Kategorier
Prisjakt

knutars

Medlem sen 2006-09-22
38
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Celly Zed 1
1.8
(1)
6 månader sedan*
Ger ordet värdelös en helt ny innebörd. OBS, samma produkt som https://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=5343852 Lurarna sitter komfortabelt och går lätt att para men där tar det roliga slut. Notera att jag laddat batterierna över natten och alla indikatorer visar på full laddning. Dessutom testade jag på fyra olika relativt moderna enheter efter varandra - inte samtidigt. Både Apple och Huawei. Du kan teoretiskt använda en lur för mono (båda har mikrofon) eller båda för stereo. Glöm stereo eftersom ljudet klipper i den vänstra luren allt som oftast och i den högra mindre ofta men ändå ibland. Något ofattbart irriterande är att lurarna utan att du vidrört dem och långt innan batteriet blivit tömt låter hälsa "power off" och stänger av sig. Det är väldigt att få ut lurarna ur dosan och de är placerade så att höger lur sitter i vänster uttag och vice versa. Dessutom laddas dosan visa gamla trötta micro-USB. Ingen trådlös laddning heller. Jag kan teoretiskt ha fått ett måndagsexemplar och i så fall får ni bortse från tredje och fjärde styckena i denna recension.
*Redigerades 6 månader sedan
Celly Drop TWS
1.8
(1)
649 kr
6 månader sedan
Ger ordet värdelös en helt ny innebörd. OBS, samma produkt som https://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=5404174 Lurarna sitter komfortabelt och går lätt att para men där tar det roliga slut. Notera att jag laddat batterierna över natten och alla indikatorer visar på full laddning. Dessutom testade jag på fyra olika relativt moderna enheter efter varandra - inte samtidigt. Både Apple och Huawei. Du kan teoretiskt använda en lur för mono (båda har mikrofon) eller båda för stereo. Glöm stereo eftersom ljudet klipper i den vänstra luren allt som oftast och i den högra mindre ofta men ändå ibland. Något ofattbart irriterande är att lurarna utan att du vidrört dem och långt innan batteriet blivit tömt låter hälsa "power off" och stänger av sig. Det är väldigt att få ut lurarna ur dosan och de är placerade så att höger lur sitter i vänster uttag och vice versa. Dessutom laddas dosan visa gamla trötta micro-USB. Ingen trådlös laddning heller. Jag kan teoretiskt ha fått ett måndagsexemplar och i så fall får ni bortse från tredje och fjärde styckena i denna recension.
Huawei Mate 20 X Dual SIM 256GB
3.8
(1)
ett år sedan
Bättre telefon har jag aldrig haft.
Huawei Mate 20 X 5G 256GB
3.8
(1)
ett år sedan
Det här är min nuvarande telefon sedan över ett år tillbaka (inte 5G-modellen) och det finns inte en chans i världen att jag går tillbaka till en telefon med mindre bildskärm. Ljudet är det bästa jag hört någon telefon jag någonsin haft. Det enda jag retar mig på är att prestandan har sjunkit över tiden och att den microlaggar betydligt mer än när den var ny så räkna med att du behöver göra en fabriksåterställning efter en längre tids användande.
Huawei Mate Xs 5G (8GB RAM) 512GB
3.8
(1)
ett år sedan
Jag köpte en till damen och nu blir jag nog tvungen att skaffa en själv, förutsatt att jag får Google play services att fungera. En viktig faktor för mig vid val av telefon är storleken på bildskärmen; idag har jag en Huawei Mate 20 X med en bildskärm om 7,2 tum. Jag kommer aldrig kunna gå tillbaka till något mindre och efter att ha testat den här 8-tummaren så inser jag att detta är framtiden. Jag kan endast föreställa mig en typ av förbättring för vikbara telefoner och det skulle vara att telefonen i utfällt läge har 16:9 format eller däromkring. Det hade inneburit en nästintill kvadratisk skärm i ihopfällt läge, vilket säkert fungerar alldeles utmärkt. Alla andra funktioner såsom batteritid, kamera och så vidare är underordnade. Rättare sagt, idag finns det väl inte en telefon som släpps med särskilt undermåliga prestanda så därmed blir bildskärmen på denna den enskilt differentierande faktorn, bortsett då från avsaknaden av Google play services. Klarar du dig utan det så finns det ingen som helst anledning att tveka. Det är bara att slå till.
