Prisjakt

GrimG

Medlem sen 2007-05-18
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
G
GrimG
5 omdömen
UtmärktRedigerades 7 månader sedan

Har alltid fungerat toppen för mig.

JBL Endurance Race TWS Wireless In-ear
Full Star 1
4
(1)
749 kr
G
GrimG
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Köpte faktiskt på chans på Gekås för 499:- pga att jag haft andra JBL innan och varit skapligt nöjd. Hunnit testa dessa nån timme och är väldigt positivt överraskad. Direkt ur box låter de bra och sitter helt perfekt i mina öron. Bygeln lägger sig fint och trots hopp, skak och till och med vickande på örat satt de kvar lika bra som precis när man satte in dem. Laddade ner JBL headphones appen och trixade lite med equalizern och fick ännu bättre ljud (i mitt tycke) än default. Fanns en del andra förinställda presets att använda. Tydlig ljudbild och trevlig bas. Inget extraordinärt, men det överlämnar vi till de dyrare premiumlurarna. Prisvärda och mycket funktion för pengarna.

ABC Leksaker
G
GrimG
5 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Allt gick kanon från början till slut. Väldigt nöjd.

AL-KO Highline 51.5 SP-A
Full Star 1
3.2
(5)
G
GrimG
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Lättstartad maskin som klipper helt okej. Ömtåliga plastdetaljer här och där, som lyckats gå sönder för mig. Bland annat fälgar/navkapslar och sidoutkastet. Gillade uppsamlaren man fick med. Den självgående hastigheten skulle dock behöva trimmas, det är mitt största problem med denna klippare, efter 2 somrar. Tycker det kryper fram jämfört med en Klippo jag haft innan.. Hade jag valt idag hade denna inte hållt måttet pga det, tar 15-20 minuter längre att klippa än det gjorde innan.

TomTom Spark 3 Cardio + Music
Full Star 1
3.5
(2)
G
GrimG
5 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Funktionerna är ganska OK, snabb-GPS om man synkar innan löpturen är ett måste, annars kan det ta upp till 5 minuter innan den hittar signalen. Kopplingen med mitt BT-headset funkade illa emellanåt, ibland klockrent, ibland väldigt hackande. Mitt största problem och det låga betyget är armbandet och laddaren. Laddaren sprack upp i fästet där klockan sitter ganska direkt. Gick fortfarande att ladda om man la den mot på rätt sätt, jag körde på det tills vidare. Armbandet fäster man med små pluggar i hålen på tre ställen. Kändes som en bra lösning först, men efter några månader av användning börjar hålen töjas upp och det sitter allt sämre med tiden. Dessutom blev det en liten spricka i mitt armband och tillslut gick det itu. Jag beställde ny laddarkabel och armband från TomTom för drygt 500:-. Några månader senare gick även andra armbandet av utan att jag varit speciellt vårdslös med det. Nu ligger den i en låda utan armband och jag kollar runt efter något bättre.