Prisjakt

Olahaym

Medlem sen 2017-10-11
13
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Epson EcoTank ET-2715
Full Star 1
3.2
(9)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Det här är skrivaren för dig med gott om tid och tålamod. Det tar lång tid att skriva ut och den har svårt att ställa utskrifter i kö. Önskar en skriva ut många olika dokument på en gång ställs tålamodet verkligen på prov. Vanliga svartvita dokument går hyfsat snabbt, men vill du ha färg krävs långt mer tid. Den var relativt enkel att installera och fylla på färg. Vore idealiskt om en flaska räcker till en påfyllning istället för att en, som nu, får en liten skvätt över i botten. Instruktionen som medföljer lämnar en del att önska. De blir dock fina utskrifter, till slut.

OBH Nordica Spa Sensation
Full Star 1
3.3
(11)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har fått testa denna genom Reviewclub och tycker att den har en snygg design och det är trevligt med den lilla förvaringspåsen. Batteriet fungerar bra och jag kan lätt köra båda benen utan att behöva ladda. Det är smidigt att kunna köra i duschen för att minska smärtan och jag gillar att den har en lampa så man ser bra. Dock så förväntade jag mig att den skulle epilera alla hårstrån och inte skära av en del. Därmed tappade den sin funktion för mig. Den låter också ganska mycket så tyvärr kan jag inte rekommendera den.

OBH Nordica HN6568S0 Quick Chef
Full Star 1
4.1
(7)
1 249 kr
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Jag testar denna åt Reviewclub och tycker att den är väldigt kraftfull och mångsidig. Den känns rejäl och påkostad. Kul med många tillbehör. Lätt att använda och bra att kunna reglera hastigheten även om lägsta hastigheten oftast är tillräcklig. Mixerhuvudet känns något stort och lite svårt att få ner i tex en tetra med kikärtor, men det går och den ger en väldigt slät puré. Smidigt att vispa med den och hackar enkelt löken. Väldigt nöjd!

OBH Nordica 7971 Magnetic Circulation
Full Star 1
4.2
(19)
1 869 kr
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Jag testar denna produkt via Reviewclub och det här är en stilren köksmaskin vars design lätt passar in i köket. Den väger inte särskilt mycket trots sin storlek, men oj, vad mycket vatten som krävs för att fylla den när man ska laga mat. Jag fyller på med varmvatten för att minska tillagningstiden. Trots storleken så är den inte särskilt djup, så man får anpassa vilken mat man vill laga i den och göra många mindre bitar. För dem finns det gott om plats i det medföljande stället. Räcker gott och väl till för 4-6 personer. Det är lätt att rengöra den då det bara är att torka av utsidan, diska locket och hälla ut vattnet. Dock finns inget bra sätt för det, så det blir lätt lite blött. Det medföljer en tabell över tillagningstider, men hade önskat en bra instruktion om hur man kommer igång samt en separat tabell att spara med plats för egna anteckningar. En folder med recept hade också varit ett trevligt inslag. Jag gör mest lax och den blir extremt bra, riktigt saftig och god, men priset på den här väger inte riktigt upp för det. Det finns andra varianter som gör jobbet minst lika bra. Rekommenderar den varmt för den goda maten!

Bose SoundWear Companion Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.6
(20)
1 790 kr
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Har fått möjligheten att testa dessa via Reviewclub och det kändes riktigt spännande att få prova dessa då jag inte stött på något liknande förut. Lyxig förpackning och skönt att de kom med lite batteri så jag kunde testa direkt. Gick snabbt och enkelt att koppla ihop med Android telefon och ena surfplattan. Andra surfplattan av samma märke säger appen att den inte är kompatibel med så det känns lite B då den är vår nyaste... Bra batteritid och snabb att ladda om än något krånglig att sätta i själva kontakten. Skönt att slippa ha något i eller på öronen. Den är bekväm att bära och jag glömmer lätt bort att jag har den på mig. Lite för lätt då den ramlar av när jag sträcker upp armarna... Trots att den åkt i golvet ett antal gånger så märks ingen skillnad på kvalitén så den känns hållbar. Ljudet kunde dock vara bättre. Att prata i telefon är ok, men inte mer. Att lyssna på musik är också ok, men räckvidden är rätt kort i min lägenhet så måste bära med mig den uppspelande enheten när jag rör mig och det hade jag hoppats på att slippa. För det priset hade jag hoppats på bra mycket bättre ljudkvalité. Kan bäst beskrivas som lite svajigt. Har jag den på när jag scrollar förbi ett ljudlöst videoklipp på tex Facebook så hörs ett klickande ljud som är otroligt irriterande. Min femåring älskar den dock! Lägre pris och bättre ljudskvalité för att den ska få full pott av mig.

