Kategorier
Prisjakt

Alucinor

Medlem sen 2007-04-29
148
Bidrag
105
Hjälpsamröster
Netgear Nighthawk M1
4.1
(7)
2 790 kr
14 dagar sedan
Använder den här hemma efter att jag tokruttnade på ComHem som jag hade som mitt "vanliga" internet. Skaffade ett simkort till denna från Telia med ett surfabonnemang och har nu Apple TV, mina två barns mobiler, min egen mobil, ungarnas varsina smart TV, en ipad och en Yamaha musiccast ansluten. Först laggade allt som tusan, men i inställningarna via appen ändrade jag till endast en kanal och bara 2.4ghz istället för både 5G och 2.4. Nu flyter allt på perfekt - och jag slipper ComHem trots att jag bor i ett Comhem-hus. Så JÄ*LA skönt!
d:fi d:Struct Pliable Molding Creme 150g
4
(10)
85 kr
19 dagar sedan
Man har ju hunnit prova några hårvaxer under årens lopp, liksom, och detta är det bästa jag provat och enda jag använder numer. Lagom stiff, lätt att arbeta in och inte kladdigt o äckligt. Hårdnar tillräckligt långsamt för att man ska hinna styla håret.
Apple iPhone 12 Pro 128GB
3.4
(15)
11 620 kr
19 dagar sedan
Uppgraderat från iPhone X. Uppfyllde mina förväntningar - den här är bättre på precis ALLT! Älskar nya designen och den fantastiska kameran! Sjukt snygg i den blå färgen!
Bodum Pavina Dricksglas (154mm) 45cl 2-pack
4
(2)
355 kr
19 dagar sedan
Älskar dom! Snygga, håller dryckerna varma resp. kalla mycket längre än vanliga glas och bästa av allt: blir inget kondens under glaset på bordet, hur kall dryck du än har i! Klarar maskindisk!
Bodum Pavina Dricksglas (96mm) 35cl 6-pack
4.4
(3)
469 kr
19 dagar sedan
Älskar dom! Snygga, håller dryckerna varma resp. kalla mycket längre än vanliga glas och bästa av allt: blir inget kondens under glaset på bordet, hur kall dryck du än har i! Klarar maskindisk!
Blomus Nero Macchiato Latteglas 32cl 2-pack
3.8
(1)
329 kr
19 dagar sedan
Använder dessa som vanliga dricksglas, vilket de är förträffliga till! Dem är snygga, sköna att hålla i, håller värmen/kylan MYCKET bättre än vanliga glas, och lämnar inga kondensringar på bordet. (blir aldrig kondens på glaset). Går bra att köra i diskmaskin.
Tweezerman Slant Tweezer Stainless Steel
3.8
(1)
149 kr
19 dagar sedan
Liten, kommer åt bra och håller stråna bra. Använder för att noppa ögonbrynen. Top Notch!
SMEG DCF02
2.7
(2)
1 790 kr
9 månader sedan*
Jodå. Fin att se på och gör väldigt gott kaffe - inom rimlig tid, inget snack om den saken. Bra funktioner också, även många onödiga (ex. funktion för att brygga bara 4 koppar, inställning av styrkan osv). Meeeeen, några saker jag stör mig på, som man måste ha i beaktande innan man köper: Kannans utformning gör det väldigt svårt (läs omöjligt) att få ut de sista dropparna. Storleken på vattenbehållarens hål, för att fylla på vattnet, är alldeles snålt tilltagna. Detta pga designen. Väldigt svårt att fylla på utan att spilla utanför (speciellt med den medföljande kannan som man inte ens får ut allt vatten från). Jag fyller nu på med en karaff istället. Kannans lock går inte att vinkla upp, det klämmer man på, på kannan. Svartblanka finishen på plastlocket är väldigt känslig mot repor. Har efter 8 månader nu ett lock som inte alls ser speciellt roligt ut, utan är fullt med "hairlines". Och då ska vi inte ens prata om svarta ramen/kanten på bryggarens nedre del som omringar värmeplattan, där man drar kannan in och ut hela tiden - den blir asrepig! Trist. Man har verkligen bara sett till designen, funktionen fick komma sist i SMEG's prioritering...
*Redigerades 20 dagar sedan
Focal Dome Sub
3.8
(1)
7 490 kr
4 månader sedan*
Blev en perfekt match till mina Monitor Audio Silver 200! Basen är fast, otroligt djup(!) och snabb! Hänger med mina snärtiga MA till både film och musik utan ansträngning, där den bara tar hand om de allra lägsta tonerna. Stort plus för designen, vilket gör den mer lättplacerad!
*Redigerades 20 dagar sedan
Monitor Audio Silver 200
3.3
(2)
9 000 kr
5 månader sedan*
Haft mina MA S-200 (blank svart/pianolack) i ca 5 månader nu och tror mig anse att de är tillräckligt inspelade för en recension. Upplever basen tam i djupet (inte så förvånande med 5,25") men kompletterade med en Focal Dome Sub (blank svart/pianolack) för att hantera de allra lägsta hz, vilket var ett måste i mitt ca 18kvm stora vardagsrum. Basen är däremot snärtig och kan spelas otroligt högt utan att dista. Mellanregistret tycker jag är väl balanserat och denna högtalares stora styrka. Röster och akustiska instrument varken försvinner bakom basen eller ligger påtvingade... man blir inte alls lyssningstrött utan kan spela timmar ut och timmar in. Diskanten däremot (på sedvanligt Monitor Audio -vis) har en förmåga att vara för framträdande i vissa avseenden. Störs inte nämnvärt av detta, fördelen är att det är en väldigt förlåtande diskant som alltid rundar av när man tror att "s-ljud" ska skära till i själen när man spelar riktigt högt. Tycker också att den också är väldigt förlåtande mot dåliga inspelningar, vilket jag tycker är ett stort plus! Så, over all nöjd med mitt köp. Det jag är mindre nöjd med är att pianolacken är alldeles för känslig. Ett drag med dammtrasan så kommer hairlines'en direkt! Haft både Audio Pro och Yamaha högtalare tidigare, i pianolack. Upplevde inte alls dessa vara lika känsliga.
*Redigerades 20 dagar sedan
Sida 1