Prisjakt

Omdömen(280)

Sorterat efter datum
Utmärkt
4 dagar sedan*
Via butik
Snabba, trevlig personal och bra service.
*Redigerades 3 dagar sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
18 dagar sedan*
Via butik
Fungerar perfekt. Snabb leverans. Otrolig kundtjänst. Hjälpsamma och lyhörda.
*Redigerades 17 dagar sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-09-09
Tack för den fina recensionen! Vi blir glada av att läsa att ni är nöjd med vår kundsupport :)
Utmärkt
18 dagar sedan
Snabb leverans, bra skick på beställd vara. Inga konstigheter!
Telefonshoppen.se svarar:2021-09-09
Tack för er ärliga recension! Hoppas ni blir fortsatt nöjd med er produkt från oss :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan*
Via butik
Världens trevligaste och hjälpsammaste personal!
*Redigerades 2 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-07-22
Tack för er recension! Superkul att läsa att ni är nöjd med vår kundservice!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Alltid snabbt och bra service!
Telefonshoppen.se svarar:2021-06-07
Härligt att ni är nöjd! Ni är varmt välkommen åter :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan*
Via butik
Lätt och överskådlig hemsida, enkelt att beställa och väldigt snabb leverans. Är mkt nöjd!
*Redigerades 4 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-05-27
Kul att allt har gått snabbt och smidigt för dig att beställa från vår hemsida! Tack för din fina recension! :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan*
Via butik
Enormt snabb service
*Redigerades 5 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-05-17
Tack för din recension, härligt att du är nöjd med vår service! :)
tobbelol
tobbelol

30 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan
Beställde en Samsung Galaxy Watch Active 2 som fyndvara, ca 30% under nypris hos etablerade återförsäljare. Klockan kom i sin originalförpackning, helt i nyskick och var redo att plockas upp hos ombud efter två dagar. Efter en veckas användning har jag inte stött på några problem. Kan bara rekommendera denna butik, full pott!
Telefonshoppen.se svarar:2021-05-03
Hej Tobbe och tack för din ärliga recension! Kul att allting har gått som det ska med din beställning och att du är nöjd med din Galaxy Watch Active 2! Du är varmt välkommen åter :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan*
Via butik
Allting fungerade riktigt bra. Bästa priserna och smidigaste köpet på länge. Jag hade min nya platta på ett dygn. 😁
*Redigerades 6 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-04-01
Superkul att läsa att det har gått smidigt och snabbt med din beställning! Tack för ditt fina omdöme! :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
Snabb leverans och bra pris!
Telefonshoppen.se svarar:2021-03-25
Roligt att läsa att ni är nöjd med leveranstiden samt priset! Tack för ditt omdöme :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
7 månader sedan*
Via butik
toppklass supernöjd med allt
*Redigerades 7 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-02-17
Tack för ert superfina omdöme! Vi uppskattar alltid våra kunders feedback. Vi är glada att ni är nöjd med allting och hoppas ni förblir lika nöjd i fortsättningen också! :)
Utmärkt
8 månader sedan
Mycket snabb leverans. Bra packeterat. Prisvärt. Inget att klaga på. (Köpte Samsung Galaxy S10 Lite).
Telefonshoppen.se svarar:2021-02-17
Hej Stefan, tack för en mycket fin recension! Kul att höra att allt har gått bra med ert köp och vi hoppas att ni blir fortsatt nöjd med er nya Galaxy S10 Lite! :)
Usel
8 månader sedan
Här får man se upp! Köpte en Galaxy A41 som visade sig vara en italiensk modell och därför fungerar inte Samsung Pay. Irriterande! Jag såg inget konstigt i beskrivningen (som låg hos Cdon) och trodde givetvis att jag köpte en telefon som fungerar fullt ut i Sverige. Telefonshoppen hänvisar till att det står i teknisk spec – EU, men det var knappast något jag reagerade på. Dessutom säger man att de säljer importerade mobiler (det är väl alla?) och därför kan ha lägre pris. Här måste Telefonshoppen vara betydligt tydligare i sin beskrivning. Efter att ha gjort en reklamation erbjöd de sig att köpa tillbaka mobilen och det var ju i o för sig hyggligt MEN det blir så mycket merarbete.
Telefonshoppen.se svarar:2021-01-26
Hej Mats! Er feedback är viktig för oss så att vi ska kunna veta vad som funkar och inte. Mycket tråkigt att ni inte känner er helt nöjd. Kontakta gärna vår kundtjänst så att vi kan hitta en lösning för detta: [email protected]
c
crednaz

1 omdöme

Utmärkt
9 månader sedan*
Via butik
Det gick lätt att beställa och telefonen kom på utlovad tid.
*Redigerades 8 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-01-26
Kul att läsa att köpet har gått smidigt och att leveransen kom fram som den ska! Hoppas ni är nöjd med ert nya inköp! :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 månader sedan*
Via butik
Mycket trevligt bemötande av deras kundtjänst
*Redigerades 8 månader sedan
Telefonshoppen.se svarar:2021-01-26
Riktigt kul att läsa att ni har fått ett trevligt bemötande från vår kundtjänst! :)
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.7Utmärkt
28 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(25)
(1)
(0)
(0)
(1)