Prisjakt

[TBOC]Razor

Medlem sen 2007-02-21
12
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Nyadack
[TBOC]Razor
12 omdömen
Usel2 år sedan

Visar lockpriser på prisjakt. Vid sökning på prisjakt kostade ett visst däck 464kr men väl inne på sidan står det 561kr..

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
[TBOC]Razor
12 omdömen
Usel2 år sedan

Bra priser på vissa saker, dåligt pris på andra - helt normalt och inget konstigt så långt. Kundtjänsten däremot är totalt värdelös... Beställde 17:e nov ett moderkort (Asus Prime B550M-A wifi), ett par minnen och ett par hörlurar. Ingenting hände med ordern på flera dagar utan den 23:e såg jag själv på ordersidan att lurarna fått längre leveranstid än vad som först sagts så jag avbeställde dessa. Då fick jag moderkort och minnen den 25:e. Då detta var dom sista delarna jag behövde till ett datorbygge så sattes denna ihop direkt delarna kom. Tyvärr startade inte datorn och jag misstänkte att det berodde på för gammalt bios. Kontaktade kundtjänst om det fanns möjlighet att få en äldre processor utskickad (till låns) för uppdatering av bios men fick inget svar på flera dagar, provade att kontakta dom igen men återigen inget svar. Den 5:e dec beställer jag en processor som ska passa med moderkortets äldsta bios, den 7:e får jag hem den, monterar den och uppdaterar bios. Byter tillbaka till den 5700G som ska sitta i datorn och allting funkar äntligen som det ska nästan tre veckor efter att samtliga delar beställdes. Med datorn igång innan bios-uppdatering såg jag att bios-versionen var den tredje äldsta som finns till moderkortet vilket förvånade mig då jag använt detta moderkort till andra datorer och alla varit uppdaterade till minst första version för Ryzen 5xxx-cpu:er. Men det är sånt som händer, att bios var gammalt är INTE anledningen att jag ger dom en etta utan att dom totalt vägrat att överhuvudtaget svara på mina meddelanden till kundtjänst (via deras kontaktformulär då annan kontaktform saknas). Alltså: Inget meddelande om förlängd lev. tid på vara som skulle finnas i lager. Absolut NOLL respons ifrån kundtjänsten, inte ens ett svar där dom meddelar att dom inte kan göra något utan bara total tystnad. Detta skriver jag den 24:e december och jag har *fortfarande* inte fått något svar ifrån computersalg en månad efter första kontaktförsöket... Slutsatsen är då att man inte ska köpa något ifrån computersalg om det finns en möjlighet att man kan tänkas behöva hjälp ifrån deras kundtjänst med köpet!

JBL PartyBox 100 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.9
(15)
2 990 kr
[TBOC]Razor
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Fattar inte hur den här kan ha ett medelbetyg på sju när det enda omdömet som finns här är en nia, bra jobbat prisjakt... Hämtade ut en sån här idag och efter att ha provat alla möjliga sorters musik på den så kan jag bara säga att jag är skitnöjd med ljudet. Jag lyssnar på allt ifrån country till hardstyle via edm och electroswing, inget jag lyssnat på hittills har låtit konstigt eller "fel" utan den verkar klara det mesta rätt bra. En bra allround "släpbar" bluetoothhögtalare med bra tryck i basen alltså :)

TP-Link NC250
Full Star 1
2.5
(2)
[TBOC]Razor
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Totalt skräp, har tre NC250 och samtliga har problem med att dom tappar nät, bildströmmen fryser utan anledning även med god täckning och WPS funkar helt enkelt inte. Mobilappen har blivit bättre sen jag köpte kamerorna men är även nu efter flera uppdateringar totalt värdelös. Rekommenderar bara dessa för användning som kamera-attrapp, det är det enda dom skulle kunna klara av pålitligt... EDIT: Jag glömde såklart nämna att kamerorna har ett otroligt irriterande missljud i ljudupptagningen. Det är såpass illa att om någon pratar i normal samtalston bara några meter ifrån kameran blir det svårt att höra vad som sägs. Bästa exemplet jag hittat på detta ljud finns i detta klipp: https://www.youtube.com/watch?v=weZRCJqyhXk

Proshop
Utmärkt
(500+)
[TBOC]Razor
12 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

UNDVIK TILL VARJE PRIS! Köpte bla ett moderkort från proshop till ett datorbygge åt en av ungarna men när det kom så saknades både ytterförpackningen och fästet för kylfläkten till processorn (moderkortet kom i en i övrigt omärkt brun kartong med något som liknade en RMA-etikett på). Dessutom var hela processorsockeln fylld med kylpasta. Vi hade alltså betalat fullpris för och mottagit ett moderkort som helt uppenbart var ett returexemplar från vad jag förmodar är nordens sämsta amatör-datorbyggare... Att någon förstör ett moderkort på det viset och sen returnerar det är ju väldigt dåligt men ännu sämre är ju proshops hantering av returnerade varor. Är det verkligen ingen som kollar att grejorna som kommer tillbaka är ok ?? Dessutom förnekade proshop att något var fel i flera veckor innan dom till sist gick med på att byta ut moderkortet mot ett nytt. Det nya moderkortet tog dock också ett antal veckor på sig att komma och totalt tog det nog 1,5-2 månader innan vi hade fått rätt grejor av dom. Skitföretag med usel kundservice som mer än gärna säljer obrukbara begagnade varor som nya. UNDVIK TILL VARJE PRIS!

Logitech G5 Laser Mouse V2
Full Star 1
4.8
(24)
[TBOC]Razor
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Jag har haft min G5:a i sex år nu och jag kan bara konstatera att den fungerar lika bra nu som den gjorde dagen jag hämtade ut den på posten, bästa musen som någonsin tillverkats ?? Kanske, jag vet inte då jag inte bytt mus dom senaste sex åren.... Dock så lär den ju ligga i toppskiktet när det gäller kvalitet och hållbarhet då den inte direkt legat på hyllan och vilat dom här åren utan den har använts flera timmar dagligen till spel och surf. Det enda jag gjort är att jag bytte tassarna på den för någon månad sen då originalen var så slitna att det var hål i dom. Men som sagt så har den också använts en hel del. När denna musen till sist ställer skorna och hoppar i träfracken lär jag nog gråta blod över att behöva byta till något nytt skit som inte ens är hälften så bra bara för att denna inte går att köpa längre.

EVGA GeForce GTX 670 FTW HDMI DP 2xDVI 2GB
Full Star 1
5
(2)
[TBOC]Razor
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Köpte ett sånt här och lite annat efter att ha fått tag i en rabattkod från cdon expo så har haft det i ungefär en månad nu. Jag kan inte säga något annat än att jag är extremt nöjd och grymt imponerad av kortets prestanda, speciellt vid överklockning då det förutom att vara fabriksklockat även klockar ganska bra utöver det. Kortet är väldigt tyst för sin prestanda och det skulle jag säga beror helt på att man använt sig av GTX 680 referenskort och kylare. Även vid överklockning är kortet väldigt tyst eftersom kylningen är överdimensionerad. Kollar man lite tester så är detta likvärdigt ett vanligt 680 och med lite extra klockning så går det nog förbi 680 en hel del... *EDIT* Jag kör mitt kort i 1241MHz GPU/7326MHz DDR utan några problem.

Noctua NH-U12F
Full Star 1
4.9
(7)
[TBOC]Razor
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 17 år sedan

Kyler väldigt bra och är dödstyst :) Jag skulle inte vilja kalla det bökigt att montera denna, snarare pilligt men om man bara kollar i manualen och inte har alla fem fingrar mitt i näven så går det ändå rätt fort att montera denna. En nackdel för er som redan har moderkortet fastskruvat i lådan är att ni måste lossa moderkortet för att kunna få dit den medföljande "backplate'n" [TBOC]Razor @ Sweclockers.com

HP LP3065
Full Star 1
4.9
(15)
[TBOC]Razor
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 17 år sedan

Hade jag kunnat sätta 20 stjärnor hade jag gjort det, denna skärmen är otrolig. Kör denna skärmen på ett bfg 8800ultra och det är ett fruktansvärt stort nöje att avnjuta lite BF2142 eller kanske CSS i 2560*1600 med allting på högsta :P Angående färgerna på skärmen så har jag absolut inget överhuvudtaget att klaga på. zacca, anledningen att det inte finns några mer avancerade inställningar på skärmen än ljusstyrkan är att det finns ingen krets som klarar av att hantera den höga upplösningen alltså finns det inte mycket att välja på, dom måste helt enkelt uppfinna kretsen först :P Och sen tror jag inte att någon seriös grafiker (för vilka denna skärmen huvudsakligen är gjord) använder skärminställningarna för att ställa in kontrast, färgmättnad osv utan det ska egentligen göras med speciella instrument man kopplar till datorn och på det viset kalibrera skärmen men tyvär har ju inte alla sådana instrument =)