Prisjakt

jallelund

Medlem sen 2007-06-18
57
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Creative Sound BlasterX G6
Full Star 1
3
(2)
1 386 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Kommer från ett par olika modeller av Astros Mixamp till PS4. För samma pris som deras Mixamp får man en bättre hörlursförstärkare, mycket bättre komponenter och ljud. Hör nu detaljer som inte fanns tidigare i spelen. Mycket bättre bas än i mixampen. Saknar ratten för ljudmixen mellan spelljud/partychatt, men det går att lösa på annat sätt. På det hela taget mer än nöjd och över mina förväntningar. Testade att använda den till mobilen och ett par Beijer-Dynamics DT 770 lurar, och det funkar riktigt bra. Kan bara konstatera att Astros Mixamp nu är död och att det finns en ny sheriff i staden.
*Redigerades 2 år sedan
Sennheiser PC 360 Special Edition
Full Star 1
3.4
(9)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Har ägt ett flertal gamingheadsets från Sennheiser genom åren, bla PC-360 och 363 Ljudet är mycket bra i början, så även mikrofonen. Tyvärr så blir det problem med volymknappen på vänstra kåpan under tid. Det är inget som märks i början, men det kommer som en tråkig överraskning senare. Det blir ett statiskt knaster, ojämn volym mellan vänster och höger kanal. Kan ni inte göra en volymkontroll som håller måttet, ta bort den istället. Det har hänt på ett flertal headsets, så det är ingen engångsföretelsee. Borde vara ganska enkelt att åtgärda genom att använda bättre kvalitet på komponenterna. Har påtalat detta för Sennheiser, men utan framgång. Använder nu vanliga hörlurar och en Mod mic, är mer än nöjd. Ni kan bättre än så här Sennheiser !
AKG K240 Studio
Full Star 1
4.1
(38)
579 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Köpte dessa tillsammans med en separat Mod mic 5, för att ersätta Sennheiser PC-360 och 363 gaming headsets. Klockren setup till en PS4 med en Astro Mixamp Pro. Slår de flesta så kallade gamingheadsets på fingrarna. Mer än nöjd.
Honeywell QuietSet HS-1655
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Min recension gäller HSF600WE, men de är snarlika modeller.min har rund, plan fot. Enkel att montera, den ser bra ut, justerbar i höjd, fem hastigheter, timer, fjärrkontroll. På den lägsta nivån är den inte hörbar, men kyler ändå bra. Perfekt att ha i sovrummet om man är känslig för ljud. Nöjd, den motsvarade mina förväntningar. Kvalitet kostar lite mer, men håller längre och ger mer glädje och mindre bekymmer. Tre års garanti.
Logitech G Pro Gaming Mouse
Full Star 1
4.2
(13)
1 034 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Gillar prestandan,vikten, storleken, sensorn,kabeln på musen. Hade gett denna Utmärkt omdömme om jag hade recenserat den direkt efter köpet när Logitech lanserade den. Men... Är tillbaks till min G502:a igen. Anledningen ? Dubbelklickar när man enkelklickar, hyffsat irriterande när man surfar eller spelar och har button bindings. Verkar vara relaterat till hårdvaran i musen. Tips till Logitech, lägg mer pengar på komponentkvalitén och mindre på RGB leds och annat onödigt bling. Googlade lite och är inte direkt ensam om dubbelklicks problemet. Tråkigt, för den har potential att vara riktigt bra.
*Redigerades 4 år sedan
Asus ROG Swift PG278Q
Full Star 1
2.9
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Fick problem med strömförsörjningen till skärmen. Asus original verkar vara av dålig kvalitet, Köpte ett nytt från FSP, NB 90, funkar riktigt bra nu.
*Redigerades 6 år sedan
Samsung SpinPoint M9T ST2000LM003 32MB 2TB
Full Star 1
3.7
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Perfekt att uppgradera en PS4 med. Bytte från en 500 GB SSD till denna. Försumbar skillnad i hastighet. Ett givet köp för PS4:an !
*Redigerades 6 år sedan
Logitech G502 Proteus Core
Full Star 1
4
(42)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Har bara haft den i tre dagar, så det blir en kortfattad resumé. Mycket bra byggkvalitet. Sköna brytare. Trackar bra med grundinställningen. Kalibrerade för en Artisan Hayate, kalibreringen fungerar utmärkt. Många inställningsmöjligheter. Bra, nylonöverdragen kabel. Testade BF4, och har inget negativt att säga efter ett par rundor. Vikten är i högsta laget, om man är känslig för det. Rekommenderar testet på Overclockers av musen. Edit: Har nu haft musen i en månad, och av de ca 25 möss jag har spelat med så är detta min nya favorit. Höjer upp mitt betyg efter det första intrycket.
*Redigerades 8 år sedan
Razer DeathAdder Essential
Full Star 1
3.8
(35)
263 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Usel kvalitet, mekaniskt fel på vänster musknapp efter sex månader. Upplevde att brytarna fungerade oprecist strax innan den lade av helt. Annars bra under den tiden som den fungerade. Tillbaks till Steelseries Sensei.
*Redigerades 8 år sedan
Yamaha RX-A1030
Full Star 1
4.4
(8)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Är mycket nöjd med allt så här långt, förutom firmware uppgraderingen som är stört omöjlig att få att fungera, varken via network eller USB. Verkar vara ett måndagsex, ny maskin på väg. Ändrar mitt betyg efter ny maskin och ny installation. Uppdatering: Ny maskin, och senaste firmware installerat och allt fungerar till belåtenhet.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1