Kategorier
Prisjakt

Agnby

Medlem sen 2007-10-31
9
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Volta CompactGO UCG22WR
1.5
(1)
549 kr
3 månader sedan
Höll ett år, sen dog motorn.
Mora Armatur MMIX Tronic Tvättställsblandare 720080 (Krom)
4.5
(29)
1 999 kr
ett år sedan
Inget att klaga på. Batteriet har räckt sedan hösten 2018(!) i ett hushåll med 2 vuxna och 3 småbarn 👍
Casio G-Shock GPR-B1000-1
2.8
(1)
7 912 kr
2 år sedan*
Bäst (och störst) G-Shock just nu! Allt fungerar bra som utlovat förutom appen som kraschar ibland. Återkommer om jag hittar några minus 🙂 Uppdatering 7/7-19: Appen kraschar inte längre. Ingen uppdatering för varken för timsignal eller annat datumformat och verkar inte vara på G heller. Har laddat en gång hittills med kabel, vid normal användning, och det var när klockan var ny. Uppdatering 5/9-19: Skulle rengöra klockan från smuts, svett och jord. Lossade skruvarna till armband och bezeln. När allt skulle tillbaka igen biter inte jängorna till en av dom fyra stora skruvarna till bezeln. Efter några försök är dom helt slut. Kvalité? Täcks inte av garantin så antingen ny boett för 3500kr eller chansa på gängtätning. Jag tycker det är dåligt på en så dyr klocka att gängorna till de största skruvarna är så pass klena. Appen klarar inte längre att rendera 3D-kartor utan att krascha på en Samsung S9 plus.
*Redigerades 2 år sedan
Casio G-Shock GWG-1000-1A
3.8
(3)
5 895 kr
2 år sedan*
Grym klocka! Inga fel eller brister under ett år. Användes tex vid styrketräning eller vid lerigt trädgårdsarbete utan problem. Signal togs oftast emot varje natt. Stor, fet och bra klocka men suget blev för stort när GPR-B1000 sänktes i pris. GPR-B1000 är skönare på armen men det är nog en smaksak.
*Redigerades 2 år sedan
Kärcher FC 5
2.4
(7)
1 790 kr
3 år sedan
Jag har haft tre stycken FC 5! Maskin nr 1 var något demo-ex vilket inte stod i beskrivningen. Fungerade inte alls. Maskin nr 2 fungerade hyfsat bra tills en dag då det inte kom något vatten till rullarna. Lämnade in på auktoriserad verkstad. Fick en ny maskin utan någon förklaring. Makin nr 3, körde idag halva huset vilket gick rätt bra. Bytte sedan till nya rullar vilka jag körde runt i lite vatten före användning men dessa tog emot plasten hela tiden. Tog av, tog på osv. Körde dom i mer vatten men dom kärvade HELA tiden. Snurrar runt om jag lyfter maskinen men slutar snurra så fort jag drog lite fram och tillbaka på golvet. Som om rullarna är för stora för maskinen... Efter att ha hållit på så här en halvtimma-timma blev jag vansinnig och drog hela maskinen i golvet. ALDRIG MER EN FC 5!
Best Buy Sweden
Bra
(14)
Utmärkt
8 år sedan*
Gick väldigt smidigt och bra!
*Redigerades 8 år sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
8 år sedan*
Väldigt knepig affärsidé som uppenbarligen inte fungerar fullt ut! Beställde en dockningsstation, ett skal och en mobilhållare för bilen. Varorna kom och fungerade förutom mobilhållaren där en del var trasig vid leverans. Jag kontaktade Fyndiq som i sin tur kontaktade företaget som skickat varorna. Denna procedur har pågått två gånger och varje gång har jag fått hem FEL del _trots_ att jag skickat bild och skickat ett mejl i punktform för att inga missuppfattningar ska vara möjliga. Nu har jag alltså tre stycken plattor som mobilen ska ligga i, och en trasig hållare! I skrivande stund verkar ytligare ett paket vara skickat så vi får se ifall det blir en fjärde. ALLA (!) seriösa företag har ett telefonnummer dit man kan ringa och att skylla detta på en kostnad verkar ännu oseriösare. En Nokia-mobil för 300:- och ett kontantkort räcker gott! Jag tog idag reda på vilket företag det handlade om som hela tiden skickade fel del. Företaget heter "Webbhandlaren i Sverige AB och HAR faktiskt ett nummer och telefontid från 14:00. Men när jag idag ringde mellan 14:00-15:00 fanns det ingen som svarade, förutom telefonsvararen som sa att det inte var telefontid!? Däremot svarade de på mejl, men slutade när jag skrev att jag ville ta det per telefon. Till Fyndiq, vill ni nu driva seriösa företag, så börja med att skaffa en telefon. Uppenbarligen fungerar inte er "mejl-policy" om svar inom 24h om man läser lite kommentarer här. Uppenbarligen fungerar inte heller läsförståelsen hos er eller företagen ni säljer åt. Betala fullpris för originaldelar på tex Elgiganten lönar sig i längden!
*Redigerades 8 år sedan