Prisjakt

mikey.johansson

Medlem sen 2007-05-10
14
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bythjul
OK
(500+)
m
mikey.johansson
14 omdömen
BraRedigerades 12 år sedan

Fel 1: Upptäcker efter 30 dagar att det är två sprickor på ett däck. Reklamerar via mail med 3 bilder och får svar dagen efter att det är en godkänd reklamation (monteringsskada). En vecka senare åker jag in på bythjul däckverkstaden som satte de nya däcken på bilen och får däcket bytt till ett nytt och de returnerar det skadade däcket. Fel 2: Bythjul skrev muttrar på kvittot men det skickades med bultar istället så bythjul verkstaden satte fast de nya fälgarna med muttrarna från sommardäcken istället (utan att fråga mig eller bythjul innan). Dessa muttrar går för långt in i fälgen så kontaktytan mellan fälgkors och mutter är ca 1-2 mm. Jag kontaktar bythjul och får de nya muttrarna hemskickade (som jag skulle fått från början) och kräver att få en ny tid för byte av muttrarna. Denna gång får verkstaden inte lös 4 muttrar. Efter mera samtal med bythjul blir jag skickad till en verkstad men det blev för dyrt där så jag blir istället skickad till en annan verkstad en bit bort som tillslut fick lös muttrarna. Har totalt kört 5-6 mil och besökt 3 verkstäder och totalt har det tagit över 6 h i restid, vänta på verkstad, telefonkö och mailat innan felet med muttrarna är fixat + att jag måste åka och köpa 4 nya muttrar som blev kastade och skicka in kvitto.

Sony Ericsson Xperia X8
Full Star 1
3.8
(88)
499 kr
m
mikey.johansson
14 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Jag har en iPhone 4 och en Sony Ericsson X8. Först kändes X8 som ett bra köp för att vara en andra telefon men helt plötsligt slutar den att ta emot SMS och MMS. När det interna minnet tar slut så kan du inte ladda ner mera appar även om du har ett 16gb minneskort. Du måste ta bort appar för att kunna installera nya eller ens kunna ta emot SMS. Jag har varit i kontakt med Sony Ericsson och jag citerar svaret: "I dagsläget finns det dessvärre inga planer på att uppdatera telefonen till en nyare version av Android." Sony Ericsson Contact Center, Ticket: 90984598 Alltså Sony Ericsson har för länge sedan gett upp denna telefon. Läs på lite innan du köper denna telefon så att du inte också blir missnöjd.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
m
mikey.johansson
14 omdömen
OKRedigerades 15 år sedan

Efter kontakt med tryggehandel.se så fick jag kompensation från NetOnNet för den defekta skrivaren jag köpt. Såhär i efterhand känner jag mig nöjd, även om det tog 2 mån att få rätt.

Epson Stylus SX200
Full Star 1
1.5
(2)
m
mikey.johansson
14 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

+ Vet inte, har inte kunnat använda den ännu. - Den klarar inte av att skriva ut på papper med färdiga hål. Värdelöst när denna informationen inte står någonstans.