Omdömen(9)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Fint utbud med noga utvalda produkter, är särskilt imponerad av den höga kvaliteten på kattmaten. Har handlat där flera gånger och aldrig haft några problem. Beställningar skickas ofta inom en arbetsdag. Enda jag saknar är kanske ett billigare fraktalternativ.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Efter att ej fått en avisering om paket tar Supercat Sweden 399:- i "fraktavgift" för en beställning på 759:- som skickades i retur. Alltså 399:- utan att ens ha mottagit beställningen. Jag borde ha läst andras omdömen innan. Undvik!

J
Joline

3 omdömen

Usel
2 år sedan

Jag valde leveransalternativet "närmaste utlämningsställe", men det otympliga paketet levererades till det fjärde närmaste - som ligger nästan 3 gånger så långt bort som det närmaste. När jag påtalade detta vägrade de göra något åt det och sade att jag får betala flytt om jag vill ha den till det utlämningsställe som var närmast - trots att det var det alternativet som jag hade valt i kassan.

R
Raniz

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Brukar handla på Supercat om de har vad jag vill ha. Bra utbud och det har aldrig varit något krångel

d
david8704

9 omdömen

OK
Redigerades 4 år sedan

Ångrade köpet på en katt-gps, tog redigt med tid men allt löste sig tillslut. Kunde önska snabbare svarstider på e-post och längre öppettider på deras telefonsupport.

M
Mindless

18 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Mycket snabb leverans, beställde på lördagen och hade paketet i handen på tisdagen! Gott om betalningsalternativ och bra information om beställningen.

L
LouiseW

34 omdömen

OK
Redigerades 7 år sedan

Bra utbud men kontaktade inte ens mig när det blev fel i deras lagerstatus utan skrev bara på följesedeln att den skickas när den återkommer i lager och det va väldigt tråkigt att vänta på det när jag förväntade mig alla varor men i övrigt bra service

n
nMeden

25 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Bra sortiment av fina tillbehör, presenterat på ett bra sätt. Mycket trevlig, informativ och tillmötesgående kundtjänst. Beställningar funkar utmärkt. Fick man önska så vore större utbud på mat och kattsand trevligt.

Blazter
Blazter

302 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Mycket snabb leverans och smidiga betalningsalternativ. Bra sortiment och bra priser. Beställde en kattleksak och fick med lite kattgodis på köpet. Rekommenderas!