Prisjakt

JohanK

Medlem sen 2006-09-21
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
MyTrendyPhone SE
Bra
(500)
Utmärkt
2 månader sedan
Har handlat några gånger hos dem och det har alltid fungerat utmärkt. Bra och informativ webbsida, ofta mycket bra priser och snabba leveranser. Det är en av de platser jag kollar när jag behöver laddare, kablar och skal bill mobilen.
Mekster.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Köte hos Meskter därför de hade de billigaste märkestorkarna (Bosch) till min bil. Blev glatt överraskad över hur enkelt det var att få rätt uppsättning, leveransen var snabb (1 dag) och paketet var väl inpackat. Kommer att vara mitt "go-to" framöver när det gäller torkarblad.
Braun CoolTec CT2cc
Full Star 1
4
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
En riktigt trevlig bekantskap. Det är en tung rackare, kanske inte någon reseapparat direkt men den är skön att hålla i handen och känns gedigen...känns som om man får valuta för pengarna. Det medföljer en aningen överdriven rengöringsstation, laddningen sker genom att man lägger apparaten på medföljande vagga. För mig som är utrustad med såväl känslig hud som hårt stubb är det här med rakapparater alltid en utmaning. Har tidigare använd maskiner från Philips som ger ett bra resultat men som alltid resulterar i en irriterad hud på halsen. Med denna maskin från Braun slipper jag helt hudirritationer men det tar lite längre tid att få ett bra resultat. Det krävs lite mer teknik att få ett bra resultat och därför har jag vacklat lite fram och tillbaka om jag ska fortsätta med denna maskin eller gå tillbaka till Philips. Men nu efter två veckor är valet klart, Philps får övergå till att vara reserakapparat medan denna blir vardagsapparaten.
*Redigerades 8 år sedan