Prisjakt

Omdömen(160)

Sorterat efter datum
A
Avundsjukan

15 omdömen

Dålig
19 dagar sedan
Uppgifterna stämmer ej. Hade inte storlekarna, hade bara en storlek helt utanför sökt.
A
Apoky

74 omdömen

Usel
10 månader sedan
priset stämmer inte
a
akiross

41 omdömen

Usel
ett år sedan
Det som syns i prisjakt syns inte alls på brandos.se. Kan vara fel pris, lagersaldo, eller hittas inte. Ta bort brandos från prisjakt???
G
Gabby

3 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Fantastisk service, förmånliga priser, bra produkter.
E
Elisa

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan*
Supersnabb leverans, så bra priser!
*Redigerades ett år sedan
O
Oberg

28 omdömen

Usel
2 år sedan
För dåligt tyvärr.
B
BadCash81

48 omdömen

Usel
3 år sedan*
Kommer inte handla här mer!
*Redigerades 3 år sedan
h
hjärter kung

39 omdömen

Usel
8 år sedan*
Beställde ett par skor till ungefär halva butikspriset. Leveransen var hyfsat snabb. När jag packar upp skorna upptäcker jag att det saknas innersulor i dem. Jag kontaktar kundtjänst och de svarar inom ett dygn. De säger att eftersom det var sista paret i min storlek kan de inte byta ut dem så jag får välja mellan att skicka tillbaka dem och få pengarna tillbaka eller så får jag 150:- till att själv fixa ett par sulor. Så här långt tycker jag att de skött sig som man kan förvänta sig, förutom missen med de saknade sulorna. Ett par nya sulor hittar man lätt för under hundringen så 150:- tycker jag är en rimlig summa som ersättning för att jag själv måste fixa nya sulor. Jag mejlar tillbaka och meddelar att jag kan fixa ett par egna sulor. Då får jag till svar "Kom ihåg att mejla in kopia på kvittot till [email protected] så vi vet hur mycket du lagt ut för sulorna". Men kom igen, Brandos! Ska jag behöva lägga ut min egen tid på att åka på stan för att köpa sulor och sedan skicka in kvitton för att få tillbaka några ynka kronor? Jag tycker att detta visar att deras kundservice inte är mycket värd. Pengarna i sig spelar mindre roll för mig men principen att de vill komma så billigt undan som möjligt gör att jag har beställt för sista gången från Brandos. Vad hade hänt om jag skickat tillbaka skorna? Hade de sålt dem till någon annan och hoppats på att den kunden inte orkar bry sig om de saknade sulorna? Eller det kanske var jag som var den andra kunden..
*Redigerades 5 år sedan
c
cyponodo

29 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*
Mycket snabb leverans. Har beställt flera gånger och det har alltid fungerat smidigt. Inga problem att utnyttja ångerrätten och returportot är betalt. Ett par skor gick sönder efter någon månads användning, men det var inga problem alls att reklamera och få pengarna tillbaks. Utmärkt skobutik!
*Redigerades 5 år sedan
U
Ullisbullis

3 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
Hela köpet fungerade smidigt och snabbt! Fick varorna bara någon dag efter beställning. Fakturan fick jag med epost, vilket fungerar fint för mig.
*Redigerades 6 år sedan
R
Rapport

3 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
Mycket bra ,och snabb service , trevlig bemötande vid reklamation/ byte. Beställde ett par kängor men var inte nöjd med en liten detalj efter en dag användning. Skickade mejl till Brandos att jag inte kan använda de igen och fick svar efter bara några minuter att det inte var några problem alls, skickade tillbaka skorna och fick pengarna tillbaks. Snabb leverans , rimliga priser och bra kavitet på skorna. Har handlat från Brandos många gånger tidigare som har varit bra och bekväma länge. Hemsidan har dock försämrats något på senaste uppdatering, saknar lite utförligare beskrivning på skorna men även flera bilder som gamla hemsida hade förut.
*Redigerades 6 år sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan*
Via butik
Allt fungerade perfekt. Väldigt snabb leverans
*Redigerades 6 år sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan*
Via butik
Mycket bra och enkel struktur över sortimentet. Enkelt att handla. Mycket snabb leverans. Beställde olika storlekar och returnerade de som inte passade. Väldigt enkelt och dessutom fraktfri retur.
*Redigerades 6 år sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan
Via butik
Väldigt bra utbud med många olika märken och typer av skor. Passar mig perfekt som tycker om både vanliga skor och de med lite udda design :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan*
Via butik
leveransen var föredömligt snabb och varan som levererades var precis som jag önskade
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse
1.7Dålig
2 omdömen