Electrolux EUP8GREEN Sladdlös
Full Star 1
4.1
(47)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag är supernöjd med denna smidiga skaftdammsugare! Så otroligt lätt att snabbt dammsuga av tex frukostsmulorna. Har aldrig haft så rena golv som nu då den framförallt känns mer tillgänglig än den vanliga snabeldraken som står i städskåpet och känns bökig att ta fram för minsta lilla. Sladdlöst är oslagbart. Är väldigt nöjd med sugkraften. Glider lätt fram över golv och mattor. Gillar lamporna som lyser upp i hörnen. Lätt att tömma. Snygg design. Barnen gillar att dammsuga med den också. Minus för att den är högljudd och inte kan dammsuga under låga objekt. Hade den varit 2 i 1 med avtagbar handdammsugare också så hade den varit ännu bättre. Är väldigt tacksam över min nya städhjälp som ger renare golv och mer tid över till annat.

Epson EcoTank ET-3750
Full Star 1
4
(8)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Enkel och kladdfri påfyllning. Hade önskat att det gick att fylla hela bläckbehållaren i ett svep istället för som nu att man ska fylla på sista skvätten i steg 2. Känns bra miljömässigt och är en bra indikation om hur alla framtid skrivare kommet hantera bläckpåfyllningen. Saknar touchscreen som borde vara standard vid det här laget. Skriver ut hyfsat snabbt och har jämfört med andra vanliga skrivare samma klara färger, men jämfört med en skrivare anpassad för fotoutskrifter så är dessa något blekare. Något högljudd. Fungerar fint både till hemmabruk och för företaget. Billiga utskrifter är ett plus. Önskar ytterligare en papperskasett så att man alltid kan ha två olika papperstyper laddade. Toppen med luckan ovanpå för att skydda mot damm. Rekommenderas till utskrifter på vanligt papper.

OBH Nordica 5595 Attraxion Precision Set
Full Star 1
3
(5)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

En mycket bra trimmer! Har testat den på min sons ganska tunna flygiga hår och den lyckas klippa av varenda hårstrå. Det lyckas inte vår gamla trimmer med så det är ett stort plus. Jag gillar att den är sladdlös, skulle inte använda en med sladd då det känns bökigt. En annan bra funktion är att man ser hur mycket batteridrift som återstår och kan ladda den i tid. Dock kändes trimmern lite trött till och från redan vid 80%. Många trevliga tillbehör, men föredrar en stegvis trimmer för att slippa räkna ut längden och byta munstycke flera gånger under en och samma klippning. Finns gott om utrymme att vara kreativ med de olika tillbehören och få till en knivskarp och precis frisyr. Rekommenderas till den med tidigare erfarenhet av trimmer.

Epson Expression Premium XP-6005
Full Star 1
3.6
(8)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Krånglig att installera och med direkt kontakt tappar den kontakten mellan varje utskrift vilket känns enerverande. Direkt kontakt skriver dock ut snabbare än via mitt wifi. Svartvita utskrifter är klockrena. Utskrifter i färg är alldeles för matta och ser ut som om någon lagt dit ett filter av grå dimma ovanpå. Detta exempel är från en jämförelse mellan samma utskrift från denna och en annan Epson skrivare. Det bästa med denna skrivare är fotoutskrifterna som den gör riktigt bra. Klara fina färger och man får fotografier som man kan använda till vad man helst önskar. Trevligt är också att den här två kassetter så att man kan ha olika papperstyper laddade samtidigt. Liten och nätt så lätt att placera. Plus för den snygga designen. Rekommenderas för fotoutskrifter!

Epson WorkForce WF-3725DWF
Full Star 1
4.3
(6)
O
Olahaym
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Denna skrivare passar bra för dig som behöver många funktioner och skriver ut mindre mängder lite då och då. När jag skrev ut 58 sidor i ett svep så krånglade den och började låta oroväckande högt. Detta ljud återkommer varje gång den går varm. Vanliga pappersutskrifter håller toppenkvalité! Vid kopiering så är svärtan något mattare än originalet. Fotoutskrifter är av ok kvalité, men inget för fotoalbumet. Gillar att det finna två fack så jag kan ha olika typer av papper laddat på samma gång. Plus för tocuhscreen, men här finns en del att jobba på. Jag upplever även att den stundtals är lite ivägen för utskriftshållaren. Lätt att installera och skriva ut via wifi eller direkt kontakt. Simpla instruktioner för byte av färgpatroner. De som medföljde i kartongen för installation gick åt i ett nafs så kan tänka mig att den kan bli dyr i drift. I det stora hela en bra skrivare med de flesta funktioner jag önskar mig.