Prisjakt

FkYkko

Medlem sen 2006-11-19
18
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Beurer KS 51
Full Star 1
2
(19)
255 kr
F
FkYkko
18 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Totalt skiy. Byter batteri och den är varnar direkt.

Electrolux LKI66850SW (Vit)
Full Star 1
4
(2)
F
FkYkko
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 månader sedan

+ 3fas*16A perilex, behöver inte dra om elen i köket + Funktion på ugn och plattor + Avrinningskyddskant vid plattorna - Fläktar var det här! Jävlar var denna spis ska flåsa på för att kyla av sig långt efter ugnen är av stängd. Spisplattorna fläktar är inte på lika länge men är istället sjukt störiga med olika varvtal Summering, med mindre störande fläktar hade detta varit en kanon spis. EDIT Höst 2023: Efter ett tag har man vant sig med fläktarna. Fortfarande lite irriterande ljud men att kunna köra plattorna till vänster på 16A, plattorna till höger på 16A och ugnen på 16A samtidigt gör matlagningen väldigt mycket enklare.

impeXwood
F
FkYkko
18 omdömen
Usel3 år sedan

Köpte billiga gångjärn som på hemsidan var tydligt märkta Assa Abloy. Fick omärkta, dåligt målade gängjärn. Enligt dem är detta samma sak orginal Assa Abloy. Jag har också ett orginal par som ej liknar dessa. Jag ville returnera men då skulle jag stå för returfrakten för en vara som inte är det som de annonserar.

Be Quiet! Pure Power L8 CM 430W
Full Star 1
3.5
(4)
F
FkYkko
18 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Kackade ihop nu efter 3,5 år (6 mån efter garantin gått ut). Så kass med andra ord. Kommer inte köpa Be Quiet igen.

Abilica Premium Pro Bike
Full Star 1
4.3
(3)
F
FkYkko
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Stabil, tyst, prisvärd och funkar bra efter flera år. Enda som jag stört mig på är att displayen sakta tappar ljusstyrka allt eftersom batterierna blir urladdade, byter man i tid är det inte så mycket problem men man störs ibland när man kommit igång med ett pass och sen inte ser skärmen. Men i det stora hela ett mycket bra köp, ännu bättre än vi trodde i när vi köpte den.

Moser 1884-0050 Li+Pro
Full Star 1
4.6
(18)
F
FkYkko
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Lätt bästa trådlösa klipparen jag kört och då har jag gått igenom Phillips x2 (kass), Babyliss Pro x2 (ganska bra, köp via nätet från England) och sen denna. Instämmer med alla andras hyllningar. Kan ofta hittas billigare via amazon.de.

Logitech G930 Over-ear Headset
Full Star 1
3.4
(93)
F
FkYkko
18 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Orginal recension (uppdateringar nedan): Har haft dem ett par månader nu och känslan är blandad som fan... + Sköna + Rätt byggkvalitét + Rätt bra räckvidd - Tappade kopplingen ibland även fast jag sitter vid datorn - Ljudet är inte super, "7.1" funktionen känns inte bättre vanligt ljud - Om de tappar kopplingen och startar om så är micen påslagen även fast den är uppfälld (då den normalt är av) - Onödigt lång tid att hålla in knappen när man skall stänga av dem - Efter ca 2,5 månader har micro-USB-kontakten har börjat glappa så att lurarna inte tar laddning. Jag har reklamerat, kommer få nya. Summering: Just nu inget bra köp. För detta priset år 2012 förväntar jag mig nått som funkar utan strul. Skulle jag vetat alla smågrejer jag irriterar mig på skulle jag valt nått annat. Jag kommer uppdatera min recension efter att jag haft ersättningslurarna ett tag. *** Edit Sep 12 Här kommer uppdateringen. Inge strul med mikroUSB efter bytet. Tappar sällan kopplingen vid datorn. I övrigt lika som förut. Får två stjärnor till *** Edit Aug 13 Här kommer en till uppdatering. Ersättningsheadsetet pajade också i laddkontakten. Fick nya versionen i utbyte hos webhallen (schysst). Man ser igen som helst skillnad på denna version och gamla men förhoppningsvis håller den väl lite längre. Får minus en stjärna för att det paja igen. *** Edit jan 16 FFS, sen Win 10 uppgradering stänger lurarna av sig efter 15 minuter om man inte fixar en xml fil. Uppgraderade Logitech software igår och de har fortfarande inte fixat denna bug gpå ett halvår med windows 10. Varsågod, nu får ni 1 stjärna Logitech och aldrig mer några affärer från mig. Länk till fixen: https://www.reddit.com/r/LogitechG/comments/3fxn19/g930_keeps_disconnecting_after_windows_10_upgrade/

HP Color LaserJet Pro 200 M277dw
Full Star 1
5
(2)
F
FkYkko
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Smidigt och ganska enkel att intallera. Allt har funkat bra, bildutskrifter blev inte jättebra men jag har inte testat olika inställningar ännu.

Sapphire Radeon R9 390 Nitro HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
4.6
(8)
F
FkYkko
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

+ Säkert bra om det får plats i lådan - Får inte plats i lådan (Fractal Design R3)

Webhallen
Utmärkt
(500+)
F
FkYkko
18 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Har alltid varit nöjd med deras service om man varit i butik. Har handlat där sen deras första butik på söder och inte haft några stora problem nån gång. Nu tycker jag dock att kundtjänsten är dålig, mailade för två dagar sen (lördag) och har inte fått svar även fast de säger 48 timmer (vilket är för länge). Då ringer jag, tänkte jag.... Men telefonsupporten är endast öppen 11-16 på vardagar... det är också för dåligt... P.g.a. supportens öppettider så drar jag ner mitt betyg med 4 stjärnor. Bättring! Uppdatering Onsdag: Ringer just nu supporten kl 13. 10 kö före. Efter 7min är det 9 före i kö. Det tog 30 minuter innan de svarade. Drar av några stjärnor till. To be continued. Uppdatering Fredag: Ringde igen idag... 8 pers före i kö när jag ringde 3 minuter efter att kundtjänsten öppnade kl 11. Efter 25 minuter så har vi hunnit dra iväg på lunch och kör ner i täby centrums garage, där samtalet dör. Då var jag på tredje plats... Efter lunchen går jag upp till webhallens butik och frågar om kortet som jag beställde för en vecka sen har kommit. Nej, det är på väg från leverantören... öhh, men ni sa ju i telefon i förrgår att ni skickat det från en annan butik och att det borde varit här igår. Mitt mail till kundtjänsten i onsdags är heller inte besvarat. Hade man bara varit snabb och korrekt i kommunikationen hade jag kunnat vänta på detta grafikkort en vecka utan problem, men man blir trött på att jaga och få fel svar. Ett tips kan ju vara att ha mer en 1 person som svarar på kundtjänstsamtal när man har massor i kö. Ett annat kan ju vara att jobba av supportemail snabbare än på att svara på omdömen på prisjakt och kommentarer på sweclockers forum. Jag hoppas verkligen att ni tar till er kritiken och förbättrar för jag har varit kund rätt länge och inte kännt att jag haft anledning att titta på alternativ tidigare.