tippxxx

Medlem sen 2007-07-18
70
Bidrag
71
Hjälpsamröster
Continental DoubleFighter III 700x35C (37-622)
Full Star 1
3
(1)
119 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Bra eller dåligt? Alltså, det här däcket är för dig som vill kunna cykla lite överallt. Grus, asfalt och enklare stigar. Det känns nästan lite orättvist att "bara" ge det en 7a. Men det är enbart för att det inte är bäst på något. Jag skulle vilja lyfta att det är betydligt mer lättrullat än jag först trodde att det skulle vara på asfalt. Rekommenderar därför detta däck särskilt till dig som har en MTB och kanske vill kunna få lite behagligare vardagstransport. Plus: * Hyfsat lågt rullmotstånd på asfalt * Bra grepp på hårda ytor * Prisvärd premiumprodukt * Vikten är ok Minus: * Inte bäst på något * Slits snabbt * Tveksamt punkteringsskydd, har dock aldrig fått punka på dem, inte på något underlag. Hoppas detta var till någon hjälp.

Moccamaster KBGT741 Thermo
Full Star 1
3.1
(23)
2 199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Har tre stycken Moccamaster-maskiner. Denna är den senast inköpta. Den är riktigt bra så länge man brygger fulla kannor och inte använder själva termoskannan till att fylla på kallvatten i bryggaren med. Gör man det så kyls termoskannan ned och kaffet blir kallt direkt. Gör man en halvkanna så håller den inte heller värmen särskilt bra. Mitt tips är alltså: Förvärm gärna kannan. Fyll på bryggaren med kallvatten från ett annan kärl. Köp den endast om du oftast gör mycket kaffe. Glöm inte att skruva i den mer isolerande korken när kaffet blivit klart. Med andra ord är den perfekt för det mellanstora kontoret där man oftast gör fulla kannor men kanske inte så mycket att man måste ha större filter än 1x4. I övrigt brygger den kaffe precis som andra Moccamasters, alltså helt perfekt.

Far Cry 6 (PC)
Full Star 1
2.8
(4)
273 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Åh nej, så dåligt. Kass grafik i allt utom filmsekvenserna. Kass dialog. En massa buggar. Helt plötsligt börjar det brinna mitt på vägen. Karaktären man spelar (om man väljer snubben) bryter på något östeuropesikt fast än han ska vara uppväxt på barnhem i staden man startar spelet, där man uppenbarligen pratar spanska! Man klarar uppdrag utan att ens gjort något. Gör du dem i "fel" ordning så väntar en helskev beskrivning om vad du ska göra näst. Samma verklighetskänsla som om man skulle ha 40 graders feber. Riktigt skräp. Så synd. Tanka hem 5an om du inte har den redan istället.

PCLab Sweden
Dålig
(3)
Usel
7 månader sedan

Lägger upp produkter som inte finns i lager eller som någonsin kommer att komma in.

Back 4 Blood (PC)
Full Star 1
3.8
(1)
304 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Fullträff! Förvänta dig inte ett nytt L4D, förvänta dig bättre! Svinkul Co-op!

Corsair Gaming K68 Cherry MX Red (Nordisk)
Full Star 1
3.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kvalitativt tangentbord, helt klart. Väldigt hög precision i cherry-red switcharna. Bakgrundsljuset går att ställa in att lysa väldigt svagt via programvaran om man inte gillar de tre förinställda lägena som annars är default. Missar inte ett enda knapptryck vid gaming vilket är bra. Enda jag stör mig på något, men kanske vanesak, är den långa slaglängden på knapparna. Känns så onödigt. Annars perfekt!

Nikko RC Nano VaporizR 3 RTR
Full Star 1
1.5
(1)
327 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Plus: Kontrollen är lätt att hålla för barn Minus: Tre bilar på tre dagar gick sönder. Helt otroligt. Olika fel. En slutade svara helt efter ett par minuter. En fastnade On/Off -switchen i Off på så den helt enkelt inte gick att starta. Den tredje lossnade ena bakhjulet på när man försökte göra en sån 360-sväng som reklamen skryter om. Total körtid på alla tre bilarna tillsammans ca 35min. Idén är ju fantastisk, att den ska tåla vatten, snö och grus, men i praktiken tål den inte ens hälften av du kan se i reklamfilmen ovan och vi VAR försiktiga. Nikko är helt enkelt inte det märket brukade vara. Köpte Silverlit Exost Stunt Tank istället och den har redan hållit längre än alla tre bilarna tillsammans.

Supra Headphones Nero-TX TWS Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(46)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Använder med iPhone 12 mini. Använt dem dagligen i en månad nu. Fungerar perfekt. Otroligt bra ljud för media. Parar ihop perfekt varje gång så fort de tas ut ur fodralet. Har aldrig lyckats göra slut på batteriet på en hel dag och casets eget batteri, som i sin tur laddar lurarna, verkar hålla laddningen för evigt. Jag som har väldigt små öron kan ha dessa utan att de riskerar att ramla ut. I efterhand hade jag kunnat betala betydligt mer för dessa än de 900kr de kostade då jag köpte dem. Plus: +Ljudet! Faktiskt ovanligt bra. +Lätta och små +Säker parkoppling, strular aldrig för mig +Batteritiden Minus: -Samtalsljudet för den man talar med -Fodralets magnetlucka, gimmick Extra tips: Jag fick rådet att testa large-muddarna till lurarna, trots att jag normalt sett använder small eller medium. Det visade sig vara perfekta för mig. Kanske hjälper detta råd någon annan också.

Netgear R6400
Full Star 1
2.4
(4)
1 912 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Först vill jag säga att jag inte förstår vad övriga recensenter pratar om. Jag har haft denna router sedan 2015 och har ALDRIG haft något strul med den. Inte en enda påtvingad omstart. *Enkel att konfigurera. *Väldigt snabb i förhållande till pris. Får lätt, alltså lätt ut de 250Mbit/sek upp, samt ner, som vår bredbandsleverantör ger. (Vet ej vad max i praktiken är) *Lägger endast på 1ms (!) latens på det interna nätverket. Går med andra ord utmärkt att gamea med. *Bra täckning på 2,4GHz-frekvensen Jag tycker den är ett kap! Den kritik den kan få är för något långsam uppstart och fult gränssnitt om man jämför med t.ex. Asus. Om man inte använder Netgears egen app för konfiguration dvs.

Varuste.net
Utmärkt
(6)
Utmärkt
2 år sedan

Hade fler saker som var betydligt billigare än i svenska butiker. Levererade snabbt. Bra betalningsalternativ. Mycket nöjd!