Prisjakt

Toobi

Medlem sen 2007-09-06
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Träningspartner
Bra
(11)
T
Toobi
7 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Snabb leverans och bra service. Köpte en spinningcykel men fick problem med monteringen då en skruv satt så hårt att jag drog sönder gängorna. Kundservice löste det tillsammans med mig och sedan insisterade de på att skicka en ny skruv till mig. Trevligt!

ZyXEL NSA-325v2
Full Star 1
3.6
(13)
T
Toobi
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

För priset är den väldigt bra. Jag använder den som mediaserver just nu vilket går utmärkt. I framtiden ska den även ta hand om säkerhetskopiering av alla mina foton och filmer. Fläkten lät lite mycket men Zyxel påpekade att det då var fel på den skickade mig en ny fläkt* som är nästan helt ljudlös. Saker som lämnar lite mer att önska är: - De medföljande applikationerna i NAS:en (Saknar vissa funktioner/applikationer och även en del konfigurationsmöjligheter på de applikationerna som finns). - Telefonappen. - Den fungerar som fin resonanslåda för hårddiskknaster. *Inte samma märke eller modell som den fläkten som satt i vid köp.

LG Optimus 2X P990 512MB RAM
Full Star 1
3.3
(89)
T
Toobi
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Gillar den också. Naturligtvis den bästa tfn jag haft. (Men det har varje ny tfn varit) Det som jag tycker är över förväntan är signalstyrkan för både wifi och 3g. Att den var snabb kom ju inte som en överraskning. (Jämför med x10 mini och ipad(1)) Batteritiden är riktigt bra när man faktiskt använder telefonen. Själva standbytiden när den är i fickan får dock bara precis godkänt. Även jag trodde att det var datauppkopplingen som gjorde förra telefonen seg att surfa med men har nu insett att det var telefonen. Nu velar jag hemma i soffan om jag ska använda ipaden eller optimusen. Ipaden är ju såklart bekvämare att se på men sjuuukt obekväm att hålla så optimusen vinner oftast (lite beroende på hur aktiv man behöver vara). Det som gör att den inte får en tia är batteriet i standby samt att det faktiskt är lite bökigt att nå "skärmlåsknappen" längst upp på telefonen. Dock kan det sistnämnda vara en vanesak och standbytiden förbättras med android 2.3 gingerbread. Hoppas...

Monitor Audio Silver RX1
Full Star 1
4.9
(21)
T
Toobi
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Jag går i Banme:s fotspår. Även jag ägde ett par B&W DM685 men har bytt till ett par RX1or. Jag tycker att ljudet är mer krispigt och klart i dessa jämfört med 685orna som jag tyckte lät lite för instängt och dovt för min smak. RX1orna är dock inte speciellt kraftiga i basen. Har man en subbas så tycker jag att högtalarna är värda en 10a. Har man inte det en 8a. (De får därför betyget 9) Sedan att de också är galet mycket snyggare är ju en trevlig detalj (Har de vita lackade).

Velodyne MiniVee SPL-800i
Full Star 1
4.8
(94)
T
Toobi
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Köpte en MiniVee för tre år sedan. Dock var den trasig då säkringen i den gick hela tiden. Jag fick dåliga vibbar av den så jag köpte en xtz w12 istället. (Jag fick betala Reference Audio en tusing för att de skulle godkänna reklammationen. Galet.) Nu har jag dock återgått till en MiniVee. Och jag gillar den verkligen. Den flyttar naturligtvis inte lika mycket luft som xtz:an men oj vilken snärt den har. Den gräver tillräckligt djupt för mig och denna gång är jag mycket nöjd. (De verkar även ha tonat ned lite på storleken eller styrkan i den blå dioden på fronten vilket är skönt.)

Logitech mm32
Full Star 1
4
(2)
T
Toobi
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Jag vet egentligen inte vad man kan förvänta sig av sådana här produkter men jag blev helt klart positivt överraskad. Tänkte ha den på resor men nu får den agera köksstereo också. (Ingen bas naturligvis)