Kategorier
Prisjakt

Chesluk

Medlem sen 2006-12-28
137
Bidrag
45
Hjälpsamröster
Corsair Gaming K83 (Nordisk)
2.4
(3)
ett år sedan
Var på jakt efter en ersättare till föräldrarnas lösning med trådlös mus och tangentbord. Datorn är en stationär pc med Windows 10. Kraven var pekplatta/pekpinne med bakgrundsbelysning. Jag hade länge planerat att köpa denna och nu när priset hade sänkts (till 1099 kr) slog jag till. Tyvärr var det problem från start, parkopplingen mellan dator tangentbord funkade inte och Corsairs egna mjuvarulösning iCUE kunde inte uppdatera firmware med USB-kabel. Det måste vara trådlös anslutning för att kunna uppdatera tangentbordet vilket är smått korkat. Jag försökte även att koppla till datorn med Bluetooth men K83 tappade anslutningen på löpande band, Windows statusfält uppdaterade febrilt att enheten var ansluten för att visa att den var bortkopplad. Jag provade att ansluta till min Huawei P30 Pro genom en multiadapter med USB-C, HDMI och USB uttag. Det funkade men efter 1 meter tappade tangentbordet bort kopplingen mellan 2.4 Ghz mottagaren och multiadaptern. Bluetooth till telefonen fungerade sådär men hela poängen med Corsair K83 var ju att styra datorn från soffan. Nej, det får bli retur så, får vi se om betyget uppdateras.
ASOS
OK
(22)
Utmärkt
2 år sedan
Beställde skor i måndags, kom idag torsdag. Minus en stjärna för att det är krångligt att ändra fraktalternativ med mobilen.
Reebok Froning 1 (Herr)
3.8
(1)
2 år sedan
Mycket nöjd, ersatte mina Nano 4.0 som jag haft sen 2014. Skon är storleken trogen, mina Nano 4.0 var 42.5 och dessa är 42.0 vilket känns en smula trångt men då tyckte jag att Nano 8.0 i storlek 42.0 passade perfekt. Rent modellmässigt är denna mellan Nano 8.0 och den kommande 9.0 dock skiljer Froning 1 i och med att fyrfaldige världsmästaren i crossfit, Rich Froning, har varit med och tagit fram dessa skor.
Parfumdreams
Dålig
(43)
Utmärkt
6 år sedan*
Beställde varor som inte fanns i lager och de kom fram efter ett par veckor, väldigt nöjd! Uppdatering 2019-07-25: Köpte ett gäng duschtvålar som var väl emballerade och hela. Bonus för premiumproverna av diverse parfymer som följde med.
*Redigerades 2 år sedan
Huawei Mate 20 Pro Dual SIM 128GB
3.4
(43)
4 999 kr
2 år sedan
Värdig ersättare till min Mate 9 Pro.
Kitch'n Sverige
Dålig
(46)
Utmärkt
2 år sedan
Inga anmärkningar, handlar mest från den fysiska butiken.
RoyalDesign
OK
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Välemballerat konstglas och snabb leverans!
Chroma Type 301 P-40HM Santoku 18cm (Smidd)
3.8
(1)
1 153 kr
3 år sedan
Fin kniv som är vass och med udda utseende. Den hamrade ytan sägs främja luftfickor som får livsmedel att släppa lättare (jmf olivslipning) men det är inget jag märkt av. Använder den till allt möjligt utom ben eller frysta livsmedel.
Huawei Mate 9 Pro
4.1
(25)
7 590 kr
4 år sedan*
Väldigt nöjd med telefonen hittills! Den ersatte min åldrande Note 4 efter två år. Positiva saker: +Stort batteri. +Snabb upplåsning med fingeravtryck, den reagerar direkt! +Aggressiv minneshantering, jag har ställt in den ex på att stänga av appar när skärmen stängs av. +Aggressiv energistyrning, larmar i aviseringsfältet om en app drar för mycket. Facebook messenger och Chrome hamnar här. +USB C, köpte direkt ett par 2m kablar billigt (godkända). +Snabbladdning, följer dock egen standard, har inte provat med Aukeyladdaren än. +Klarare ljud vid samtal. +Touch-knappar likt Samsung som kan programmeras. +Dubbla SIM-kortsplatser varav en kan användas som minneskortsplats. +128 Gb lagring som standard. +QHD upplösning. +Bra ljud från högtalarna. +IR-öga. Nackdelar: -Saknar IP-klassning -Något sämre kamera än Note 4, jag hade väntat mig åtminstone likvärdigt då telefonen är ny. Ett par saker som jag har lärt mig sen Note 4 "eran": -Ladda inte telefonen till 100% utan mellan 20-90. -Köp inte Otterbox Defender, den skyddar bra men värmen stannar i skalet vilket påverkar batteriet negativt. Uppdatering 1: Efter 1 år känns telefonen fortfarande rapp och snabb. Batteritiden har inte försämrats nämnvärt efter jag förhållit mig till 20-90 (inte under 20%, inte över 90%). Nyligen uppdaterade jag till Oreo.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1