SweDragon

Medlem sen 2016-03-27
8
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Panasonic SD-ZB2512
Full Star 1
3.8
(2)
3 849 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Väldigt smidig att använda och brödet blir gott med de medföljande recepten. Jag har bakat ett 10-tal bröd, vete och fullkorn med russin, nötter och fröer som tillbehör. Den absolut största fördelen är hur enkelt det är att göra ett bröd som ska jäsas med nötter eller russin eller liknande. Tar ca 10 minuter att väga upp och hälla i ingredienserna och sen lämnar man maskinen i ett par timmar och sedan räcker det med 10 minuter till för att städa undan. Jämfört med att baka "för hand" är det som natt och dag! Rekommenderas! (Men den är STOR och otymplig, så se till att du har plats för den på lämpligt ställe där hemma)

Science Fiction Bokhandeln
Bra
(3)
Utmärkt
2 år sedan

Trevligt bemötande och mycket bra sortiment inom Sci-fi, fantasy (både böcker, manga och i viss mån film) samt brädspel. Något dyra så en stjärna under topp.

Fnatic Gear miniStreak Cherry MX Silent (Nordisk)
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan

Mycket bra TKL tangentbord för gaming. Jag är nöjd med känslan och den låga ljudnivån trots mekaniska switchar. Ett litet minuset är att det kan vara trögt att starta upp (t.ex. när jag vill gå in i bios vid startup så hinner jag inte ibland p.g.a. att tangentbordet inte börjar svara i tid). Det har också "krashat" ett par gånger och behövts startas om genom att jag tar ut sladden och sätter in igen. Krasherna har bara inträffat i samband med uppstart från avstängt eller datorn i sleep mode dock så har inte saboterat något gameande.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Snabba leveranser, stort utbud, och generös returpolicy (som jag själv har testat). En av Sveriges bästa butiker för datorkomponenter helt klart.

Razer DeathAdder Left Hand
Full Star 1
4.3
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Fantastiskt nöjd med min. Köpte den 2011 och nu har jag beställt en ny (direkt från Razor eftersom den inte verkar finnas i lager i Sverige just nu). Den har klarat sig igenom 2000+ dota partier och säkert flera tusen timmar andra spel med bravur. Tyvärr har knapp 1 börjar göra slumpmässiga dubbelklick så det är dags att skaffa en ny efter 7 års trogen tjänst. + Utmärkt precision och hastighet i sensorn + Lätt och ligger bra i handen + Sköna och precisa knappar + En "riktigt" ergonomisk mus för vänsterhänta (jag tycker aldrig att en ambidextrös mus kan ligga lika bra i handen). Allt för få sådana finns på marknaden enligt mig :(

Sony Bravia KD-65XE9305 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
3.8
(10)
170 939 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Jag har haft denna TVn i snart tre veckor nu och tittat på framförallt Netflix (både HD och UHD/HDR innehåll) samt streamad E-sport (Dota 2) och spelat spel (Final Fantasy XII via Steambox streaming) Hittills så är jag väldigt nöjd med TVn! Bilden är fantastiskt bra och det är bara i väldigt speciella situationer jag märker av bakgrundsbelysningens begränsningar. HDR-innehåll och utomhus-scener i dagsljus (t.ex. naturprogram) ser fantastiskt fint ut och utnyttjar TVns förmåga att visa hög ljusstyrka till fullo. Positivt + Klara ljusstarka färger + Utmärkt kontrast i ljusa scener och fortfarande bra i mörka + Bra på att skala upp innehåll i lägre upplösning Negativt - När vit text visas på svart/mörk bakgrund (vid t.ex. ultrawide film eller text-dialog i spel) så syns det tydlig skillnad i ljusstyrka mellan tecknen beroende på scenen i övrigt - För att kunna uppdatera mjukvaran i TVn måste man godkänna att Sony spionerar på vad man tittar på (dvs. deras "privacy"-avtal)

Svenskt Kosttillskott
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 6 år sedan

Smidig webbshop, snabb leverans och gratis frakt! Litet minus för att "kundklubben" som man kan samla poäng i är kopplad till att ta emot reklam och är opt-out. När man avslutar reklamprenumerationen får man ett tråkigt meddelande. Hade den varit opt-in istället med "vill du ha poäng på alla dina köp så prenumerera på vårt nyhetsbrev" så hade jag inte blivit irriterad ;)