Prisjakt

Eidman

Medlem sen 2006-12-28
20
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Nordicfeel
OK
(500+)
Usel
ett år sedan
Beställer en produkt och väljer leverans till Instabox Express, med beräknad leverans dagen efter ca 14:30. Får aldrig något sms från Instabox, som man brukar få, utan det händer ingenting förrän efter ytterligare en dag. Då kommer mail/sms om att produkten är skickad. Snälla Nordicfeel, erbjud inte ett leveransalternativ med express ifall ni själva inte förmår att skicka iväg produkten. Ni har dessutom inte ens svarat på mitt mail. Produkten jag beställde var till en födelsedag där jag nu stod med en planerad present mindre. Bedrövligt!
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Beställde, likt tidigare skribent, en Intel Core i3 9100. Fick också min men såg redan innan jag öppnade den att de skickat fel. Tog en bild och mailade deras support som svarade i rimlig tid. Förslaget var att skicka tillbaka den, så skulle jag få pengarna tillbaka. Svarade att jag inte var inte intresserad av att få pengarna tillbaka utan att få den produkt jag beställt, betalat och väntat på. "Den finns inte", blev svaret. Skickade då en länk till deras hemsida med just den produkten och får svaret "Som du ser är den röd, alltså slut i lager". Otroligt inkompetent kundservice som tror att man bara kan återbetala pengarna istället för att erbjuda kunden att invänta produkten. Dessutom med en knappt läsbar svenska så de har minst sagt lite att jobba på. Nä, det var första och sista gången jag handlade från Computersalg.
Fujitsu Scaleo Home Server 2205 2TB
Full Star 1
4.5
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Har kört min i snart 3 veckor och är utomordentligt nöjd! Mycket tystare än jag trodde, så jag skall returnera de två Noctua NF-R8 fläktar jag tänkt byta till. Kör den med 4TB internt och 2TB i externt case via eSata, fungerar klanderfritt! Finns inte mycket att säga, operativet är en sak och det fungerar bra, hårdvaran som jag betygsätter här kan inte få annat än topp! Man behöver inte ens en skruvmejsel för att montera diskar internt, annat än till att öppna chassit.
*Redigerades 12 år sedan
Gigabyte GA-EP35-DS4
Full Star 1
4.6
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*
Kanonnöjd med detta moderkort! Hade först ett P35-DS4 rev 1.0 som fungerade felfritt. När jag nu skulle bygga en ny burk kom jag över ett EP35-DS4 rev 2.1 billigt och slog till. 8 USB 2.0 baktill, optisk+koax, 2xFireWire, Gott om sataportar gör kortet till en klar favorit. Kör 2*320GB i Raid 0 som systemdisk på Gigabytes egna kontroller och det fungerar utmärkt, 155mb/s i average enligt HDTune. Kan inte annat än rekommendera!
*Redigerades 13 år sedan
Navigon 2110 Max (Europa)
Full Star 1
4.1
(27)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
13 år sedan*
Är mycket nöjd med denna GPS! Letade en prisvärd modell med stort kartstöd för Europa då jag skall göra en längre resa där under sommaren och så dök 2110 MAX upp. Har kört GPS´n ca 2-300 mil här hemma i Sverige den senaste månaden och jag tycker om den mer och mer för varje dag som går. Designen är ju inte mycket att snacka om, en av marknadens snyggaste modeller! Storebror 8110 har en given 1a plats anser jag. Hållaren för rutan är bra, jag har inga problem med att ha den monterad 2-3 dagar utan att GPS´n börjar sitta löst eller skaka, vilket är gott betyg baserat på de tidigare enheter jag ägt. I övrigt fungerar den kanon. Den ger mig tydliga instruktioner via skärmen och reality view pro fungerar kalas. Det enda jag vill anmärka på GPS`n är att den ibland ger en ankomsttider som ligger heelt fel i tiden, det kan t.o.m vara en tid som redan varit. Vad det beror på vet jag inte. Har ställt in att jag kör snabbt fordon samt bil, men men. Det händer som sagt bara ibland och jag överlever. Man får ju alltid en visning om hur många km det är kvar till målet, och utefter denna bildar jag då mig min egen uppfattning. I det stora hela? Köp! Du blir garanterat inte besviken om du letar en GPS som inte måste ha BT, FM-sändare och annat juxx utan bara agera GPS.
