Omdömen(12)

Sorterat efter datum
Z
ZzZandman

18 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Jag är alltid lite skeptisk till mindre okända företag som har bra priser, oftast leder de till veckor av väntan på leverans och en massa strul, speciellt när de är anmärkningsvärt billiga. Behövde 2st översvämningslarm (Fibaro HomeKit Flood Sensor) och Gröna hus tog 199kr, näst billigast tog över femhundringen så jag provade lägga en beställning och de gick fin-fint, postades påföljande vardag och jag är jättenöjd med dem så jag kan inte annat än rekommendera företaget.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
8 månader sedan

2 av 3 prylar var trasiga. Köpte i fyndhörnan och det stod inget om att det var använda prylar, utan trodde det var nya. Skickade mejl till dem men de svarade inte förrän efter en vecka efter ett påminnelsemejl. Får se hur de nys prylarna funkar om eller när de kommer.

niru
niru

39 omdömen

Bra
Redigerades ett år sedan
Via butik

Snabb leverans och inga konstigheter. Men lite mer info om vissa av produkterna hade varit fint.

a
akiross

46 omdömen

Dålig
ett år sedan

Normalt skickar företag varan och sen uppdaterar Klarna så de börjar skicka faktura. Detta företag skickar inte varan men uppdaterar ändå i Klarna som skickat...Oseriöst! Fakturans avsändare är helt annat än Gröna Hus. Det står Comex Electronics Aktiebolag. Jag mailade kundtjänst och fick svar att varan har inte skickat, efter 3 dagar. Det saknades en sak men ska skickas idag. Än så länge har inte Postnord inte lagt till nått paket i appen. Köp ej här om ni inte måste.

Usel
ett år sedan

Otroligt slarvig leverans. Beställde fyra saker. Snabbt kom den ena, efter två påminnelser kom den andra. Nu har jag påmint en tredje gång för att förhoppningsvis få de sista två.

j
jkarlen

3 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Helt fantastiskt support, snabb leverans och bra utbud. Rekommenderar starkt!

Utmärkt
2 år sedan

Jag fick fel produkt när jag handlade där så det började inte så bra. Men när jag ringde supporten så sa de på en gång att jag får såklart den rätta varan skickad och jag fick dessutom behålla den felaktiga varan! Det hela tog under fem minuter, otroligt bra!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan
Via butik

Snabb hantering och leverans.

L
Lars IH

36 omdömen

OK
Redigerades 8 år sedan

Bra när det gäller att sälja in - lite sämre när det kommer till supporten....

s
storskogen

12 omdömen

Bra
Redigerades 9 år sedan

Bra och snabb leverans. Hade även problem med en HC2 som somnade in och det var inga problem, snabbt fick jag en ny skickad på garanti

Gröna Hus svarar:2014-02-26
Hej! Vi tackar för ditt omdöme och hoppas att du fortfarande är nöjd med din Home Center 2! Gröna Hus Dennis
v
virot

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Strålande service. Tillmötesgående personal.

lovek
lovek

125 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Enormt bra service och produkter!

    Betyg köpupplevelse

    3.1Bra
    4 omdömen