Prisjakt

chribbi

Medlem sen 2007-08-15
11
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Tigoo
c
chribbi
11 omdömen
Usel2 år sedan

Så fruktansvärt värdelös sida. Precis som andra recensenter lockas man av kraftigt rabatterade produkter som sedan inte existerar. Som kompensation får man en rabattkupong. Snälla Prisjakt - ta bort denna sida från era resultat!

Remington MB4045
Full Star 1
2.3
(3)
599 kr
c
chribbi
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Jag har inga klagomål på funktionen - den har varit perfekt som skäggtrimmer under tiden som den har fungerat. Däremot slutade den fungera efter ett och ett halvt år. Batteriet är helt dött - full laddning ger inte ens 30 sekunders användning. Min gamla Panasonic höll i 10 år. Jag kommer inte att köpa Remington igen.

Bahnhof
Dålig
(108)
c
chribbi
11 omdömen
Usel5 år sedan

När jag blev sambo med min flickvän såg vi över internet i hemmet, och kom fram till att vi ville skaffa en router med inbyggt wi-fi. På Bahnhofs hemsida rekommenderades en Tilgin HG2501 som vi köpte därifrån. Det vi inte förstod var att denna inte ersatte mediaboxen som sitter i ett skåp i hallen, som tydligen måste vara kvar för att fiberuppkopplingen ska fungera. Det märkte vi direkt när vi packade upp routern och såg att den inte hade rätt koppling, så vi bestämde oss för att skicka tillbaka den. Efter väldigt lång tid får vi ett mejl från Bahnhofs kundtjänst om att returen inte är godkänd för att den tydligen är repig. Detta är otroligt märkligt med tanke på att vi inte ens har installerat den - bara packat upp och packat ner den igen. Vi skickade ett mejl tillbaka där vi påpekade just detta, men fick inget svar. Vi skickade ytterligare mejl om samma sak, fortfarande utan svar. Till sist gav vi upp och bestämde oss för att byta internetleverantör, till en som visar sina kunder goodwill och respekt. Dock ville vi gärna ha routern (som vi hade betalat för!) tillbaka. Så det blev ett antal försök att mejla kundtjänst igen, tills vi äntligen, efter månaders väntan från första till sista kontakt, fick tillbaka routern. Och som en sista, ironisk poäng, när vi nu försöker säga upp vår tjänst och slippa Bahnhof en gång för alla, så möts vi naturligtvis av "Just nu är det många som ringer och alla linjer är upptagna. Vänligen försök senare." En vacker dag slipper vi förhoppningsvis att ha något som helst med Bahnhof att göra. Men när den dagen kommer verkar väldigt oklart.

Philips Series 9000 S9031
Full Star 1
3.7
(11)
c
chribbi
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

För mig som är van vid att raka mig med hyvel, och som aldrig haft särskilt bra upplevelser med rakapparat, var detta en trevlig upplevelse. Jag uppskattar mycket att den kan användas i duschen och displayen känns tydlig och lite lyxig. Resultatet är faktiskt riktigt bra, rakningen är ordentligt nära. Den slår inte rakhyvel i resultat, men den rakar nästan lika bra och riktigt skonsamt.

Philips PerfectCare Elite Plus GC9681
Full Star 1
4.8
(9)
c
chribbi
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Jag trodde inte att det var någon större skillnad mellan strykjärn, men så fick jag chansen att testa denna ångstation från Philips. Jag är extremt nöjd med resultatet. Jag stryker i princip bara skjortor men tycker normalt att det är svårt att göra utan att det blir veck. Men, med denna ångstation blir resultatet helt perfekt och strykningen (som ärligt talat inte är särskilt roligt) går riktigt fort. Jag kommer aldrig att använda ett vanligt strykjärn igen!

MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
c
chribbi
11 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Snabbt och smidigt! Beställde en batterilucka till min Nokia N95. Tvekade lite innan beställning efter att ha läst all negativ respons här på prisjakt. Bestämde mig ändå för att slå till eftersom butiken låg lägst i pris och hade humana fraktpriser. Jag beställde på måndag morgon, och fick försändelsen på torsdagen. Allting gick snabbt och smidigt och jag är väldigt nöjd!