Kategorier
Prisjakt
Databyrån
 • Eget lager och butik
 • Funnits sedan 1992
 • Handla från Gotland
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Servicen är snabb, trevlig och korrekt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Trevligt bemötande snabb hjälp
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
+ Sjukt bra service och väldigt hög kunskap! - Inget negativt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Hade ett totalt ¨Lock-down¨ på min bärbara dator. Databyrån gav mig en tid snabbt och fixade återställningen m.m. Utan att jag förlorade något i datorn. Så kunniga.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Fungerar bra. Kompetenta och trevliga
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Allt fungerade bra, snabbt gick det också. Mycket vänlig personal.
D
D-light

48 omdömen

Utmärkt
4 månader sedan
Ställde en fråga via formulär på lördag och och fick svar på söndag, utmärkt. Snabb frakt och väl paketerat.
M
Muukzor

2 omdömen

Usel
7 månader sedan
Värdelös support som inte kan ge svar på någonting. De använder sig av DHL och kikade på DHLs tidtabell, frågade om paketet kommer lämnas in arbetsdagen efter beställning så man kan förvänta sig samma upphämtningsdatum & leveransdatum som tidtabell, får repeterat svaret att det tar dem ett par dagar extra och att DHLs tidtabell inte fungerar. Va? Samt använder sig endast utav Swedbank pay & dyr frakt. Minimum 99kr på smågrejer. Nä, blev inte ens en order efter jag pratat med supporten. Hoppas omdömen på kundvård & intryck är tillåtna :)
Databyrån svarar:2021-01-05
Hej, Jag vill för det första replikera med att det var ganska lågt av dig att lägga detta som ett dåligt omdöme på prisjakt när du valde att chatta som GÄST på vår hemsida så att vi inte kunde avsluta konversationen. Vi har valt SwedbankPay eftersom vi har ett samarbete med PayEx som liksom vi är en gotländsk aktör. Vi gynnar gärna lokal verksamhet eftersom vi till 90% är en lokal butik och inte en ren webbhandel. SwedbankPay är under ständig utveckling och målet är att ha en fullt likvärdig tjänst som Klarna. För mer info kontakta gärna SwedbankPay direkt. Våra fraktpriser är baserade på de kostnader vi har för våra leveranser och varierar beroende på produktkategori och storlek/vikt på paket som skickas. Om inte 99 kr i minimifrakt passar dig står det dig fritt fram att välja annan handlare på nätet. Min gissning är dock att du ville köpa från oss för att vi antingen hade bästa pris på produkten eller att ingen annan hade på lager, rätta mig om jag har fel. Det sista svaret jag försökte ge dig i chatten gällde den information du hittat på DHLs hemsida angående ledtider. Ursäkta min något dryga ton i det citerade svaret nedan men du inledde tyvärr detta ganska bra med din egen attityd i chatten, jag tänker dock av integritetsskäl inte posta chatkonversationen här. "Bra att du vet exakt hur det funkar vid sändningar från Visby till resten av Sverige, då kan du ge denna info till DHL istället. Vi kan bekräfta att deras ledtider tyvärr inte stämmer, vår egen FAKTISKA statistik för de senaste veckorna visar att det tar MINST 2 vardagar till närmaste destination (Sthlm med omnejd). Längre bort, t.ex. Skellefteå, tar det 3 dagar." Efter orderläggning på vår hemsida hanterar vi normalt ordern inom max 30 min under kontorstid och vi har sista bokningstid för upphämtning av DHL kl. 12.00 varje dag. Kvarstår dock att vår statistik visar att det INTE tar 1 dag ifrån Gotland till fastlandet och således kunde vi inte LOVA dig leverans senast fredag även om vi fick iväg paket tidigt under torsdagen. Vi tar gärna emot synpunkter om vår kundvård men tycker ditt omdöme här på prisjakt efter EN kontakt med vår support (via chatten som vi inte ens kunde avsluta) var väldigt lågt. Det är nästan så man kan tro att du jobbar hos en konkurrerande webbhandel.... :) mvh Magnus C Lydahl VD/Databyrån
Betyg köpupplevelse
4.4Utmärkt
13 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(11)
(1)
(0)
(0)
(1)

Om butiken

Databyrån

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Direktbetalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.databyran.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Databyrån i Visby AB

Organisationsnr: 556698-5551

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare