Prisjakt

oggeman

Medlem sen 2007-04-21
64
Bidrag
96
Hjälpsamröster
Polar Pacer Pro
Full Star 1
3.5
(2)
2 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

Snygg och skön löparklocka. Pulsmätningen på armen är bra och pålitlig jämfört med t.ex. Vantage-serien. Pacer Pro är tunn, lätt och bekväm att bära. Tydlig display som ger lång batteritid. Den känns lite snabbare i menyer jämfört med tidigare modeller. Tyvärr saknar den lagring av musik från Spotify vilket är viktigt för mig. Andra detaljer att anmärka på är en liten display där skärmkanten runt displayen är bred och omodern samt lite konstig meny-design. Den saknar nedladdning och tracking av golfbanor. Polar Flow-appen har tyvärr inte utvecklats till det bättre. Rekommenderas ändå om du klarar dig utan musik då klockan är väldigt skön.

Garmin Vivoactive 4
Full Star 1
3.4
(12)
2 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 månader sedan

Stilren, lätt och smidig träningsklocka. Gillar det mesta med klockan. Bra funktioner och batteritid med vad det verkar träffsäker gps och pulsmätare. Jag har även börjat använda musik med trådlösa hörlurar vid löpning som fungerar bra. Bra och energisnål display med förbättringspotential i mörker. Appen kan göras mer inspirerande. Rekommenderas!

Garmin Fēnix 6 Sapphire
Full Star 1
4.4
(5)
6 125 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 månader sedan

Väldigt nöjd med Fenix 6. Det jag gillar mest är den ljusstarka och tydliga displayen, bra batteritid och en otrolig byggkvalitet. Såklart lite tyngre än andra men jag har vant mig efter ett par veckor. Jag har än så lönge använt för mountainbike och power-walk med fler träningsformer framöver såklart. Klockan har alla möjliga sensorer även om jag fokuserar mest på puls och gps. Är glad att jag investerade i denna efter att ha haft många andra. En given rekommendation. Edit: Blev tyvärr retur då den hamnat i byrålådan pga vikt och storlek. Jag trivs bättre med Vivoactive 4 eller tunnare/lättare klockor. Min handled mäter ca 18cm.

Amazfit Neo
Full Star 1
4.3
(5)
262 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

En lätt, snygg, retro och funktionell klocka med stegräknare och pulsmätare mm. Den är väldigt skön att bära. Jag hoppas Huami vidareutvecklar formatet med en liknande display som Amazfit BIP och med inbyggd GPS. Rekommenderas starkt!

Bosch GSR 18V-60 C (2x4,0Ah)
Full Star 1
3.8
(1)
2 695 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Ruskigt bra och kraftfull. Samtidigt skön och smidig att hålla och använda. Bytte upp mig från en grön Bosch som brände efter att ha kämpat ett par år och gav upp helt när jag skulle skruva upp en rejälare trappskruv. Rekommenderas starkt.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Alltid superbra service och rådgivning. Kunden först utan att vara sälj’iga. Väldigt kunniga och ödmjuka människor.

Electrolux EKF7700
Full Star 1
1.9
(7)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Snygg, kompakt, bra material (nåja, mitt första exemplar var sned och gick inte att stänga locket), brygger bra och gott, MEN... automatiskt avstängning redan efter 40 min, utan möjlighet att ändra till t.ex. 90 eller 120 min. Det är för kort tid. Det gör att jag måste värma min andra kopp i mikron.

Apple Watch Series 6 44mm Aluminium with Sport Band
Full Star 1
3.8
(3)
3 495 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Ja, vad säger man... den smartaste klockan du kan hitta, eller är den det? Om du vill ersätta din mobil med en klocka på armen, så blir det nog inte bättre än så här. Men vill man det? Apple vill få oss att tro det i alla fall. Min slutsats är att klockan är snabb, har fin skärm, bra gps, många appar, begränsad tränings- och sömndata och värdelös batteritid. Klockan har mängder med inställningar men väldigt få som påverkar batteritiden. Jag ändrade inställningar för skärm, pulsmätning, aktiva appar och notiser. För det mesta ges möjligheten att ”Anpassa”, men detta ges väldigt begränsade inställningar. Batteritiden blev som bäst ca ett dygn. På riktigt? Apple är alltså på version 6 för hårdvaran och version 7 för mjukvaran. Om du inte har något emot att ladda din klocka varje dag så är det ett givet köp. För mig blev det retur.

JBL Bar 2.1 Deep Bass
Full Star 1
4.1
(3)
2 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ersatte en Sonos Beam för mer bas. Tycker den gör jobbet galant även om den saknar viss klarhet i tal. Smidigt med trådlös subwoofer. Det finns många alternativ men för priset är jag väldigt nöjd.

Polar Vantage V
Full Star 1
3.3
(4)
2 899 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Så cool, snygg och genialisk... men med ETT förödande designfel för pulsmätningen - laddkontakterna är närmare huden än vad pulssensorerna är, vilket gör att man måste spänna åt klockan orimligt hårt eller helt enkelt ignorera pulsmätningen. Pulssensorerna måste givetvis vara närmast huden, gärna med en konvex form, precis som alla andra fungerande puls-klockor. Denna designmiss är sååå ledsam och tragisk att notera. Jag hoppas verkligen att Polar ändrar detta i kommande version eftersom det mesta annat; polar flow, skärm och design är toppen. Blir tyvärr retur i väntan på justerad version. Tack!