HP 17-AK024no
1.8
(1)
ett år sedan
Blek, kontrastlös bild. Ultralåg prestanda. Varför CD/DVD?
Husqvarna 536 Li RX (Utan Batteri)
4
(2)
3 år sedan
Lika kraftfull som en bensindriven; sanningen är att vi oftast kör på ekonomiläget. Vi har flera kilometer att trimma; efter att ha använt denna så finns ingen återvändo till bensindrivet. Det enda jag ångrar är att jag inte redan tidigare investerade i denna teknik; då hade jag gjort ännu större besparingar, samt åtnjutit alla fördelar som batteridriften innebär. Den enda nackdelen är att ekonomiläget borde vara förvalt; högeffektläget behövs oftast inte.
Husqvarna 536 Li RX
3.8
(2)
3 år sedan
Vi arbetar professionellt med trädgård och park. Jag instämmer exakt med Tukk och vill tillägga följande: Enbart bränslekostnaden uppgår årligen till över 100.000 kr (alla maskiner inräknade). Sommarjobbare har av misstag tankat oblandad bensin varvid en dyr maskin fått kasseras. Vid arbete med motorredskap kräver vi att hörselkåpor används, varvid personen blir okontaktbar. Bullret begränsar arbetsdagen till omkring kl 19; därefter klagar intillboende. Efter en tid går alla bensinmotorer samma öde tillmötes; de slits ut bortom gränsen för att det ska vara lönt att reparera dem. Denna trimmer gör ett minst lika bra jobb som någon bensindriven. Bränslekostnaden är negligerbar. Ergonomin är klart bättre. Arbetsmiljön är avsevärt bättre. Vi kan förlänga arbetsdagen sommartid så länge som dagsljuset tillåter. Den högre inköpskostnaden kan räknas hem på en säsong och därefter blir det ren vinst. Varför den inte får tio stjärnor beror på personligt tyckande. Jag skulle hellre att den alltid startar i ekonomiläge efter att den varit avstängd (vilket sker automatiskt efter en tids inaktivitet) eftersom detta läge räcker för majoriteten av våra behov. Hellre då ett fulleffektsläge som kopplas in med en knapp. En noggrannare batteriindikator på manöverpanelen vore bra; nu visar den bara om batteriet är tomt eller inte. Jag kan inte fatta att jag inte investerade i detta redan förra året men får skylla på tidsbrist. Mitt råd är vänta inte - tekniken är mogen.
Zibro SC-3325
3.9
(3)
5 år sedan*
Samma pump som Qlima SC3325 som säljs billigare på Jula. Väldigt enkel installation men ni bör vara två personer som hjälps åt. Mycket tystgående innerdel. Används i 30 kvm butik med fullgott resultat vid yttertemperatur ner till 15-17 minusgrader.
*Redigerades 5 år sedan
TP-Link TL-WN722N
4.1
(16)
99 kr
7 år sedan*
BRA Hastighet Mottagning (helt fantastisk för storleken) Formfaktor Pris RIKTIGT DÅLIGT Datorn (det spelar ingen roll vilken Windowsdator jag provar på) tappar helt bort kortet mellan varven, helt utan anledning. Detta händer efter en tids inaktivitet och det enda som hjälper är att plugga ur kortet och sedan in igen, varvid Windows upptäcker kortet ånyo. Har provat lite på en Linux (Raspberry Pi) helt utan detta problem.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1