Prisjakt

chrille.g

Medlem sen 2006-12-02
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
DeLonghi ECAM610.75.MB
Full Star 1
3.8
(1)
12 792 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan*
Vår 3:e DeLonghi-maskin och denna ersatte en över 5 år gammal maskin som fungerat utmärkt. Vi har använt denna maskin 1 dryg vecka. Denna maskin har allt vi kan önska oss, olika profiler med möjlighet för individuella inställningar och vi är supernöjda med kaffet som den gör, oavsett om det är med eller utan mjölk. Mjölkbehållare har har dubbla väggar vilket gör att mjölken kan vara framme lite längre. Mjölkbehållare rengöres på ett bättre sätt en föregångaren och den andra maskinen vi har på landet, och inga droppar finns kvar efter rengöringen. Maskinen är dovare en vår gamla maskin som hade ett mer skrikigt ljud vid malningen av kaffet. Med denna maskin medföljer en kanna som gör att när vi är flera att "alla" kan serveras samtidigt utan att slippa vänta på sin tur vid maskinen. Enkelt att få kontakt med maskinen via appen, enkelt gränssnitt på maskinen Jag kan rekommendera denna toppenprodukt!
*Redigerades 8 månader sedan
Sony MDR-1000X
Full Star 1
3.6
(53)
3 870 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan*
Jag har haft flera olika brusreducerande lurar genom åren, Bose, AKG, Sony och nu senast Bose QC 20 innan jag köpte mitt andra par Sony brusreducerande lurar. Jag har jämfört och provat de flesta lurarna vid många tillfällen och i olika miljöer innan jag bestämde mig. Smaken är ju olika men för mig är de Sony MDR-1000X de bästa. Jämfört med QC 35 är brusreduceringen hos MDR-1000X bättre och ljudet renare och fylligare och för mig ett självklart val. Jag rekommenderar dessa lurar starkt!
*Redigerades 5 år sedan
Tretti
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Idag handlade jag stekpanna mm. Fungerar alltid bra och en leverantör jag gärna rekommenderar!
*Redigerades 7 år sedan
Bose QuietComfort 20 for Apple Devices
Full Star 1
4.1
(7)
2 219 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Då är jag inne på mitt tredje par hörlurar med brusreducering och dessa lurar är de bästa. Mina tidigare har varit ett par Sony som kanske har 5 år på nacken samt AKG K495 NC som jag köpte för ca 2 år sedan då i jämförelse med Bose QC 15 mfl. Min ranking är: Bose QC 20i Sony MDR-NC 40 AKG K495 NC Bose QC 15 + Överlägset bästa brusreduceringen (jag har testat på flyg, tåg, kontorsmiljö och jämfört med mina tidigare + brusreducering med andra i butik) + Mycket bra passform (suttit i ca 10 timmar i sträck) + Mycket bra ljud + Bra batterikapacitet + De går till skillnad från vissa hörlurar att använda även om batteriet är slut (vilket inte har hänt ens på längre resor) - (ingenting jag kan komma på) Mitt råd: Köp!
*Redigerades 7 år sedan
Nikon Coolpix S9500
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Jag köpte min nya kamera (S9500) för fyra dagar sedan och jag är fantastiskt nöjd med de bilder och video som kameran levererar på varierande motiv och under varierande ljusförhållanden. En grym kamera med massor av bra funktioner. Jag är supernöjd med kameran så här långt! Rekommenderas varmt!
*Redigerades 8 år sedan
Kobo Glo
Full Star 1
3.9
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Detta är den andra e-boksläsare som jag äger eftersom min andra läsare gick sönder under en resa. Jag har under alla år köpt böcker hos Kobobooks samt lånat några på biblioteket. Denna platta fungerar hur bra som helst. Snabba sidbyten, belysningen fungerar mycket bra, bra lexikon (engelskt som jag önskar), wifi så att jag kan köpa böcker. Jag kunde inte ha gjort ett bättre köp, rekommenderas varmt
*Redigerades 9 år sedan