Prisjakt

holmklo

Medlem sen 2016-03-29
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(500+)
h
holmklo
4 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Faktiskt bra, lite halvt på deras utbud men det är ändå en nyuppstartad del i Sverige. Väldigt bra priser på vissa produkter. As trevlig kundservice. Deras hemsida är lite svår att navigera, speciellt med automatiskt översatta namn på produkterna. Ställde frågan till deras kundservice huruvida import avgifter avgörs iom att några av Amazon's partners är från Kina, där sade dom att avgifterna är säljarens ansvar och att så länge varorna levereras inom Sverige så ska man inte få behöva stå för import avgifter. Du kan få behöva betala för att få godset ut från tullen men du kan sedan kräva tillbaka detta i efterhand. Tar cirka en vecka att få produkterna beroende på var dom skickas ifrån. Fri frakt är alltid nice.

JBL Clip 3 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.5
(6)
590 kr
h
holmklo
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

OK ljud, inget man köper för att imponera på polarna. Köptes för att kunna lyssna på podcasts i duschen. Prefekt för detta!

Zhiyun Smooth 4
Full Star 1
3.8
(29)
1 285 kr
h
holmklo
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Riktigt bra pinne! Kört både med Huawei P20 Pro och Samsung S20 Ultra. Appen funkar, men inget att riktigt hurra över. Köptes 2018 för att livestreama på ett event med mobilen och blev inte missnöjd!

Copter Exoglass Curved Screen Protector for Samsung Galaxy S20
Full Star 1
1
(2)
h
holmklo
4 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Samma som nedan. Cirkeln med klister som skärmen har kring fingertryckssensorn gör så att den ser skitig/kladdig ut även fast man applicerar den utan bubblor/skit under. Syns som mest när skärmen är på. Gör så att fingersensorn fungerar 1/10 gånger, har råkat låst min mobil två gånger under vanligt användande på en och samma dag p.g.a. detta och det spelar ingen roll hur lag applicerar den eller hur många gånger jag gör om fingeravtrycken så funkar det inte. Dessutom så är den inte "full-zise/invisible fit" som dom säger. Den skär/rundar tydligt av hörnen. Slängde min också.