i0ushephf

Medlem sen 2007-08-27
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Musikanten
Bra
(18)
Utmärkt
ett år sedan

Riktigt bra service! Har några gånger haft bråttom att få fram grejer, och om det funnits i lager har jag kunnat ringa och kolla hur fort det går att få iväg, beställt och haft försändelsen framme dagen därpå. Tillomed snabbare och tillförlitligare än en del butiker som finns i mitt närområde (i stockholm). helt ok priser. Enda nackdelen är att utbudet på liveljud har minskat något på sistone.

IMG Stage Line HPR-6
Full Star 1
2.8
(2)
550 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

köpte denna för att på kort varsel ordna medhörning åt en trummis till en livespelning, det hela fungerade utan större problem. Dock behövs adapters från XLR (eller vad man kan tänkas ha i sin stagebox) till RCA, vilket känns märkligt på en produkt som heter "stage line".

Netgear FVG318
Full Star 1
1.2
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

riktigt buggig firmware, efter uppdatering till senaste firmwaren som iallafall har ett vettigt gränssnitt slutar port forwarding att fungera helt och hållet. att det dessutom inte går att registrera produkten på netgears hemsida så att man kan komma åt supporten gör ju inte saken bättre. Nä. den 25e smäller det, då kommer jag handla nåt annat än netgear, samt slänga den här i badkaret med strömmen på.