fknjerkz

Medlem sen 2018-03-27
16
Bidrag
38
Hjälpsamröster
Roccat Vulcan 120 AIMO (Nordisk)
4.4
(4)
1 149 kr
7 månader sedan*
Säger bara kung - vilket fantastiskt bra tangentbord! Äger sedan 2014 ett SteelSeries 6Gv2 med svarta switchar, som nu spelat ut sin roll och hamnar i förrådet. Både spela och kontorsarbete på detta tangentbord fungerar väldigt bra, även under långa sessioner vid datorn. Älskar du motståndet och klicket hos taktila bruna switchar så är detta tbrd att rekommendera. Enda nackdelen som ger den 4,5 i betyg är Roccat swarm, som du konfigurerar ditt tangentbord med. Mjukvaran är helt OK men känns generellt ganska förlegad och ogenomtänkt, speciellt i kontrast mot t.ex. SteelSeries Engine.
*Redigerades 7 månader sedan
LG OLED65C8
4.7
(17)
33 590 kr
ett år sedan
Har ägt denna TV i drygt två veckor och jag är helt tagen över hur bra den är! Färgdjupet, svarstiden, svärtan, kontrasterna, storleken osv. Jag tog god tid på mig innan jag slog till och köpte denna OLED. Hade först funderat över att köpa en Samsung QLED, men konstaterade snabbt att det får bli en OLED. Efter att ha snokat på både reddit, läst tester på Rtings och andra sidor, så blev det tillslut en C8 från LG. Jag vill även starkt rekommendera att du investerar i en bra soundbar, som komplement till inte särskilt övertygande inbyggda högtalare. Det finns väldigt lite som går att klaga på, när man köper en sån genuint bra TV som denna. En sak vill jag dock lyfta, snabba och uttdragna rörelser av kameran i både film och Tv-serier, kan tendera att ge så kallat "stutter". Stutter är något av LGs Akilles häl, över alla deras OLED. + Fantastisk svärta och färgdjup även i 1080p + 4K Och HDR ser magiskt bra ut + Svartiden. Går att spela FPS-spel online, utan beskymmer + Magic remote + 4 HDMI uttag + WebOS - Inbyggda högtalarna - Stor TV-fot - Risk för in-bränning (Burn in) - Stutter vid kamerarörelser Rekommenderas!
Google Chromecast (2nd Generation)
4
(143)
429 kr
ett år sedan
En av de bästa och mest lätt-använda enheterna jag någonsin ägt. Funkar klockrent, även på resande fot med WIFI-delning från telefon. Rekommenderas!
Sonos Beam
4
(41)
4 829 kr
ett år sedan
Jag har nu ägt min Sonos Beam sedan i april och har väldigt lite att klaga på egentligen. Som några poängterat i tidigare recensioner, så är det med fördel du bör se till att dina inställningar är optimerade för ljudet du vill att din Beam ska spela. Jag har gjort både kalibrering med iPad och ställt in rätt ljudkälla och ljudet är fantastiskt bra. Ljudbilden är bred och sett till hur liten Beamen är, så producerar den riktigt fint ljud. Basåtergivningen är aningen begränsad, men det har jag ändå förståelse för i och med avsaknad extern subwoofer. Sonos har en riktigt bra app, som med fördel kan användas för alla typer av ljudkällor. De negativa sakerna som drar ner betyget en aning är: - Ingen bluetooth - Ingen optisk ingång - Aningen klen basåtergiving - Dyr
Tvexperten.com
OK
(95)
Utmärkt
ett år sedan
Väldigt bra service. Snabb hjälp och bra kommunikation. Leveransen med deras logistik partner Bring gick helt smärtfritt, trots varningsklockor p.g.a. flertalet som haft problem med Bring. Rekommenderas!
Asus RT-AC88U
3.5
(35)
2 335 kr
3 år sedan*
Har ägt denna router i snart 2 månader och det är verkligen ett av de bästa tekniska köpen jag gjort. Med lite ansträngning och vilja, gjorde denna router hemmets nätverk stabilare än jag kunnat hoppats på. Hett tips är att köra in den gratis firmwaren ASUSWRT Merlin och googla dig till "Best settings Asus router". Positivt: + Bra täckning + Snabb överföring + Användarvänligt gränssnitt + Enkel installation + 8 portars switch + Stabil och säker Negativt - Går ej att montera på vägg - USB3-port sitter fram bakom en lucka - Priset Rekommenderas!
*Redigerades 3 år sedan
Sida 2