Prisjakt

Hagfjäll

Medlem sen 2007-04-05
3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
LG 27UD88-W
Full Star 1
5
(1)
H
Hagfjäll
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag är otroligt nöjd med skärmen, jag har inte haft den så värst länge så jag kan väl egentligen inte uttala mig så detaljerat men jag vill ändå nämna ett par saker som stör mig. Dessa gäller eventuellt endast för er som kör USB-C video+dockning och laddning tillbaka till bärbar dator (Dell XPS 9360 i mitt fall) * När skärmen går i vilo-läge (när datorn stänger av bildkällan) så slutar även skärmen att skicka ström på de inbyggda USB 3.0 portarna (min telefon slutar då att laddas) * QuickCharge som den har måste aktiveras manuellt i menyn på skärmen och då slutar dataöverföringen att fungera på de resterande portarna, alltså kan du inte samtidigt ha på QuickCharge och använde den som en USB-hubb. Dessa två detaljer lyckades inte jag få med mig när jag läste om skärmen. Men annars väldigt nöjd.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
H
Hagfjäll
3 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Jag har blandade känslor och upplevelser från den här butiken. Köpte ett batteri som efter bara några månader svullnade upp och tappade all sin kapacitet, gjorde då en felanmälan. Ingenting hände på ca 2 veckor så jag mailade och frågade hur ärendet ligger till, fick svar att det måste blivit något fel för de hade inte fått in någon reklamation (trots att jag fick bekräftelse mail) Efter att jag tagit bild på batteriet svarade de inom någon dag att de skickar ut ett nytt utan kostnad, Wow! Efter ytterligare två veckor hade jag fortfarande inte fått något batteri så jag mailade (ibland behöver en maila flera gånger då de inte alltid svarar har jag märkt...) och frågade om de hade skickat det vilket de påstod att de hade. Inte varit med om att post inte kommit fram till mig tidigare. Efter lite tjat och otaliga mail från min sida (då de verkar ignorera/glömma vissa mail) så skickade de ut ett nytt batteri till ombud denna gången och det gick mycket bättre! Får se hur länge detta batteriet håller sin kapacitet. Så kanske har de bra support när deras system är på deras sida och de hinner svara på mailen innan det försvinner i mängden eller något sånt. ☺️

Popcorn Hour A-100
Full Star 1
4.4
(199)
H
Hagfjäll
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Hade höga förväntningar över spelaren men den är bland det sämsta jag har sett! Får starta om den minst 10 gånger om dagen. Har lyckats kolla igenom en hel film och ett avsnitt av family guy under en vecka. De flesta filer går inte att spela upp eller så hänger sig spelaren efter en stund. Det enda som är plus är att det utvecklas program vid sidan om, så som llink, visserligen segt interface men ändå kul med ett så bra community!