Omdömen(297)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en dag sedan

Superb service. Product shipped within an hour of my order being placed. Easily tracked and fast postage. Will definitely shop here again

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 19 dagar sedan

Beställde vid 16 tiden igår och till min förvåning fick jag ett mail om att min order redan var på väg 20 minuter senare! Nu har jag fått hem min telefon! Otroligt snabb leverans, supernöjd hittills

Telefonshoppen.se svarar:2022-09-29
Tack så mycket för er recension! Vad roligt att ni känner er nöjda med ert köp hos oss. Ni är varmt välkommen åter. :)
M
Maria

1 omdöme

Utmärkt
en månad sedan

Gick snabbt och smidigt att köpa, och leveransen gick snabbt och utan problem! Gulligt att man får lite godis också! Supernöjd

Telefonshoppen.se svarar:2022-09-29
Tack för er recension! Kul att höra att ni känner er nöjd med både köpet och leveransen! Ni är varmt välkommen att handla från oss igen! :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Gick smidigt att beställa och leveransen var snabb. Billiga priser och trevlig personal. Rekomenderas!

Telefonshoppen.se svarar:2022-08-25
Stort tack till dig som tar dig tiden och lämnar en så fin recension. Du är varmt välkommen åter kära kund!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Var inne och köpte ett par hörlurar och ett mobilskal i deras butik i Stockholm. Trevlig upplevelse då jag endast handlat online innan från dom.

Telefonshoppen.se svarar:2022-08-15
Kul att läsa att ni fått en bra köpupplevelse i vår butik. Ni är varmt välkommen åter :) Tack för er recension!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Väldigt bra och hjälpsam kundservice! Jag är mycket nöjd med mitt köp.

Telefonshoppen.se svarar:2022-08-15
Tack för den fina recensionen! Härligt att läsa att ni är nöjda med ert köp och vår kundservice. :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Handlat här flera gånger. Postnord hade svårt att leverera mitt paket men fick bra hjälp från kundtjänst på telefonshoppen

Telefonshoppen.se svarar:2022-08-15
Tack för er recension! Roligt att höra att ni är nöjda med vår kundservice.
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
Redigerades 3 månader sedan

Köp och leverans fungerade bra. Snabb respons av kundtjänst då jag misstänkte att någon hade öppnat telefonens låda. Löst på ca 30 min efter kontroll av dem att allt var i sin ordning. Väldigt nöjd! Beställer garanterat därifrån igen. +++++

Telefonshoppen.se svarar:2022-07-19
Tack för er ärliga recension! Kul att höra att ni känner er nöjd med både köpet, leverans och vår support! Ni är varmt välkommen att handla från oss igen! :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Hade inte handlat från Telefonshoppen innan så visste inte vad jag kunde förvänta mig. Glatt överraskad fick jag hem min telefon snyggt förpackad redan dagen därpå!

Telefonshoppen.se svarar:2022-07-12
Roligt att ni fått en glad första köpupplevelse hos oss! Ni är varmt välkommen åter :) Tack för er recension!
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Bäst pris och snabb leverans. Inget att klaga på

Telefonshoppen.se svarar:2022-07-12
Kul att läsa att ni är nöjd med priset och er leverans! Tack för er recension :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Har handlat flera gånger från Telefonshoppen. Alltid kommit snabbt och aldrig haft några problem. Nu senast köpte jag ett par Samsung Buds. Nästan omedelbart fick jag mail om att ordern var packad och dagen efter dök paketet upp. Världsklass!

Telefonshoppen.se svarar:2022-07-12
Superkul att läsa att ni är nöjd & återkommande kund hos oss! Tack för er fina recension! Hoppas ni blir fortsatt nöjd med era nya hörlurar! :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Väldigt nöjd med mitt köp av Playstation 5, bäst pris & 1 dags leverans!

Telefonshoppen.se svarar:2022-07-12
Härligt att läsa att ni är nöjd med ert köp och leveranstid! Tack så mycket för er recension! :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 månader sedan

Bra pris, snabb leverans

Telefonshoppen.se svarar:2022-07-12
Tack för er recension! Kul att ni är nöjd med priset och leveransen :)
d00m
d00m

78 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan

Köpte en Google Pixel 6, just svart var beställningsvara men den kom till butiken omgående för uthämtning. Personalen var trevlig, priset var rätt och leveransen snabb. Inget att klaga på alls. :)

Telefonshoppen.se svarar:2022-04-20
Vad roligt att läsa att allt gått som det ska med ert köp och att ni känner er nöjd! Vi uppskattar er recension och önskar er varmt välkommen åter! :)
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Snabb leverans, inga fel på produkten. Allt fungerade som det ska.

Telefonshoppen.se svarar:2022-03-23
Kul att läsa att ni är nöjd med ert köp och leveranstid :) Vi tackar för er fina recension!

Betyg köpupplevelse

4.4Utmärkt
18 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(16)
(0)
(0)
(0)
(2)