Kategorier
Prisjakt

niXta-

Medlem sen 2006-10-08
45
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Tile Pro Sport
3
(3)
ett år sedan
Funkar perfekt. Har haft två i lite över ett år. Bra räckvidd. Räckvidden är självklart inte 60m inomhus, precis som att din trådlösa router inte har ”1733Mbit” WiFi, dubbelt så snabbt som med kabel. Det är teoretiska max värden.
WhiteAway SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Kundservice ringde upp och frågade om jag ville ha den nyare modellen, då jag valt en äldre variant. Jag trodde jag hade valt den senaste modellen, den informationen gick inte att få tag på hos tillverkaren, eller någon annanstans. I slutändan fick jag precis vad jag ville ha tack vare white away 👍🏼
VVS & Bygg
Dålig
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Pris, fraktkostnad, enkel och snabb hemsida.
Athom Homey
3.3
(23)
2 år sedan*
Har inte S2 säkerhet på Z-Wave :( Annars bra, mjukvaran är dock inte perfekt. Väntar tills det kommit en ny modell med S2 eller på annat alternativ.
*Redigerades 2 år sedan
Logitech Harmony Elite
3.7
(22)
2 690 kr
2 år sedan*
Touchdisplayen är riktigt dålig, den känner av tryck när man håller ett finger nära ibland och själva mjukvaran i kontroll och app är långsam. Sen är det ett problem att det inte finns en global "stäng nuvarande aktivitet" funktion som man kan nå från annan smart-hem-enhet, den finns bara på fjärr och i appen. Trots dessa problem är den i stort sett perfekt på alla andra punkter! Vet man om det ovan, är den en fröjd att ha hemma! Se bara till att aktivera skärmlåset! Bra IR-räckvidd. Inga problem med WiFi-anslutningen.
*Redigerades 2 år sedan
Seagate IronWolf ST8000VN0022 256MB 8TB
3.7
(15)
2 899 kr
3 år sedan*
Har inhandlat två stycken för att ersätta två gamla wd green 2tb diskar. WD Red är huvudkonkurrenten. Ironwolf är aningen mer högljudda och drar 2-3W mer ström men har också bättre prestanda och ett utökat övervakningssystem "Health Management" som fungerar som S.M.A.R.T. men med mycket fler parametrar. Wd har också haft en hel del problem med tillförlitligheten nyligen. Seagate också haft problem med tillförlitligheten med vissa mindre modeller, men det verkar som att dom har kommit till rätta med det också. Edit: Ett år har gått och diskarna rullar som en gammal volvo!
*Redigerades 2 år sedan
Nexa AD-146
2.1
(4)
399 kr
2 år sedan*
Självklart måste man kolla vad man har för lampor innan man köper en dimmer. Detta gäller alla dimmrar. Fungerar perfekt till mina spotlights i hallen. Där jag behöver framkantsdimmer har jag Aeotec's Nano Dimmer, som är bättre än både Fibaro och Qubino. Är man osäker kan man alltid börja med en billigare bakkantsdimmer och se om det fungerar, om inte byter man till en mer avancerad så som en Nano Dimmer t.ex. Ger den 8 stjärnor men sätter 10 för att väga upp för mindre genomtänkte betyg...
*Redigerades 2 år sedan
Denon AVR-X2300W
4
(5)
3 år sedan*
Ljudmässigt är den ruskigt bra och har ganska bra funktioner med Atmos, DTS-X, Spotify Connect, AirPlay etc. Rumskalibreringen ger ett stabilt resultat. Som @spennis hade jag gärna haft ett förinställt nattläge med separata inställningar istället för "Dynamic Volume" som gör det åt dig på lägre volym. Två HDMI-utgångar och bra möjlighet att styra externt via t.ex Harmony och Home Assistant.
*Redigerades 2 år sedan
Animus Heart
3.5
(20)
1 453 kr
3 år sedan*
Lovande, har installerat den men den stödjer i stort sett bara Z-Wave, Hue, LIFX, Innr, Ikea trådfri och IP-kameror. Det finns också lite buggar här och där. Google Home och Amazon Alexa stöds också. Tror det blir "community addons" som får stödja den stora massan. Håller tummarna. Måste stödja Blåtand och enheter så som flic-knappar. Annars går det den inte att förlita sig på den som en smarthem-hubb. Måste även stödja Harmony Hub. Det är för grundläggande i ett smarthem för att inte inkludera. I dagsläget kör jag Home Assistant parallellt. Den kräver mycket mer tid för att installera men stödjer i stort sett allt som finns på marknaden. Hoppas att det enhetsstöden börjar hagla in under sommaren! Har rätt tänk med lokal styrning.
*Redigerades 3 år sedan
nVidia Shield TV 16GB (2017)
4.4
(39)
3 år sedan*
Mycket, Mycket bra. Önskar bara att den hade stöd för 3d. Gamestream och ännu bättre, nya steam link appen är suveräna! Spelar spel från datorn utan fördröjning! (utan fördröjning = 1ms).
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1