ska köpa några smågrejjer som skulle kunna skickas billigare. Men det man likväl handla av sin lokala VVS butilk. Drar dock av en stjärna på betyget pga det. Har beställt hem grejjer 4-5 gånger och frakttiden är riktigt bra.
*Redigerades 9 år sedan
Betyg köpupplevelse