Prisjakt
Musikanten
 • Gedigen fackkunskap
 • Brett sortiment
 • Snabb support
3.1Bra
3 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
s
sebastian
1 omdöme
Usel3 månader sedan

Jag brukade älska musikanten men på senare tid har det blivit så otroligt dåligt. Jag var där tidigare i år och skulle köpa ett trådlöst system till min gitarr. Han som var i kassan då sålde mig en IK multimedia irig 2 som är något helt annat. Han sa också att den skulle funka till min mobil men inte ens det gjorde den. Jag lämnade samtidigt in min gitarr för att fixa den. De sa att det skulle ta ungefär 2 veckor men den var där i totalt 2 månader utan att de ens börjat med den. Jag ringde flera gånger och frågade hur det går med den och "den är klar på ungefär 2 veckor" sa dem varje gång. En gång så fick jag höra att de hade skickat min gitarr till Skellefteå, utan att jag visste det, för att de skulle slipa ner banden på min gitarr. Ändå ringde de mig både från Luleå och Skellefteå för att fråga mig vad de skulle göra med den efter att de skickat den till Skellefteå specifikt för att slipa ner banden. Efter att gitarren hade varit där i lite över 2 månader utan att de hade börjat med den så bad jag dem skicka tillbaka gitarren till Luleå så skulle jag komma och hämta den. Jag hämtade hem gitarren och såg att ton kontrollen var sönder. Den fungerar ännu men de hade haft sönder den så att den inte ser så snygg ut längre. Jag skickade ett mail till musikanten om allt som hänt och svaret jag fick var att jag kan lämna in gitarren för att fixa tonkontrollen om jag vill. De borde ju fatta att jag inte vill lämna in gitarren igen efter att den varit där i över 2 månader utan att de börjat med den. Det skrev jag också att jag inte har sån lust att göra. Sen fick jag inge mer svar.

Gästanvändare
BraRedigerades 5 månader sedan

Jättebra personal. Stort utbud och hyfsade priser.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Helt otroligt bemötande av Fredrik på MUSIKANTEN och mycket seriöst professionell hjälp samt kunskap på dena Martin HD-28 som jag har köp enligt Fredrik, samt väldig professionell hjälp sim jag har på flera instrument av gitarrerna, helt strålande MUSIKANTEN personal som jag verkligen uppskattar. Anders Michael Grandkvist.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Men hallå, det här var ju en bra musikaffär! Känns tryggt att handla här. Bra kundbemötande. Fick tillgodo på ett felköp jag gjorde trots att jag återkom sent. Bra priser. Justerar elgitarrer riktigt bra och dessutom gratis när man köper nytt. Packar rejält, paketen i toppskick ända ner till kriminella huvudstaden. Toppklass hela vägen. Typiskt Norrlänningar att vara trevliga, generösa och allmänt sköna. // Michael E

Gästanvändare
Dåligett år sedan

+ Enkelt köp. + Snabb leverans. + Snygg gitarr. - Fick ett intyg att en gitarrtekniker gått igenom och kontrollerat gitarren innan leverans men när gitarren kom fram var den ointonerad på några strängar och hade många döda toner.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Eftersom gitarrhalsen på min akustiska gitarr började släppa från kroppen lämnade jag in den på musikanten i Umeå. Limningen släppte direkt, varför jag lämnade in den igen. Även den limningen släppte direkt. Värdelöst!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Allt gick smidigt. Bra kundtjänst. Helnöjd!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Allt var bra finns inget att klaga på.

i
i0ushephf
3 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Riktigt bra service! Har några gånger haft bråttom att få fram grejer, och om det funnits i lager har jag kunnat ringa och kolla hur fort det går att få iväg, beställt och haft försändelsen framme dagen därpå. Tillomed snabbare och tillförlitligare än en del butiker som finns i mitt närområde (i stockholm). helt ok priser. Enda nackdelen är att utbudet på liveljud har minskat något på sistone.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 år sedan
Via butik

Snabb leverans, trevlig personal!

Om butiken

Musikanten

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • SMS-betalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Postförskott

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.musikanten.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Musikanten i Umeå AB

Organisationsnr: 556492-8819

Information hos allabolag.se