Prisjakt

aa77

Medlem sen 2007-09-14
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Dogger
Bra
(500+)
a
aa77
6 omdömen
Utmärkt10 månader sedan

Har aldrig varit med om liknande service någon gång tidigare när jag handlat online! Först strulade jag och ändrade mig efter lagd beställning, inga problem att ändra. Sedan har man ringt och informerat vad som händer med beställningen (och inte för att det är något strul, utan bara för att informera). Och till slut på eget initiativ ändrat fraktsätt för att man var orolig att varan kunde skadas när jag valde vanligt postpaket. Första gången jag önskar det fanns högre betyg att ge!

Campingvaruhuset.se
a
aa77
6 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Väldigt bra service! Köpte i våras en vattenkran till husbilen som tyvärr började läcka för ett tag sedan. Ringde och fick bra hjälp med att hitta ny passande kran. Och reklamationen av den trasiga var inget problem. Nöjda kunder återkommer!

Databyrån
Utmärkt
(58)
a
aa77
6 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde en Asus vivobook på mellandagsrean söndag den 27/12 c:a kl 11 med hemleverans eftersom jag bor i Visby. Och jag garvar fortfarande efter chocken jag fick när det strax efter kl 12 samma dag ringer på dörren och datorn levereras! Kan inte annat än rekommendera dom. Otroligt snabb leverans :-) Bra pris! Och har alltid fått bra hjälp vid behov! Härligt med en bra lokal handlare på Gotland!

Hulténs
Dålig
(500+)
a
aa77
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Full pott för bra pris. Bra service. Och snabb leverans!