Prisjakt

Amelek

Medlem sen 2006-10-29
96
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Samsung 840 EVO Series MZ-7TE1T0 1TB
Full Star 1
3.8
(7)
5 540 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Andra SSD jag skaffade. Var svindyr men grymt bra. Håller än! Köpte en 860 några år senare för inte ens hälften av priset. Den höll dock inte alls lika bra.

Samsung 830 Series MZ-7PC256 256GB
Full Star 1
4.5
(24)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan

Första SSD jag köpte för ganska många år sedan. Håller fortfarande bra prestanda.

WD Black WD2002FAEX 64MB 2TB
Full Star 1
3.8
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Western Digital's Black-diskar är bland de bästa jag använt mig av. Har aldrig varit med om att de krånglat. Klart utmärkt kvalitet. Edit: Drygt 11-12 år senare så blir denna pensionerad. Fungerar dock fortfarande och kommer att bli en backup enhet på hyllan. Tack för att du höll ut hela vägen och vidare! <3

EPOS GSP 600 Over-ear Headset
Full Star 1
2.9
(5)
1 526 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Grymt ljud med rätt grejer. Kör dessa ihop med en GSX1000 och det är nästan ett måste för att få dessa att låta som de ska. Dock är har dessa bland den sämsta hållbarheten som jag nånsin varit med om på lurar i denna prisklass. Kuddarna gick sönder efter ett år och högra luren har lite ljudbortfall som orsakas av nått glapp som jag inte hittat orsaken till. Som tur är finns det nya kuddar att köpa och har jag tur så kanske jag kan fixa glappet i samband med kuddbytet.

Samsung 860 EVO Series MZ-76E1T0B 1TB
Full Star 1
4.2
(13)
1 549 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Haft knepiga problem med denna redan eter någon vecka då jag köpte den. När datorn varit strömlös så har jag alltid problem att starta upp denna. Moderkortet hittar inte igen den förrän efter ett flertal omstarter. Trodde att det var moderkortet det var fel på, speciellt då den fungerade bra ett tag med ett nytt. Efter drygt ett år så fick jag samma problem igen och förstod att det var denna SSD som strulade. Tyvärr hade garantin gått ut… Har flera SSDs från Samsung och varit supernöjd. Därför trodde jag verkligen inte att denna skulle skapa problem.

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020
Full Star 1
4.7
(107)
5 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Jag hade aldrig drömt att skaffa en Xbox, men jag bestämde mig att skaffa en Series S då jag läste att den var grym till att emulera gamla spel. Blev dock aldrig emulgeringar på denna utan fastnade i spelbiblioteket via Game Pass. Så fick jag möjligheten att uppgradera till Series X, jag blev inte besviken. Lagringsutrymmet blev mer än dubbla från Series S, vilket gjorde det betydligt lättare att ladda ner spel, då de flesta spelen tar så förbaskat mycket utrymme idag. Snabbstarten var riktigt trevlig, men bästa grejen var att spela spel i 4K120Hz med HDR och hela rasket. Otroligt vad bra den presterar på den upplösningen. Så från att jag mer eller mindre bara spelat på PC i hela mitt liv, så har datorn stått avslagen i en månad. Det har aldrig hänt tidigare. Min plan var faktiskt att efter jag sålt min PS4 så skulle jag skaffa en PS5, men så blev aldrig fallet. Står dock fast vid att jag alltid gillat PS-kontrollen mer. Det enda problemet jag stött på med Xboxen är problemet att den inte släpper igenom 4K120Hz/HDR via min nya receiver. Men det ser ut som att tillverkaren av receivern jobbar på den lösningen.

Microsoft Xbox Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(13)
1 082 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Förbaskat bra lurar för pengarna till din Xbox. +De går att ladda samtidigt som man använder dem. +Man kan justera ljudet med en enklare EQ som finns i Xboxen och öppnas upp när den känner av dessa lurar. +Anpassade både för Dolby Atmos & DTS:X +Bra medhörning som är justerbart +Bra komfort även med glasögon +Enkel och bra synkning till Xbox och mobil samtidigt. Även ljud i båda samtidigt. Det enda negativa är att de ser billiga och lite fula ut. Men med tanke på priset kan jag absolut förbise det negativa. Innan jag skaffade dessa lurar hade jag ett par JBL Quantum på prov. Dessa hade klart och fint ljud som dock inte var anpassningabart, bra komfort, men usla funktioner. Dessa kostar 2200kr+ Xbox-lurarna ligger på halva priset av dessa men är ändå överlägsna i allt utom utseendet.

Sonos Port
Full Star 1
2.6
(5)
4 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Många nya funktioner jämfört med den gamla Sonos Connect. Som röststyrning, AirPlay, 12v trigger. Men saknar optisk utgång. Hur tänkte de där?

WatercoolingUK
Utmärkt
3 år sedan

Beställde en lång riser kabel från denna butik eftersom den var slut överallt i Sverige. Butiken hade enligt hemsidan 20+ av denna. Jag förstod dock att lagersaldona de specificerar på hemsidan inte stämmer överhuvudtaget då helt befängda grejer finns i överdrivna mängder. Men butiken hade ändå fått bra betyg i England så jag struntade lite i mina farhågor och la en beställning och betalade direkt via PayPal. Frakten var inte överdrivet dyr heller och i slutändan blev det ungefär samma pris som om jag skulle ha beställt den i Sverige. Då inget hände med min order på ett par dagar skickade jag ett mail och fick svar att den "tagit slut i samband med min beställning men nya varor var på gång om ett par dagar". Just typiskt... En dag senare skickades dock paketet men jag hade inget nummer att spåra det så efter drygt en vecka frågade jag dem om det och fick ett nummer. Då hittade jag även på Royal Mails hemsida att post anländer normalt mellan 10-15 dagar utanför England. Så inget att klaga på, efter 6 arbetsdagar kom paketet på posten. Så även om lagersaldona inte stämmer så kan jag ändå säga att jag är nöjd. Jag fick det jag ville ha för bra peng och de var aldrig otrevliga på supporten. Plus att de har väldigt mycket roliga och intressanta produkter som jag inte sett tidigare. Skulle rekommendera att man gärna tar kontakt med dem först så man vet om varan finns, och räkna med att det kan ta en till två veckor innan paketet anländer.

DiscAtOnce
Utmärkt
(469)
Utmärkt
3 år sedan

Snabb att leverera och förbaskat bra priser på datakablage.