Prisjakt

Omdömen(37)

Sorterat efter datum
o
okar

7 omdömen

Utmärkt
25 dagar sedan

+ Snabb leverans + Pris - Vid beställning så gav hemsidan tips om erbjudanden som ej fanns i lager, lite onödigt

D
Decket

2 omdömen

Utmärkt
2 månader sedan

+ Snabb leverans + Väldigt bra priser + Hanterade en reklamation galant Kommer absolut handla från dem igen.

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan

Snabba leveranser. Har handlat där flera gånger och oftast har man varorna dagen efter.

Utmärkt
3 månader sedan

Riktigt bra priser och utbud. Svarar alltid via telefon, hjälpsamma och riktigt bra gäng. Återkoppling via telefon i ärenden, snabb svarstid och håller koll på garantiärenden etc. Bara bra upplevelser med ett antal köp härifrån. Rekommenderas!

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan

Alltid snabba leveranser utan problem

Anonym användare
Anonym användare
Bra
9 månader sedan

Mycket lättmanövrerad sida och verkligen prispressat på Makitaverktygen. Leveransen är extremt snabb. Beställde under dagen och hämtade ut dagen efter.

C
Cessna

7 omdömen

Usel
ett år sedan

Ett konstig företag! Aldrig har sett något liknande. Köpte ett verktyg och verktyget visade sig vara begagnad. Påpekade det för deras kundtjänst och fick ett annat verktyg skickat. Som var också begagnad. 2 stjärnor bara för att de skickar någonting och det levereras snabbt.

S
Sigge66

21 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Stort sortiment, bra priser o kampanjer. Blixtsnabba leveranser o håller vad de lovar.

H
Hybelkaninen

1 omdöme

Usel
ett år sedan

Beställde en batteridriven gräsklippare i sommar. Fick vänta längre än normalt på leverans men tänker att det beror på den situation vi befinner oss i. Vid Uppackning av gräsklipparen upptäcks ej rejäl spricka i kåpan som ska skydda batterierna, kåpan går ej att stänga, samt att uppsamlaren har skrapmärken och verkar vara klämd då plasten vitnat runt infästningarna. I övrigt är gräsklipparen hel. Känns som att den varit utsatt för något innan leverans till mig. Kontaktar Verktygsvaruhuset som genast lovar skicka mig en ny uppsamlare och kåpa. Får ingen leverans på över en månad. Påminner och får på nytt besked om att de ska skicka kåpa och uppsamlare. Nu har det gått ytterligare en månad och när jag nu kontaktar dom får jag inget svar.... Oseriöst och dåligt, tappat helt förtroendet och vill uppmana till att man tar sig en funderare innan man beställer från det företaget... Jag gör det inte igen.

m
mickeper

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans och extremt bra service vid garantiärenden. Så bra det blir!

M
Matilda

1 omdöme

Bra
ett år sedan*

Snabb leverans och snabb och bra kommunikation inför köp. Missar en stjärna då det kunde varit bättre förpackat. Gott om stötdämpande material som fyllde upp kartongen väl (så minimal rörelse) men batteri och laddare saknade egen låda så låg löst i kartongen. Väldigt låga priser, billigast av alla jag kollat på sett till varorna jag köpte. Se trustpilot för fler omdömen om du som jag först var lite osäker pga de låga antalet omdömen här på prisjakt.

*Redigerades ett år sedan
Warlokk
Warlokk

195 omdömen

Bra
2 år sedan

Beställde på kvällen. Vid runt 06.00 morgonen efter var det skickat. Världsrekord? Bra priser på det mesta också! Hemsidan ser dock ut att vara från 1998 och jag blev lite fundersam kring om varorna faktiskt var nya? Det fanns ingen plast eller några andra indikationer på att grejerna aldrig varit uppackade tidigare. Ett av batterierna var dessutom repigt.

j
joggs

35 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Blixtsnabb leverans och bra priser!

i
iJohannes

8 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*

Nytt köp: Beställde en häcksax igår kl09:04. Fanns hos mitt post-ombud Dagen efter kl11:07. Fantastiskt bra. Tidigare köp: Köpte en Makita geringssåg och hade oturen att få ett exemplar med dålig kalibrering (ungefär 0,5 grader fel, klart synbart för ögat). Ingen diskussion. Dom skickar en ny och retursedel för det gamla exemplaret.

*Redigerades 2 år sedan
t
thestaar

10 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Så snabb leverans har jag aldrig varit med om innan, beställde kl 14 en torsdag och hade det på fredag. Mycket bra!

Sida 1

Betyg köpupplevelse

4.1Utmärkt
7 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(1)
(0)
(0)
(1)