Kategorier
Prisjakt

KennyStarfighter

Medlem sen 2007-01-06
103
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Marshall Stockwell II
3.9
(3)
1 444 kr
5 månader sedan
Köp rekommenderas först om du vet nackdelarna. 1) Laddare ingår inte - Man måste köpa separat en UCB-C-laddare. Det skall helst dessutom vara en rätt kraftfull sådan. 2a) Ljudvolymen - knapp Först nästan inget, sedan nästan inget och på typ sista 9 och 10 händer det något. 2b) Ljudvolymen - trådlöst NEPP DET GÅR INTE. Du kan inte styra ljudvolymen trådlöst via USB?! Alltså vi pratar 2020... värdelöst! 3) Ljudet. MJa som sagt svagt... och mycket muller. Ingen tydlig bas, utan mest brum. Och mellanregisret och lägre mellanregistret är nästan helt borta. Jag skruvade ner basen i botten, minsta, på lägsta. Mellanregistret finns liksom inte där. 4) Snygg! Aa snygg :) Jo det är den men näe rekommenderar den inte. De som pratar om bra ljud har nog inte haft den. Kolla youtube-recensioner. Väljer denna i stället för andra fula korvar och saker. Den är praktisk och står upp. och har liten yta som den tar, samt laddbar. Men hade nog gärna sett en uppgradering på styrningen.
Electrolux Ultra Silencer EUSC66
2.3
(2)
1 490 kr
ett år sedan
- suger dåligt. + tyst - suger jättedåligt... för klen - stor - kort sladd + faktiskt hyfsat tyst.. Köp ej.
Bosch Unlimited BCS812KA2
4.1
(29)
6 490 kr
ett år sedan
Köpte den rea på Elgiganten för 4000 på Singles Day. Dammsugningsfunktionen: - 2/5 - Jämfört med en vanlig dammsugare, så är den ärligt talat dålig, inte värdelös, men dålig. - Munstycket med den roterande borsten gör nog sitt men man måste köra den på turbo för att iaf få känslan av att den gör sitt. Visst suger den up skit men... Mattor: > 1/5 - Funkar värdelöst. Totalt värdelöst. Roterande borsten sliter på mattorna (gissningsvis) och fastnar bitvis och slutar rotera. - mattor med profiler funkar dåligt, själva munstycket är för tungt, det fastnar i kanterna, i den ”urfrästa” mattan Mobilitet: > 5/5 + Fantastiskt att vara av med slangen och råttan som sitter fast i den. Men.. + Smidig när man har den i handen, känns inte tung och då är jag ändå inte någon tyngdlyftare direkt. Övrigt - skaftet sitter dåligt och glappar mellan handenheten. För 6000-kronors-produkt skall det inte vara så. Glapp ökar slitage och ger kortare livslängd. Känns som den håller på att knäckas. -+ Roterande borsten samlar hårstrån och som sitter fast. Iof kanske en funktion av att de faktiskt får dessa hårstrån med sig från mattorna, bra eller dåligt vet inte ännu. + skönt att slippa påse, känner mig inte orolig för dammsuga Lego på samma sätt. - munstycket är stort och högt, nog för vanliga är svåra att få under soffor/sängar, den här är värre, dessutom rätt smalt, så man får köra mycket. + batterierna laddar snabbt och håller lagom. - laddaren har fläkt, men det är bara ett kort tag. Totalt: > 2/5 - Åker nog tillbaka, blir en vanlig för 1’500-2’500-isch.. - kanske bra i en liten 1a, men vete fasiken i min stora 2a..
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Köpte och leveransen gick bra. Produkten var dock trasig och då var det helt stopp med all service. Ingen svarar på kundtjänst med min retur, ringer man är det ingen som svarar i telefon, man sitter i en oändlig telefonkö.. och jag sitter med en trasig produkt. Man kan inte lämna in i butik heller, de vägrar.
Yale Doorman V2N
3.5
(40)
3 189 kr
2 år sedan
VARNING FÖR PRODUKTEN! Om du inte har standardmått på dörrens tjocklek är den extremt svår att installera. Manualen talar inte om hur den skall installeras, kräver specialverktyg, bland annat för att byta den så kallade fyrkantspinnen. Vilket inte ens står hur man skall göra... Arrogant och dryg support!
Yale Doorman V2N Smart Start-Kit
2.7
(12)
4 197 kr
2 år sedan
VARNING FÖR PRODUKTEN! Om du inte har standardmått på dörrens tjocklek är den extremt svår att installera. Manualen talar inte om hur den skall installeras, kräver specialverktyg, bland annat för att byta den så kallade fyrkantspinnen. Vilket inte ens står hur man skall göra... Arrogant och dryg support!
Contour Design RollerMouse Red Plus
3.5
(6)
2 999 kr
3 år sedan*
Bra, men dyr och pajar snabbt. Typisk svensk kvalité. (Bra design, men crappy hållbarhet)
*Redigerades 3 år sedan
Bosch GSB 18V-60 C (2x5,0Ah)
2
(1)
2 995 kr
3 år sedan*
KÖP INTE! (Möjlgitvis GSR men köp inte denna för det går att den har slaghammare) GSB... med B, dvs för att kunna borra i betong/tegel. Big NO. Det är som den bara naggar lite i kanten. Glad att jag att inte köpte GSB 12V. :) Körde en 6mm betongborr och vissa hål funkade en bit, men gud vad segt. Vissa håll fastnade. När jag sedan kom med min gamla Bosch Gröna...GRÖNA... med sladd då bara matade den in i hålet. Men den här är för klen slag-funktion. Ärligt jag hade förväntat mig att den klarade en 6mm slagborr, då den är specad för iaf 13. (OM 18V-85 är bättre vet jag inte, men jag tror inte märkbart. Om min gamla gröna sladd-slaggborr gjorde pulvermos av väggen (med 8mm SDS-plus slagborr, och denna 3ggr så dyra knappt klarade 6mm.)
*Redigerades 3 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan*
Lade order, gjorde en del ändringar. Allt var i lager då efter ändringarna (5-7 dagar) det dröjde och dröjde och dröjde. Över 1 månadad. Tror man lät bli att leverera då en av produkterna gick upp i pris. Mao bra och trevlig kundtjänst, bra bemötande, men leverna och så är si och så med. Hur retur etc är vet jag inte. ...mao knappt godkänd.
*Redigerades 3 år sedan
HP Color LaserJet Pro 400 M477fdw
2.4
(6)
7 728 kr
3 år sedan*
Haft en under drygt 2år. Fungerar perfekt. Bra uskrifter, billigt, bytt toner en gång, massor med urskrifter. Perfekta funktioner. Bra integrationer med molnet. Skannern med arkmatarnen funkar bra och gör fina dubbelsidiga inskanningar av dokument.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1