Kategorier
Prisjakt

Frux

Medlem sen 2002-11-23
32
Bidrag
14
Hjälpsamröster
HBX Survivor Monster Truck RTR
3.8
(1)
990 kr
7 månader sedan
En rolig "riktig" radiostyrd bil till budgetpris. En helt annan byggkvalitet och körupplevelse än de billiga 200-300-kronorsbilarna i leksaksaffären. Det medföljer laddningsbara batterier och laddare så man slipper skyffla AA-batterier.
Sudio Tolv
3.8
(69)
755 kr
ett år sedan
Positivt överraskad av ljudet, ljudisoleringen, och hur bra de sitter i örat. Det varierar ju dock mellan olika personer såklart så kan man testa innan är det bäst.
LEGO City Undercover (PS4)
3.8
(4)
189 kr
ett år sedan
Bästa spelet i Lego-serien. Jag har spelat de flesta och Lego City har en handling och väl genomarbetad spelvärld som höjer sig över de andra spelen i serien. Mycket variation i spelmomenten. Förutom de vanliga banorna så finns der otroligt mycket att göra och låsa upp i den öppna hub-staden, ungefär som ett Lego-Grand Theft Auto.
Gigabyte GeForce RTX 2080 Gaming OC HDMI 3xDP 8GB
3.7
(2)
7 689 kr
ett år sedan
Väldigt nöjd med detta kortet. Fläktarna är lite tystare än jag väntade mig. Inget coilwhine!
Lenovo Tab 4 8 ZA2B 16GB
4
(6)
2 år sedan
Utmärkt budgetplatta. Det enda problemet är att skärmen är för ljus och ljudet för högt i de lägsta lägena för användning sent på kvällen. Gick iofs att fixa ok med egen EQ och tredjepartsprogram.
Asus GeForce RTX 2080 ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 8GB
3.9
(3)
15 056 kr
2 år sedan
Mitt ex hade coilwhine och ett irriterande elektriskt "knorrande" från PWM-fläktstyrningen. Justerade fläktkurvan på olika sätt utan att det blev bra och till sist returnerade jag kortet. Svårt att sätta ett generellt betyg eftersom jag inte vet hur vanligt det är med liknande problem på den här modellen men ovanstående är iaf min erfarenhet.
Black & Decker GS2400
3.7
(2)
2 år sedan*
Testvinnare i Råd&Rön. + Tyst (för en kompostkvarn) + Stark - Löv fastnar lätt i utloppet - Tratten kunde ha varit större.
*Redigerades 2 år sedan
TP-Link TL-PBG6700
4.1
(9)
2 år sedan
Smidig och kraftfull.
Lenovo Tab 4 10 ZA2J 16GB
3.6
(4)
1 695 kr
3 år sedan*
Helt ok rapp för surfande och Youtube utan problem. Stor skillnad mot billiga plattor för några år sedan som var sega som sirap. Skärmen är stor och ljusstark, dock rätt blek och lågupplöst om man är van vid bättre skärm.
*Redigerades 3 år sedan
Philips Fidelio X2HR
4.4
(11)
2 990 kr
3 år sedan*
Provade runt många hörlurar i prisklasserna 1300-6000 kr när jag behövde köpa nya, främst för datorspel. Men de föll en efter en antingen på ljudet och/eller kanske främst komforten. Populära Momentum 2.0 t.ex. gillade jag inte komfortmässigt. Bästa ljudet hade nog ett par slutna Sony-lurar för nästan tredubbla priset, men de var bara bekväma första kvarten sen började öronen kännas instängda. Provade dessa och allt föll på plats. Bra ljud och en ljudbild som är enorm och omslutande, perfekt för FPS på datorn. Folk tror att jag fuskar när jag hör exakt var alla är. Och jag kan ha på mig lurarna hela dan om jag vill! Sen gäller det vanliga med öppna vs slutna lurar, dessa dämpar väldigt lite ljud utifrån och passar bäst hemma. I gengäld får man den luftiga ljudbilden. Jag drar av en stjärna för att sladden är lite styv och kan ge ett skrapande vibrationsljud i kåpan när man rör sig. Jag rör mig dock väldigt lite när jag sitter vid datorn. :)
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1