Prisjakt

Patgin86

Medlem sen 2015-11-28
4
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Electrolux PD82 D8 Pure
Full Star 1
4
(2)
2 555 kr
P
Patgin86
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Sååå nöjd. Damsuger samtidigt som jag pratar i telefonen och stör varken mig eller den i luren. Tyst, smidig och underbart med knapparna på handtaget. Ända jag kunnat önska är någon meter sladd till. Men såå nöjd med den och ångrar inte köpet en dag.

Jabra Elite 7 Pro Wireless In Ear
Full Star 1
3.3
(25)
1 496 kr
P
Patgin86
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Haft dem 2 dygn nu, och suttit konstant i möten under dagen. Haft dem båda i, de sitter underbart. Höll hela dagen utan laddning. Med dessa till skillnad från föregångaren så behöver du inte ha höger lur i för att vänster skall va med. Så du kan ladda höger o bara använda vänster. Det som är det bästa är micen. Den bästa mic jag haft på ett par lurar. Enda nackdelen är lite små bugar än med mjukvarnan. Så sprakar vid inställd EQ och blir ohörbart. Så ser fram emot kommande uppdateringar.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
P
Patgin86
4 omdömen
Dålig4 år sedan

Tidigare reserverat mycket hos elgiganten. Denna gång tänkte jag lyxa till det med en hemkörning när nya Google nest audio släpptes. Förhandsboka i god tid innan. När den nu släpps imorgon är ordern inte ens sänd. Så hade gått snabbare o få den genom att åka till butik. Några dagar efter förhandsbokningen så beställdes ett tangentbord också. Det fanns över 100+ i webblagret och stod att det skickas samma dag om man beställer innan kl 18. 3 dagar har nu gått utan ett ljud, och order är bara reserverad. Ringer dem för att få veta vad som pågår, då ett tangetbord krävs för hemma arbetet. Efter 25min i kö kommer man äntligen fram. Mail fanns inte som alternativ. De svarar att de inte fått den leverans de väntade sig, ursäktar sig. När jag påpekar att de står att de finns i lager på webben än, säger hon bara att det inte stämmer. Varför ingen info gått ut menade hon att de inte hunnit med än, men ett mail snart kommer. 2 dagar senare ännu ingen info via mail. Går inte att avbryta order och åka och hämta varan utan att sätta sig i telefonkön heller. Minst sagt onöjd med webbhandeln. Det som inte drar ner det till lägsta är deras bra säljare i butikerna.

Nikon D5 (XQD)
Full Star 1
5
(1)
P
Patgin86
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Haft kameran i ett par månader nu. Den är stor och tung, men klart värd att släppa med. Batteriet räcker hur länge som helst. Kameran fångar alltid vad man riktar den mot. Grymt bra kamera! Visst den kostar. Men enligt mig som driver eget va den en bra investering.