Prisjakt

Mangy

Medlem sen 2001-08-08
129
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Logitech HD Webcam C505
Full Star 1
1.8
(2)
435 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Överlag bra kamera men kass mjukvara till. Begränsad och värst av allt kan man inte spara inställningarna. Varje gång man stänger logitech Camera settings-appen så ändras vissa av dem tillbaka.
Teknikdelar
Bra
(500+)
Dålig
2 år sedan*
Långsam hantering av ordrar vilket gör att den totala leveranstiden blir lång. När man lagt en order av en lagervara så tar de 3-4 dagar på sig innan de skickar. Händer varenda gång jag beställt. Såklart medvetet så de kan få fler att betala för expressfrakt. Dock skriver de i orderbekräftelsen man får direkt man beställt att ”just nu är vår flitiga lagerpersonal i full fart med att plocka och packa ditt paket.” Knappast sant om de inte är extremt långsamma...Känns oseriöst. Då är det bättre att vara ärlig eller att ta mer betalt för all frakt men inte söla medvetet.
*Redigerades 2 år sedan
Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3200MHz 2x8GB (CMK16GX4M2B3200C16)
Full Star 1
4.4
(16)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Kanske redan någon som nämnt detta men om ni funderar på att köpa dessa minnen så tänk på att just denna variant är optimerad för Inter. Det finns en annan variant som är nästan identisk i modellbeteckning sånär som på en bokstav, ett z istället för b efter m, som är gjorda för ryzen. Lurigt.
Google Nest Mini (2nd Gen)
Full Star 1
3
(25)
245 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Helt klart ett lyft ljudmässigt där det är den förbättrade basen som är det som gör skillnad. I övrigt inte märkt så stor skillnad rent funktionellt. Lite fler dioder och väggfäste gör såklart det hela lite bättre med.
Zagg InvisibleSHIELD Glass Curve for iPhone X/XS
Full Star 1
1.8
(1)
249 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Skräp. Fäster inte på skärmen tillräckligt så där är stora luftbubblor. Följde monteringsanvisningarna helt och hållet.
*Redigerades 2 år sedan
Google Home
Full Star 1
3.8
(34)
799 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Nä fick bli att returnera denna. Sämre ljud än minin i det rummet jag hade den i (badrummet vid handfatet). Betydligt sämre spridning av ljudet, lät som man lagt ett lock på den samtidigt som det är alldeles för bumling bas.
Asko DFI8347
Full Star 1
1.5
(1)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Köpte denna för att den ska vara tyst - med 42db så utmålas den som väldigt tyst. Stämmer inte alls, den låter betydligt mer än vår gamla maskin på 48db. Låter som någon står och duschar i köket. Förstår inte hur man kan speca denna till 42db, med tanke på hur lite tex Bosch och Siemens maskiner på 42db låter. Ren bluff! Bytte till en Siemens med 44db och den låter inte i närheten lika mycket som denna Asko.
*Redigerades 4 år sedan
Siemens SN657X02ME
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Hyfsat tyst men är besviken på Zeolith-teknologin. Torkar inte nämnvärt mkt bättre än vår 11 år gamla diskmaskin med passiv torkning. Möjligtvis att plast torkar aningen bättre. Vanligt porslin märks det ingen skillnad på.
*Redigerades 4 år sedan
Roxcore Stream 4
Full Star 1
2.1
(4)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Besviken på denna. Kunde blivit bra men vissa saker sänker den totalt: Tar evigheter att starta upp. Är bortskämd med Sonos eller vanlig analog radio för den delen, som man kan sätta igång direkt med ett knapptryck. Denna stänger av sig själv efter ett tag och tar sedan bra tid på sig att koppla upp sig på wi-fi etc när man startar upp den. Visst, finns en tanke med autoavstängning men varför kan man inte få ha den i stand-by alltid om man vill? Hittade inget i inställningarna men jag kanske missat något. Som någon tidigare påpekat extremt högt ljud när man sätter igång den från att ha varit avstängd. Dessutom ska den kommentera allt vad den gör när den sätter igång allt typ ”connecting to wi-fi”. Inget jag behöver höra, speciellt inte på morgonen när alla ligger och sover om man vill ha lite morgonradio. Hur svårt hade det att lägga till inställningar för att ta bort autoavstängning samt maxvolym efter avstängning? Och även rösten som berättar vad som händer, totalt onödigt, särskilt när det finns ledlampor som indikerar vad som händer. Mediokert ljud överlag skulle jag säga, för att ändå vara en ganska gedigen pjäs rent fysiskt. Den är kompakt och tung och basen är ok men överlag oengagerat och litet ljud tycker jag. Inte katastrof men förväntade mig mer. Dessutom som är där ett konstant missljud, svagt men ändå. Låter som det viner från högtalaren, typ som det blåser kuling inuti den. Nåt som är bra då? Snabbknappar, mkt bra. Appen är ok. Airplaystöd.
*Redigerades 4 år sedan
MiniX Neo U1 16GB
Full Star 1
3.8
(8)
1 688 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Min första androidbaserade mediaspelare, gick från WD TV gen 3. Är mkt nöjd: Bättre kvalitet på framförallt bild, betydligt mer inställningsmöjligheter, mindre buggig.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1