caveman2000

Medlem sen 2007-07-08
22
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Jays S-Living Three WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.9
(3)
2 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

köpt beg för 1500:-, men lite tveksam till produkten vid fullpris. Störigt att man inte kan justera bas/diskant som på en Chromecast audio i Google Home-appen. Istället erbjuds 5 förvalda eq:s, lite gammaldags (och ingen är helt i min smak) Man klickar mellan dem på touchkontrollen (som bara är OK) utan att riktigt veta vilken inställning/eq man valt. Dessutom saknas app som hade kunna göra moment som detta busenkelt. även mic för assistent-funktioner saknas om man nu vill prata till sin högtalare.... Det som räddar högtalaren är ljudet, lite åt Sonos-hållet men mindre "kompakt"/boostat. föredrar Jays ljud. Går dessutom att spela rejält högt utan att det låter illa. slutligen ett plus till att cast-funktionen kopplas upp riktigt snabbt jmf med gamla Chromecast audio puckar.

Sennheiser Momentum 3 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(15)
2 889 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ljudet är super, gillar Sennheisers ljudideal (även om HD650 etc kan uppfattas som tunna). Här är det både bra tryck och kvalité. ljudet är "utanför huvudet" jmf med ex Sony. Bra med knappar då jag aldrig blivit kompis med touch. Nackdel/-1 stjärna: Mjukvaran är fortfarande rätt buggig. Kör med apt-x adapter på PC:n samt från mobil. Alltid strul att få igång det på morgonen, sen rullar det. Även bara mobil (S10e)-hörlur kan strula. Mjukvaran uppdateras hela tiden men lär ta ett tag innan det är smärtfritt :/ NC är ok men som andra sagt inte i nivå med Sony/Bose

Edifier S1000DB
Full Star 1
3.8
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Köpte begagnade - supernöjd! Finns så mkt skräp men dessa kommer behållas länge. En smaksak men ljudet kan upplevas som lite "tillknäpt", inte riktigt öppet i brist på bättre ord. Lite åt monitorhållet. En smaksak. riktigt bra ljud med tryck, även långt ner i frekvens på hög volym. +++++ För grym support som gratis skickad en ny grill när katten rev sönder den gamla!

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan

Oseriös butik - lagersaldo stämmer inte mot status i butik och säljare försöker lura på dyraste varianten med motiveringen att "de har skrivit fel på den, bara den dyrare funkar"

RS Audio
Dålig
(11)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Enda anledningen till 2/10 är att företaget svarar i telefon. Sen är det mest negativt - lång leveranstid, produktbeskrivning matchar inte det som kom i paketet, att försöka reda ut det verkar inte gå. Beställde i september, nu är det december. Ger upp efter flera mail och telefonsamtal. Kanske bättre upplevelse i butik?

Electrolux EKF7500
Full Star 1
2.5
(54)
799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Som sagts - bra när den fungerade. Bra finesser med timer och auto off. Värmeelementet gav upp efter ca 5år, så klagar bara lite med tanke på priset. Moccamaster inköpt. Hoppas på minst lika bra kaffe men bättre kvalite :)

Libratone Zipp MK II WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.9
(3)
2 499 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Riktigt grym högtalare som i detta nu förgyller en skidresa till sälen. Riktigt bra ljud, lite som B&O, betala för mkt men det blir bra, punkt.

Samsung Galaxy J5 2016 SM-J510F 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.2
(6)
2 195 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

mkt för pengarna! haft en Xperia z5 innan där digitizern lämnade in efter bara några månader. visst, Xperia var vattentät och har snabbare SOC, men J5:an känns nästan mer påkostad och har bättre batteritid! positivt överraskad. behöver inte lägga ut så mkt pengar för en bra telefon längre. nackdelar är inget AC-Wifi, den hyfsat bra högtalaren är bakåtriktad samt att hörlursuttaget är i underkant (eg smaksak)

Samsung Galaxy S III GT-i9300 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.3
(259)
1 795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

jmf med Samsung GT-5700, SE Xperia ARC +batteritid, snabbhet, skärm (vem bryr sig om pentile när skärmen är så bra?), ljudet (wolfson-dac) -storleken, SE ARC gick ner i en normal ficka, SIII:an är lite för stor i det sammanhanget -lite plastig, SII känns mer gedigen. Lätt att repa ex ramen. Varför inte göra som iphone och ha riktig metall? =mkt nöjd SGSIII ägare!

Nocs NS200 Aluminum for Android
Full Star 1
2.3
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

+ljudet är mer "Hi-Fi", neutralt med djup bas som inte mullrar. Dock låter de verkligen skräp de första timmarna innan de är inspelade, trodde först något var fel, så illa låter de i början. +Känns lite premium med aluminium i snäckorna. Knappstyrningen verkar dock vara i äkta plast tyvärr -som andra skriver på nätet så kan diskanten vara lite grovkornig och essig. -knappfunktionen är inte helt 100 på en SGSIII iaf. Stoppa/starta, höj och sänka fungerar, men inte lyckats att få ex dubbeltryck att hoppa till nästa låt. Appen behöver uppdateras! =nöjd med mitt köp, synd att inte tillverkarna kan enas som en fungerande knappstyrningsstandard