Prisjakt

Amelek

Medlem sen 2006-10-30
96
Bidrag
22
Hjälpsamröster
DiscAtOnce
Utmärkt
(471)
A
Amelek
96 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Snabb att leverera och förbaskat bra priser på datakablage.

Verbatim Slimline Blu-ray Writer
Full Star 1
5
(1)
1 203 kr
A
Amelek
96 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Liten, smidig och otroligt enkel hantering. Bara att koppla in på Windows 10 och köra. Inget krångel eller strul. Visst min gamla interna var snabbare men denna gör jobbet lika bra. Ett plus att man fick med en 25Gb Mdisc skiva.

Matsmart
Dålig
(98)
A
Amelek
96 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Tycker konceptet är riktigt bra och har gjort några beställningar därifrån. Aldrig haft något att vara missnöjd över. Man får ju räkna med att varorna har utgångna datum så klart, det är deras huvudkoncept att sälja ätbara varor med kort eller utgånget datum. Så går man efter datum på allt man köper så bör man undvika att handla här. Men generellt så är det inga dåliga grejer de säljer vad jag vet. Priser resp produkter ändras ofta, och håller man sig till kampanjvaror så kan man få en heldel till otroligt bra pris.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
A
Amelek
96 omdömen
DåligRedigerades 6 år sedan

Står klart och tydligt att leveransen ska ta 1-2 dagar, men i själva verket så är det snarare 1 vecka då det tydligen tar 3 dagar att packa och skicka ett brev med två korta kablar på posten. Inte acceptabelt.

Nacon RIG 800LX Over-ear Headset
Full Star 1
4
(6)
A
Amelek
96 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Grymt bra lurar för pengarna. Efter att ha provat ett antal trådlösa headsets så måste jag säga att dessa är de billigaste och bästa utav dem jag haft. Har ägt ett par Logitech G930 som jag tyckte var rätt bra faktiskt men satt lite hårt om skalmarna på glasögonen så jag fick huvudvärk. Dessa ersatte jag med ett par Astro Gaming A50 som verkade vara de bästa på marknaden för gaming, men ack vilket båg. Provade sedan Logitech G933 men dessa har verkligen blivit sämre sedan G930 &G35. Slutade med ett par Sennheiser PC363D som inte är trådlösa men är helt sinnessjukt bra. Nu blev det dags för trådlöst igen så småbarnen kan klättra på mig bäst dom vill och jag kan rusa raskt ifrån datorn utan att fastna i kabeln. Var skeptisk till dessa dock men fy fasen vilka bra lurar dessa är. +Ljudet är mycket tydligt och klart. Saknar lite bas/tryck i grundläget men det framhävs fint i bas-läget. +De sitter som mjuka kuddar om öronen, blir inte varma och har en otroligt lång batteritid. Ljudet måste jag säga är inte speciellt långt ifrån PC363D med tanke på priset. PC363D är en aningen mer detaljerade men måste användas i ett slutet rum med tyst dator då de är öppna lurar. -RIG 800xx räknas in bland slutna lurar, men jag skulle mer säga halv-öppna då de ändå släpper in/ut mer ljud än vad man tror. Men inte i närheten lika mycket som PC363D, och när jag väl drar igång ett spel så hör inte jag mycket utav omgivningen. Men detta drar ner betyget med en stjärna ändå. -Emellanåt kommer det nån liten störning också. Detta försvinner dock när det kommer något ljud eller om man vippar mikrofonen av/på lite snabbt och är inte den dealbreaker som förstör lurarna. Drar dock ner betyget med en stjärna till. Som jag skrev först så använder jag dessa till PC'n fast de är främst gjord för Xbox. Jag tänkte att detta kunde vara en bra sak om jag skulle vilja sälja dem vidare. Men med facit i hand så ska jag byta dessa till RIG 800HD för att få den optiska ingången som LX-modellen saknar. Då ska även Dolby Atmos provas!

Sony MDR-1000X Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(60)
A
Amelek
96 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Supergrymma lurar på de flesta fronter... Förrutom när det kom till datoranvändning. Tydligen så fungerar det inte att använda dessa lurar fullt ut när du ska ha bra ljud och kunna prata samtidigt. Då måste man tydligen stå ut med extremt dåligt knastrande ljud. Hade hoppats på att kunna ha dessa både till telefonen men även ha som headset till PC'n när jag spelar och pratar. Men tji fick jag. Varken Bose QC35 eller Sennheiser PXC550 verkar ha dessa problem. Sony...gör om, gör rätt.

Salomon XA Pro 3D GTX 2016 (Herr)
Full Star 1
3.1
(7)
A
Amelek
96 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mina första Pro 3D skor köpte jag för kanske 6 år sedan och använde dessa varje dag sommar som vinter. Efter 2 år så började den bli rätt sliten vilket är klart förståeligt och jag köpte då ett par nya. Dessa gick sönder efter några månader så jag tog paus från modellen men saknade känslan och lättheten som jag inte funnit i andra skor. Efter en vinter så ville jag ha ett par nya av dessa igen men där slets sulan till botten under en sommar. Trots detta hade jag inte gett upp hoppet och såg till att skaffa ytterligare ett par men även dessa gick sönder efter ganska kort tid. Främsta problemet med dessa modeller är att de går sönder ovanpå vid stortån där snöret skaver igenom goretex tyget. Även sulan slits fort som attans på dessa skor nu för tiden. + för komfort och väldigt lätta skor - för kvalitén och förslitning Kan inte rekommendera dessa längre...

B&W DS3
Full Star 1
4.8
(18)
A
Amelek
96 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Grymma surround högtalare. Har ett par av dessa på väggen direkt bakom/ovanför soffryggen. Typisk lägenhetsinstallation. Men de har en grym spridning och gav klart bättre surroundkänsla än ett par stora stativhögtalare som var riktade mot sittplatserna. Synd att de vita övergavs...