Kategorier
Prisjakt

Trebag

Medlem sen 2017-05-06
26
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Gillette Skinguard Sensitive
3.5
(1)
81 kr
3 månader sedan
Testat de flesta rakbladen som finns och dessa är utan tvekan de bästa. Glider verkligen på huden. Enda nackdelen är att de är dyrare än t.ex Mach3 men det är de värda.
Gillette Skinguard Sensitive 4-pack
3.5
(1)
113 kr
3 månader sedan
Testat de flesta rakbladen som finns och dessa är utan tvekan de bästa. Glider verkligen på huden. Enda nackdelen är att de är dyrare än t.ex Mach3 men det är de värda.
Gillette Skinguard Sensitive 8-pack
3.3
(3)
269 kr
3 månader sedan
Testat de flesta rakbladen som finns och dessa är utan tvekan de bästa. Glider verkligen på huden. Enda nackdelen är att de är dyrare än t.ex Mach3 men det är de värda.
Google Home
3.9
(34)
845 kr
6 månader sedan
Helt OK, men med en del problem. Har både Mini och Home. Känns mer som att man får testa en beta-produkt. Ibland (någon gång i veckan) börjar den babbla från ingenstans om något HELT random. Nej, det beror inte på att den snappat upp något vi sagt, oftast händer det när det är helt tyst. Går inte heller att be den spela en podcast. Det fixar den inte än i Sverige tydligen. Används mest för att spela musik i badrummet vilket den klarar av, men med ett ganska burkigt/instängt ljud.
Google Home Mini
3.6
(70)
297 kr
6 månader sedan
Helt OK, men med en del problem. Har både Mini och Home. Känns mer som att man får testa en beta-produkt. Ibland (någon gång i veckan) börjar den babbla från ingenstans om något HELT random. Nej, det beror inte på att den snappat upp något vi sagt, oftast händer det när det är helt tyst. Går inte heller att be den spela en podcast. Det fixar den inte än i Sverige tydligen. Används mest för att sätta igång timer i köket vilket den klarar av.
Philips HU4813
2.4
(18)
1 197 kr
6 månader sedan
Lämnade tillbaka efter några dagar. Den funkar toppen i sovrummet/mindre rum, men jag ville att den skulle köra vardagsrummet som är på ca 30m2 och det fixade den inte alls.
Adidas Ultra Boost 19 (Herr)
3.3
(2)
1 013 kr
6 månader sedan
Skönaste skorna jag haft. Gjorde lite research innan just för att jag ville ha ett par riktigt sköna skor och kom fram till dessa. Inte ångrat mig en sekund. Använder dom främst som vardagssneakers men har även kört några löprundor med skorna.
Logitech G305
4.7
(35)
299 kr
6 månader sedan
Helt perfekt. Finns även lite större (typ g603) om man föredrar det. Batteritiden är galen, minns inte ens när jag bytte sist. Man (jag) känner inte överhuvudtaget att musen är trådlös. MS:en är helt omärkbar för mig. Skulle aldrig i mitt liv igen använda en trådad mus igen om jag så fick betalt för det.
Roborock S5 Max
4.2
(26)
3 890 kr
6 månader sedan
Bytte upp mig från en iRobot Roomba 774. Var först tveksam till om en uppgradering skulle vara nödvändig, men skillnaden är verkligen enorm. Appen (Roborock) fungerar perfekt och har inte haft några problem alls än så länge. Smidigt att dela in rum och välja no-go zoner men framförallt no-mop zoner. Detta var en av de främsta anledningarna till varför jag valde S5 Max jämfört med exempelvis S6. Visst, moppfunktionen är inte i fokus och kanske inte alls "viktig", men om den ändå finns så vill jag kunna använda den, vilket jag inte hade kunnat göra om man inte kunde välja no-mop zoner (mattor etc). + Carpet boost. Dammsugaren känner av när den är på en matta och ökar då kraften. + Appen. I princip allt går att välja. I vilken ordning rum ska städas, hur många gånger etc. Det går till och med att välja vilken kraft och vattenutsläpp den ska göra i de olika rummen. + Hur den mappar rummen. Dag och natt jämfört med min gamla Roomba som bara testar sig fram random utan någon vidare plan. - Får rulla ihop och ta bort en trasmatta samt mattan i köket innan städning för annars fastnar roboten i fransarna. Man får liksom plocka lite och "förstäda" innan man gör igång den så att den kommer åt överallt och inte fastnar i några sladdar etc. Det är nog svårt att komma ifrån dock. Överlag grymt nöjd! (Köptes från Aliexpress lager i Polen för 4200:- med leverans på några dagar)
Apple AirPods Pro
3.9
(116)
2 116 kr
10 månader sedan
Hade tidigare Airpods gen 1 och ett par Bose QC 35 II. Köpte dessa och sålda snabbt efter mina Bose. Finns helt enkelt ingen anledning att ha kvar dem, när man får nästintill lika bra (i vissa fall bättre) ANC utan att behöva ha ett par bildäck på huvudet. Grymt ljud för min smak och som sagt, riktigt fin ANC. Enda minuset är att jag efter ett tag med lurarna i känner att den högra tappar förseglingen. Bytte till den minsta storleken och sedan dess har det varit mycket bättre. Får se om man kanske köper några alternativa tredjeparts-pluppar i framtiden.
Sida 1