*Redigerades 13 år sedan
Popcorn Hour A-100
Full Star 1
4.1
(199)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
Har haft min Popcorn en månad nu och provat det mesta! Jag sätter detta betyg baserat på nuvarande mjukvara, med reservation för att omdömet kommer höjas när de fixat till ett par saker som jag ser som kritiska. Vi börjar dock med det roliga.. + Ger underbar bild Äter nästan alla format Snygg GUI, lättmanövrerat Bra överföringshastighet via HTTP (MyIhome) Billig - Går ej att spola i .mkv filer utan att den låser sig Har en .mkv fil inbakade subs hittar den ej externa (.srt) Pausar du en .mkv film mer än 5 minuter och trycker play så spelar den en kort stund innan du ramlar ut i huvudmenyn DTS-Dropouts gör att ljudet försvinner för nån halvsekund och sedan kommer tillbaks igen (Gäller givetvis bara filmer med DTS-ljud) Kort och gott: Skall du spela upp en film utan DTS och inte tänkt att pausa är den HELT klockren! Fruktansvärt prisvärd och bra. Jag väntar därför spänt på ny firmware och hoppas att de börjar åtgärda ovanstående. Att den inte klarar av att spola i .mkv får man nog leva med. På en DVD byter du ju kapitel men inte sjutton snabbspolar du fram en halv film, och det blir ju enda alternativet på en .mkv så ja, jag skulle bli mycket förvånad om de fixade nån ultrasnabb-spolning för att t.ex. kunna gå en halv film framåt på nån minut.
*Redigerades 14 år sedan
Benq G2400W
Full Star 1
4.3
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
14 år sedan*
Otroligt nöjd! Gav 2800:- för den här skärmen och den var mer än värd de pengarna. Jag gick från en HP w2207h till denna och var rädd att jag skulle bli besviken på både svärta, färger och backlight bleeding - men oj vad fel jag hade! Visst, kontrast/färger är en smula sämre, men så är ju å andra sidan w2207 en glossyskärm med. Betraktningsvinklarna är inget jag stört mig på alls hittills. Jag spelar sällan men den har inga problem att hänga med i CS och CoD4 som jag provat den i. Kort och gott, en MYCKET prisvärd skärm! Väldigt snygg och smidig dessutom. Stort plus även för VESA-infästning. Köp!
*Redigerades 14 år sedan
Antec P182 (Svart)
Full Star 1
4.5
(97)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
14 år sedan*
Bästa nånsin! Otroligt smart uppbyggt, gott om utrymme, tyst och svalt. Kan inte tänka mig nåt annat chassi på marknaden att bygga i efter att ha ägt detta ett par månader..
*Redigerades 14 år sedan
Meizu M6 8GB
Full Star 1
3.8
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
14 år sedan*
Kalasnöjd! Spelaren fungerar hittills helt klanderfritt för min del, har förvisso bara haft den ett par timmar men ändå. Att föra över filer via utforskaren går både smidigt men framförallt mycket(!) snabbt. Den läser ID3-taggar så vad låtarna heter i utforskaren har ingen betydelse. Ljudet är av toppklass! Det går att spela ruskigt högt och fortfarande ha bibehållen ljudkvalitét. Det som överraskat mig mest är nog ändå video! Så sjukt smidigt att konvertera om filmerna med 2 knapptryck och sedan slänga in dem i spelaren. En långfilm tar ca 2-300mb efter konvertering vilket gör att man med lätthet får med sig både filmer, serier och musik. Programmet du skall använda för konvertering heter Batman och finns att ladda ner här --> http://www.meizume.com/german/2319-batman-einfache-stapelverarbeitung-fuer-mencoder.html. Skulle du behöva en videoguide för att komma igång, som förövrigt är löjligt lätt, finns denna här --> http://www.youtube.com/watch?v=V9Jc7baZFJU Om du har några frågor kring videodelen är det bara att PMa mig! Som sagt, jag är kalasnöjd med denna spelare! Önskar bara att jag hade en med lite större skärm men snart släpps ju M8an så det är väl bara att vänta ut den.. Jag gav 999:- inkl.frakt från Hong Kong. Notera att spelaren skickades på fredagen och landade hos mig på tisdagen, det kallar jag snabb leverans!
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1