Kategorier
Prisjakt

frek

Medlem sen 2006-11-19
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Trademax
Bra
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Inköpte en Trademax Santorini (hörnsoffa) och alla aspekter av köpet gick bra. Jag kollade först på soffan på deras visningsbutik i Danderyd och beställde sedan direkt på nätet. Personalen i butiken var hjälpsam och tillmötesgående och erbjöd tom att göra beställningen i butiken. Leveransen utfördes enligt anvisning inom 2-4 arbetsdagar (dock 30minuter efter utsatt tid men det är inget Trademax kan göra åt). Det enda jag kan anse är negativt är att dom inte tar American Express, men drar inte av något för det!
*Redigerades 7 år sedan
Samsung SyncMaster 2443BW
3.9
(35)
10 år sedan*
För det priset är det mycket prisvärd. Har inte den bästa betraktningsvinkeln, något som upplyfts av att den är höj- och sänkbar med pivot-funktion. Jag köpte den för över ett år sedan, då för ca 3000kr, redan då var den mycket prisvärd. Efter ca. 3 månader gick tyvärr skärmen sönder, något som löstes extremt snabbt och professionellt av Samsungs support. Jag kontaktade dem och de skickade direkt en ny skärm (2-3 dagar) och jag returnerade min defekta i samma låda. Stora plus för den bra supporten.
*Redigerades 10 år sedan
Creative HS-450
3
(10)
10 år sedan*
Mycket bra ljud i både mikrofon och hörlurar. Skönt med mute-knapp på volymdosan på sladden. Hade fått högra betyg om dom inte klämde åt så pass hårt på huvudet, jag tycker inte dom är bekväma att sitta med över 1h. Kanske beror på att jag har stort huvud (61).
*Redigerades 10 år sedan
Ljudfokus
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Köpte en Onkyo SR508 och dynavoice magic paket. Leverans gick mycket smidigt, tog någon dag extra men det var pga av snöovädret. En av högtalarna var fraktskadade, kontaktade Fynda och dom skickade en ny direkt! Mycket bra service, kunnig och vänlig personal.
*Redigerades 10 år sedan
Lenovo IdeaPad S10e 4187
3.8
(2)
12 år sedan*
Mycket bra dator, liten och nätt. Väger 1280g enligt min våg. Det enda man kan klaga på är Lenovos all programvara dom trycker med samt att skärmen inte har 600 pixlar på höjden
*Redigerades 12 år sedan