Prisjakt

Jungleboss

Medlem sen 2003-06-04
30
Bidrag
11
Hjälpsamröster
HyperX Cloud II Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(18)
1 144 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Nöjd! Speciellt för ca 1000 kr. Bekväma (även om man som mig har glasögon)! Bra/helt ok ljud (förväntade mig att ljudet skulle vara sämre då jag har låga förväntningar på gaming-headset på den fronten). Helt ok batteritid. Micen vet jag inte hur bra den är. Ska vara medelbra vad jag läst. Främst är det komforten jag gillar med dem. Konstruktionen verkar gedigen. Avtagbar mic. Rullhjul för att snabbt ändra volym. Väldigt bra (om man jämför med Bluetooth) räckvidd. Skulle köpa igen om mina nuvarande gick sönder.

Bose QuietComfort SE Wireless Over Ear
Full Star 1
4.1
(19)
2 699 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Bra lurar. Men det mjuka fodralet som medföljer skyddar inte bra samt att det stinker kemikalier å det grövsta! Måste vädra det i flera dagar. Även lurarna luktar en hel del. Har köpt flera andra dyra lurar förut. Aldrig har någon av dem luktat som dessa Bose-lurar! Tankarna går osökt till billiga kinavaror.

LG OLED83C1 83" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.7
(3)
85 836 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Mycket bra bild när det är mörk runtomkring. Speciellt inget solljus från närbeläget fönster. Var medveten om att tvns yta är nästan lik en spegel gällande reflektioner. Gör således inte samma misstagen som mig som placerade den nära ett ljust fönster. Även lampor kan skapa reflektioner beroende på hur de är placerade, om än inte lika extrema som solljus. Ärligt talat hade jag valt en qled (modell dyrare) om jag vetat det jag vet idag om tvn. (Enligt en kinkig kompis som har en sådan i ett rejält soligt rum har den väldigt bra antireflexegenskaper). Men då måste jag placera tvn nära ett soligt fönster. Även om jag har plissegardiner (inte mörkläggande dock) och även vanliga gardiner så blir det reflektioner i bilden om soligt ute. Det blir tom smärre reflektioner om det bara är ljust ute (och gardinerna används). Jag har läst personer som säger att LG har bra antireflexbehandling. Jag vet inte vad de jämför med. Men min upplevelse är absolut inte detta med mina förutsättningar gällande placering av tvn och ljusinsläpp.

Toa-Lätt Kattströ 20L
Full Star 1
1
(1)
79 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Som kattsand: Det enda som är bra med produkten är att påsen är lätt att ta hem samt att innehållet inte dammar. Allt annat är mer eller mindre katastrofalt. Katten skriker och klagar redan efter mindre än två dagar med ny sand (rejält mycket påfyllt). Han har redan kissat bredvid lådan en gång och nu är olyckan överhängande igen med denna produkt efter 1,5 dygn med ny sand. Verkar inte neutralisera lukten något alls. Måste köpa ny låda också nu för den har börjat lukta rejält efter ett fåtal dagar med denna sand (två 10L påfyllning med ca ett par dagars mellanrum). Den sprider sig även mer än kristallsand i badrummet när katten krafsar. Utanför det rummet sprids den även mer än kristallsand. Blir att gå tillbaka till kristallsand pronto.

Logitech G413 (Nordisk)
Full Star 1
2.8
(14)
990 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Tangenter lossnar när jag skriver som vanligt på det. Har hänt många gånger. Har aldrig hänt mig med andra tangentbord. Nu har control-knappen lossnat helt och går inte att trycka fast igen. Brytarens plastdetaljer är utnötta. Kan inte rekommendera. Logitech ska skicka mig ett nytt. Får se hur länge det håller. Nu har det andra tangentbordet av den här modellen gått sönder på exakt samma sätt som första. Inget av mina Cherry MX-tangentbord har gått sönder. Kan inte rekommendera logitech. Det märks när man kollar på brytarnas design att de inte är lika gedigna som Cherrys och att man inte designat dem för att hålla.

Facing Nature
J
Jungleboss
30 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans! Inga problem. Kommer köpa från igen vid bra pris och om de har kvar fri frakt.

Jensen Softline 2 Bäddmadrass 180x200cm
Full Star 1
2
(1)
8 472 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Väldigt skön när man ligger på den i affären och första tiden hemma. Men för mig så blev den nedlegad redan efter 1-2 månader tyvärr (märkbar skillnad både för kroppen, känner för att vända sig i sängen oftare än först tiden, och när man känner på motståndet med handen (där man legat tyngst med kroppen). Jag väger inte mer än medel heller (70 kg). Kommer inte köpa den igen. Med tanke på hur snabbt den blir nedlegad är den absolut inte prisvärd (även om den är skön den allra första tiden). Är väldigt missnöjd med dess hållbarhet. Har haft två sådana här madrasser också . Samma sak båda gångerna. Köpte samma modell av misstag en andra gång (tänkte inte på att det var samma madrass jag hade haft tidigare). Jag får en känsla att den är mest designad för att vara skön i affären så att man ska köpa den. Inte hålla i längden. Får väl köpa en ny om något år då jag ledsnat på den totalt. Blir nog att testa en "Emma Diamond" då.

Spelexperten
Utmärkt
(500+)
J
Jungleboss
30 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Smidigt och stooort sortiment!

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
Full Star 1
3.3
(13)
459 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Slutade att funka efter ca ett år. Inte använd mycket. Knapparna/hjulet funkar, men inte muspekaren.

Vifa Helsinki Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.6
(5)
3 990 kr
J
Jungleboss
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Låter bra med minst 40-50% volym (mindre bra, för dessa pengar, på låg volym (då den inte eq-kompenserar)). Gillar du "analytisk"/neutral/högupplöst ljudbild, och inte har tänkt att spela med den lågt, så köp! Eller kolla på en Oslo, som även ska vara bättre på lägre volymer. Låter bättre enligt mig för lite "renare" musikstilar, så som elektroniskt, än tex hårdrock. Har jämfört med en Denon Envaya 250 (som kostar lite mer än hälften). Den har inte lika detaljerat ljud. Men låter bättre vid lägre volymer imo, och har även en upplevd bredare ljudbild (låter mer som en stereohögtalare). Men med tex elektronisk musik (eller inte så skränig rock) och vid lite högre volymer så föredrar jag VIfa Helsinki framför Denon Envaya 250 helt klart.