Prisjakt

Vispen74

Medlem sen 2006-12-14
17
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Kärcher SE 4002
Full Star 1
2.6
(10)
2 528 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*
suverän rengöring av bilar, mattor, soffor och andra stoppade textiler. räkna med att pumpen håller för mellan 3 och 10 gånger, så har du vad det kostar att använda den per gång. Eftersom man använder den så sällan så hinner garantin gå ut också. Med andra ord, håll er borta från detta skräp, borde inte få säljas. Uppdatering: Reklamerade den efter garantitiden varvid de tog in den till Kärcher, sedan dess fungerar den igen. Lägger till två stjärnor för bra hanterat ärende av K-rauta och Kärscher.
*Redigerades 2 månader sedan
Electrolux ChillFlex Pro EXP35U538CW
Full Star 1
3.8
(5)
3 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan*
Sätt till pris och utlovad effekt så levererar den som förväntat. Bra verkningsgrad för en portabel AC. Saknar styrning via app. Låter som portabla AC brukar låta, det vill säga mycket. Viktigt med portabla AC att ha ett tätt utblås, jag fick tejpa runt slangfästet på baksidan för att det inte skulle läcka varmluft, och sedan tät genomföring i vägg. Vad som definitivt saknas är styrning via app och Google home, det hade jag önskat och avsaknaden av det drar ner en stjärna.
*Redigerades 2 månader sedan
Jolly Mobile
OK
(62)
Utmärkt
2 månader sedan*
Bra priser och snabb leverans, handlade på Black Friday. Men framförallt bra hanterat supportärende under garantitiden (även om de tog rätt bra tid på sig att svara på mail), vilket är nog så viktigt för att handla av Jollymobile igen.
*Redigerades 2 månader sedan
Canon Selphy CP810
Full Star 1
2.5
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Denna har fått dåligt betyg av någon anledning, så måste skriva att för oss har den funkat klanderfritt i många år. Inte ett enda problem, vi skriver ofta ut foton direkt från kameran, utan dator inblandad. Enkelt att ta med sig så man kan skriva ut bilder som är tagna direkt där man är, vilket brukar vara uppskattat.
Wilfa FS-200
Full Star 1
3.3
(1)
999 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Funkar riktigt bra. Hade önskat att den var lättare att göra rent än att basenheten måste tas med trasa. Misstänker dock att det är samma sak oavsett modell. Däremot är det lätt att ta bort klinga, och fösaren för rengöring.
Power
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Allt funkade som det skulle, utan knussel. Vad som kunde vara bättre är en mer detaljerad produktbeskrivning inkluderande mått på produkten.
Philips 32PFS6402
Full Star 1
3.3
(6)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Det är nu 2020, och senaste uppdateringen kom juni 2018 med Android 7 Nougat. Pinsamt. I övrigt en jättebra Android-TV, men gammal mjukvara utan kontinuerliga säkerhetsuppdateringar drar betyget i botten.
Philips 32PFS6401
Full Star 1
3.2
(8)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Den enda 32" TV med Android-TV och Chromecast inbyggt (vid tidpunkten). Denna TV har utmärkta bildegenskaper. Ljudet är okej, som brukligt i dessa platta apparater. Smart TV-delen med Android-TV är snabb med utmärkt funktionalitet och stabilitet, gott apputbud och den klarar till och med de enklare 3d-spelen från Google Play Store utan lagg. Navigeringen i menyerna går förhållandevis snabbt och det finns inställningar för det mesta. Man kan spela upp media både från lokalt anslutna källor men även från molnet. Via appar som kan laddas ner till TVn som Kodi eller Plex kan så finns det i det närmaste inga begränsningar för vad man kan spela upp på denna TV. Den inbyggda Chromecasten levererar problemfritt i de fall man önskar. TVn har även Ambilight, som bidrar till stämning framför TVn. Vad är nackdelen som gör att det inte är full pott? Jo uppdatering av mjukvaran går långsamt, Android 6.0 Marshmallow har fortfarande inte kommit för denna TV, vilken är under utveckling enligt Philips support, och om nougat kommer får tiden visa. Dock så fungerar nuvarande 5.1 lollipop riktigt bra och stabilt sedan senaste uppdateringen i mars 2017 så länge. Ett måste till denna TV är att sätta i en USB-sticka så fort man får TVn för att bygga ut minnet, som endast är 8gb inbyggt och blir snabbt fullt när man laddar ner spel och appar. Sedan saknas inbyggd mikrofon i fjärrkontrollen, så vill man använda TVn röstsryrning så är det Telefon-appen till TVn som gäller för detta. Letar man efter en 32" Tv är det denna man ska ha, just för att den har Android-TV, som är enda smart-TV operativsystemet som är något att ha. Edit; drar ner betyget till lägsta möjliga då TVn inte fått några uppdateringar av operativsystemet sedan sommaren 2018 vilket är under all kritik.
*Redigerades 2 år sedan
Sony STR-DN1080
Full Star 1
3.7
(35)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*
Kommer från Onkyo. Är imponerad över ljudet för film med denna receiver. Dynamiskt, kraftfullt och väldigt detaljerat ljud. För musik inget speciellt, låter som de flesta andra. Rumskorrigeringen funkar bra, men som vanligt får jag öka på suben, men det är nog mera jag än receiverns fel. Har mycket funktioner inkl Chromecast Audio, Google home och Spotify connect. Stöder alla moderna format av bild och ljud som går att trycka in i HDMI 2.0. CEC funkar perfekt, så fjärrkontrollen till denna enhet kan man låta ligga i kartongen. Vill man lyssna på FM radio kan det vara värt att notera att denna saknar coaxial anslutning för antenn. Har inga problem med att Home-skärmen visas i tid och otid, tjutande ljud eller andra problem heller som vissa verkar vara drabbade av. Gränssnittet är inte det flashigaste, och synd att man inte kan få upp aktuellt ljudformat I OSD om man har Sonyn dold så man inte ser displayen. Minus är att den inte har wake on lan eller går att väcka vi Chromecast eller Google Home, samt att den saknar stöd för Sonos. Däremot startar den via CEC om du har någon annan ansluten enhet som går att väcka via exempelvis Google Home, så startar den på så vis. Denna har även eARC om man har en TV som stöder det. Måste vara den mest prisvärda receivern på marknaden.
*Redigerades 2 år sedan
Worx L2000 WR155E
Full Star 1
4
(3)
13 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Bra klippare. Klarar hyfsad terräng och lutning, okej app. Täta uppdateringar av mjukvara i klipparen. Har ACS på min som gör att den slipper köra in i saker, utan väjer undan ett par centimeter ifrån. Ett minus är att vid regn så verkar klipparen stänga av sig helt och kan inte väckas från appen sedan. Vad jag saknar är mer utvecklad mjukvara som ritar upp området och klippa systematiskt i stället för att åka runt och klippa på måfå, detta verkar klipparna sakna till skillnad mot dammsugare.
Sida 1