Prisjakt

Vekter

Medlem sen 2007-09-05
5
Bidrag
9
Hjälpsamröster
NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
V
Vekter
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Inga anmärkningar på Nördic.

Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
V
Vekter
5 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Har köpt ett batteri till en Macbook Pro 2015. Det var lite förvirrande att butiken till synes hade två batterier med, olika spänning, 11,34V och 11,43V, som skulle passa. Valde batteriet med högre spänning då artikelnumret, "AM1502NB", fick mig att tro att det var det rätta. Batteriet verkar fungera bra, bilden på hemsidan motsvarade batteriet jag fick och det var snabb leverans. Jag är en nöjd kund och kommer att beställa ifrån Batteriexperten igen. -1 stjärna för förvirringen

Ryobi R18IW3-0 (Utan Batteri)
Full Star 1
3.8
(9)
1 237 kr
V
Vekter
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte denna för att byta från sommardäck till vinterdäck. Har använt den till detta med gott resultat och har varit helt nöjd. Men... I förrgår upptäckte jag att höger framhjul var rejält varmt då bromsen legat på. Igår köpte jag in ett nytt bromsok, som förövrigt nu sitter på plats. Då skivan gått varm satt hjulbultarna fast ordentligt. Då en hjulbult var lossad dog Ryobin. Tog fram mutterdragare med navelsträng och gjorde färdigt. Då jag tycker att det är dumt att kasta saker i onödan har jag givetvis tagit isär Ryobin idag och det var motorns främre kullager som helt skurit ihop. Detta kullager är alldeles för klent och klarar inte av värmen. Förövrigt är mutterdragaren inte borstlös. Kolborst och lager går inte att byta utan att förstöra motorn då motorhuset är sammanfogat genom deformation av ena motorstycket. Dvs när motorn snurrat sitt förbestämda antal varv är det bara att kasta den. Jag kommer aldrig mer att köpa ett Ryobiverktyg, då jag anser att det är uppenbart att detta är så att säga "designed to fail", dvs konstruerat enkom för att gå sönder. Jag vill ge en stjärna för det övriga genomförandet. Om Ryobi hade valt en motor med bättre lagring och möjlighet till borstbyte hade jag varit fortsatt nöjd. + En stjärna för bra ergonomi.

Polar FT80
Full Star 1
2.3
(3)
V
Vekter
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Klockan har ett adaptivt träningsprogram som justerar mål alltefter konditionen ökar. Jag var väldigt nöjd med den i ungefär ett år. Nu stänger den av sig själv slumpmässigt. Andra ägare har haft samma problem men Polar har inte gått ut med någon förklaring. Dålig stil Polar. Skäms! Om den hade fungerat hade den fått 8 av 10.

Conrad.se
Bra
(500+)
V
Vekter
5 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Jag gillar Conrad skarpt. Dom har massor av artiklar. Inget strul.