Kategorier
Prisjakt

genstruktur

Medlem sen 2006-08-27
220
Bidrag
25
Hjälpsamröster
Ino Audio A2
4.7
(9)
en dag sedan
Mycket bra.
Q Acoustics Concept 20
4.4
(6)
2 990 kr
2 månader sedan
Köpte dessa begagnade för halva nypriset. Driver dessa med en Cambridge receiver 540r. Spelar riktigt fint i vardagsrummet till musik, tv och serier. Fin röstpresentation. Inte mycket att klaga på förutom lite avsaknad av djupbas och ljudtryck. Men har inga krav på perfekt återgivning i detta rum. Svårslagen högtalare för detta pris tror jag.
Arcam FMJ AVR390
3.9
(3)
19 990 kr
7 månader sedan*
Haft rätt många olika receivers genom åren. Denon, Yamaha och Onkyo. Kan nog vara i alla fall sex stycken tillsammans. Köpte Arcam egentligen endast för Dirac då jag har en rumsmod vid 49hz som är svårt att bli av med utan att bygga om rummet. Då vi bor i hyresrätt är det inte aktuellt. Jag har provat Audyssey, Antimode och Minidsp innan. Men alltid tyckt att de försämrar ljudkvaliteteten i övrigt även om basen låter bättre. Arcam är snygg tycker jag! Nog den stiligaste receivern jag ägt. Ett litet surrande från transformation kan höras på 30cm avstånd. Har jag inte haft med någon annan receiver. Men kanske är det en större transformator i denna? Något yxiga och gammalmodiga menyer men det gör inte så mycket egentligen. HDMI CEC fungerar lite sämre än på andra receivers jag ägt. Byter inte alltid ingång automatiskt och att styra med tvns fjärr för volym tex fungerar inte alltid. På min sista receiver innan Arcam fungerade detta perfekt. Utan Dirac och analog direct tycker jag Arcam låter ungefär som min Onkyo TX-NR838 som jag hade innan. Dvs mycket bra och neutralt! Med Dirac låter det helt klart fint men kanske att en viss hårdhet i ljudet kan skönjas. Minus för att det bara finns en eq-plats i Arcam.
*Redigerades 3 månader sedan
Neonate BC-5700D
3.5
(2)
1 199 kr
3 månader sedan
Jättebra batteritid! Enkel barnvakt med temperaturlarm, nattlampa och ljudupptagning. Finns även vibrator på föräldraenheten. Man kan höja och sänka känsligheten på mikrofonen på babyenheten samt höja och sänka volymen på föräldraenheten. Kanske skulle jag önskat att man kunde höja volymen en aning till på föräldraenheten. Jämfört med IKEA patrull, som vi hade innan, är volymen lite lägre men ändå ganska bra! Testade en del andra babyvakter innan köpet av denna, inklusive testvinnare, som knappt hördes när bebisen skrek trots bägge enheter på maxvolym.
Sony MDR-EX650AP
3.5
(65)
399 kr
3 månader sedan*
Lite överdriven basnivå men fungerar bra som slit och släng in ear för mig. Verkar hållbara, sonen leker med dem nästan varje dag :). Sitter bra i öronen.
*Redigerades 3 månader sedan
Xiaomi Redmi Note 7 (4GB RAM) 128GB
4
(2)
2 286 kr
7 månader sedan
Väldigt mycket telefon för pengarna helt klart!
Capidi Baby Alarm
4.2
(19)
707 kr
7 månader sedan
Skulle byta ut vår IKEA patrull som har börjat få dåligt batteri. Snygg och enkel babyvakt som vunnit bäst i test. Men med både föräldra och barnenheten på maxvolym är ljudet väldigt lågt ändå. Blir att returnera då det känns som man kommer vara orolig om man hör den om man gör något annat samtidigt som låter en del. Konstigt när den vunnit bäst i test? IKEA patrull låter jättestarkt på maxvolym tex. Skönt! Tyvärr säljs den inte längre.
Onkyo TX-NR838
3.8
(1)
ett år sedan
En riktigt trevlig reciever! Mycket välljudande och jag uppfattar den som neutral. Kunde ej heller detekteras av LTS vid blindtest. Rätt enkla och sparsmakade inställningsmenyer jämfört med andra recievers jag ägt men det som saknas är sådant som jag aldrig använt ändå som olika dsp-lägen och annat lulllull. Haft dem i ett par månader och det har varit ett problemfritt ägande. Beter sig som man förväntar sig och hittar inte på några hyss. Fjärrkontrollen är rätt ful och kunde varit mer genomarbetad men annars är det full pott tycker jag! Begagnatpriset är också mycket fördelaktigt för vad man får.
Hauck Open'n Stop
3.8
(1)
279 kr
ett år sedan*
Alltid kan det hjälpa på någon kanske. I beskrivningen stod det: Bredd (Utan förlängningar): min - max: 75 - 80cm. Med förlängning, Grind + Förlängning 9 cm: 84 - 89 cm. Vi har 82.5 cm mellan de dörrposter där grinden sitter monterad idag och det fungerade bra att köpa grinden utan förlängning trots att beskrivningen säger annat. Med förlängning verkar den bli för bred istället (84 - 89 cm). Möjligt att det är någon säkerhetsklassifikation som inte följs monterad på detta vis men det fungerar bra och grinden sitter fast hårt. Skruvade fast fästena och använde medföljande dubbelhäftande tejp. Möjligtvis om jag hade monterat den i en farlig trappa eller liknande kanske jag skulle kontakta tillverkaren innan för att höra varför det går att montera grinden i öppningar utanför specificerade angivelser - och vad det kan vara för säkerhetsbrister om man gör det. Vår är monterad i en vanlig dörröppning mellan kök och hall så risken känns minimal för fall från hög höjd :).
*Redigerades ett år sedan
Oppo BDP-103
4.7
(21)
7 000 kr
ett år sedan
Andas kvalité på något sätt. Snygg, bra manual och välljudande. Kanske lite för långsam som cd - spelare jämfört med en dedikerad. Bra bluraypelare. Går även att koppla in hårddisk direkt i eller över nätverket och använda som mediaspelare. Tidal har hängt sig rätt ofta när jag provat. Netflix föredrar jag att köra på annat vis då jag upplevde det lite långsamt genom Oppon. Nöjd ägare men spelar lite för lite blurayskivor för att motivera köpet i slutändan. I alla fall just nu ;).
Sida 1